akt' Alıntı:çok garip açıkçası ben nissan pathfinderda bu lastikleri kullanıyorum fakat son derece memnunum traktörlerin geçtiği hatta azda olsa zorlandıkları yerlerde takılmadan geçebiliyorum :-\
Her tarlaya lazım. ;Dakt' Alıntı:çok garip açıkçası ben nissan pathfinderda bu lastikleri kullanıyorum fakat son derece memnunum traktörlerin geçtiği hatta azda olsa zorlandıkları yerlerde takılmadan geçebiliyorum :-\
st' Alıntı:Slm bir l200 kullanıcısı olarak üzüldüm ama benim fikrim aracınıza dahagenis tabanli bir mt lastik takmanız ve aracı cim arazide özelliklere islaksa fazla patinajA kaldırmayın altinizdaki aracın en basında kamyonet olduğunu unutmayın
orsa' Alıntı:Ne yazık ki asıl olay aracınızın bir kamyonet olması sebepli ağırlık dağılımının eşit olmaması ve sonucu daha düşük arazi kabiliyeti çoğu alanda.
videodaki zeminde dikkatinizi çekmiştir vitara cirit atıyor.bence mtr lastik ve aracı narin kullanmamak lazım.W140' Alıntı:standart L200 yaklaşma açısı hariç her türlü vitara ve türevlerinden iyi bir arazi performansına sahip.
işte insanlar kamyonet deyip geçiyor. =)
videodaki L200 ve konuyu açan arkadaş için söyleyeyim şimdide.
her iki durumda da en büyük sorun zemin. dehşet bir zemin var, altı sert üstü yağ gibi.
ikinci büyük sorun lastikler. kalın lastik çamur zeminde herzaman dezavantajdır. ancak bizim insanımız bunu hala öğrenemedi ve ısrarla kalın lastik alıyorlar.
çamur için makul lastik boyları 32'ye kadar 9.5 genişliktir.(daha alçak lastiklerde daha ince olanları seçilebilir.) daha yüksek lastiklerde ise mümkün mertebe en ince olanı seçilmelidir.
cihat(cincin) abinin verdiği resimde, bizim araçta kalmıştı. bizim lastikler at idi, cihat abide stt lastik vardı.
bizim at lastik zemini nispeten daha iyi tutuyordu, çünkü lastik ince olduğundan dolayı çim alandaki kaygan tabakayı daha rahat yarıyor ve sert zemine ulaşıyordu.
resimdeki araçta mt lastik olmasına rağmen bizim lastiğe göre kalın olduğu için üst tabakayı kolay yaramıyordu ve zemine daha az tutunabiliyordu.
böyle bir zeminde silverstone mt117 xtreme'leri merak ediyorum.![]()
Olayın üstünden 2 aydan fazla geçti, zemin halen aynı özellikte midir emin değilim. Açıkcası ben de çok merak ediyorum :W140' Alıntı:böyle bir zeminde silverstone mt117 xtreme'leri merak ediyorum.![]()
son_kral_54' Alıntı:videodaki zeminde dikkatinizi çekmiştir vitara cirit atıyor.bence mtr lastik ve aracı narin kullanmamak lazım.