Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Rostov Na Donu
Ynt: Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Kazakistan
Kuzu ızgara stepansmindadan, stepansminda restoran, çorbaları inanılmaz kuzu ızgara akıllara ziyan. tabi kuzular kazbek eteklerinde otluyorlar. kazbek geçişi de 2500 metre civarı ve yollar epeyi bozuk, bir kilisenin yanındaki bizdeki kurban bayramına benzer bir etkinlik nedeniyle en az iki saat kaybettim, hedef akşama iki sınırı da geçip pyatigorska varmak.
Ynt: Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Kazakistan
Volgograda giden kadar yolda biraz sarsılma bilirsiniz.Ben Vladikavkaz-Volgagrad-Lipetsk(Moskova tarafında) yaptım 20gün önce.Volgagrad'a kadar ki yolun yarısına yakınında hız 50kmye kadar düşüyor diyebilirim.
Vladikavkaz Pyatigorsk arası duble yol ve süperdi, Volgograd icin kötü dediler ama alternatif öneriniz var mı ?
aşağıda verdiğim belgeler rus sınırında dolduruluyor. küçük olan ve yukarıda iki kopya halinde verdiğim göçmen belgesi, bu olmadan otellerde kalmanız sorun olabilir. sakın sizdeki nüshayı kaybetmeyin, polis her durdurduğunda bunu mutlaka istedi, ek olarak gümrük deklerasyonu var, ben sınırı geçince hemen rus sigortası yaptırdım 15 günlük 80 lira gibi bir rakam tuttu. Türkiyede de kaskomu yurtdışında da geçerli hale getirmek için 150 lira sağlık sigortam için de 15 lira vermiştim. Lütfen bu belgeleri bir arada ve sağlam saklayın. Ek olarak otelde kaldıktan sonra verilen son belgeyi de diğer otele girerken istedikleri oluyor yoksa diğer otele girmekte sorun yaşayabilirsiniz.
pyatigorskda ancak dışarı çıkabildim, bugece buradayim sabah 6 da teker doner istikamet volgograd. sabah tiflisten 9 gibi çıkıp gece 01 gibi pyatigorska girdim, sınır geçişlerinde sorun olmadı detay yazacağım.