Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
biraz daha resim eklemek istedik,umarım hoşunuza gider bu resimler burası selanikte ki ünlü beyaz kule[attachment=1]selanikten genel bir görünüm,izmire benziyor[attachment=2]makedonyada yediğimiz kaşarlı köfte,tadı hala damağımda,en az 300 gr et var bunda[attachment=3]arnavutluk mezarlığı,sanki çicek bahcesi gibi,bütün mezarlar taze çiçeklerle kaplıydı,özel bir ölüm bayramı mı nedir anlayamadık bu kadar çiçeği hem de bütün mezarlarda?[attachment=4]arnavutluk durresde yediğimiz beşamel soslu biftek,tek kelimeyle mükemmeldi[attachment=5]
1.5 satte gecemediğimiz arnavutluk-karadağ sınırı,daracık bir yol ve yüzlerce araba [attachment=1]cuma namazını da karadağa girince bir köy camiinde kılmıştım[attachment=2]karadağ-bar şehrin yukardan, görünümü deniz harikaydı[attachment=3]dubrovnik,heykelin elinde tabiki benim de elimde gercek bir tarihi kılıç [attachment=4]dubrovnik hatırası[attachment=5]
dubrovnik,harika bir yer,her yer tarih ve din[attachment=1]dubrovnikte kilisede bir hırvat düğününe katıldık,gelin cok çirkindi, allah yazmasın kimseye böyle düğün boyunca sakız çiğneyen çirkin gelin yazmasın ;D [attachment=2]mostar hatırası,bu nehiri tüm bosnada görebilirsiniz ???[attachment=3]saraybosnada sanırım katedral burası[attachment=4]saraybosna sokakları,pazar olduğu için caddeler bomboşdu[attachment=5]
Özgür Kardeşim,
Tüm raporları okudum, teşekkürler, ellerine, gözlerine sağlık. Hoşuma giden iki nokta var. Birincisi konaklama çözme sisteminiz, diğeri de nerede iyi yemek var çabuk bulmuşsunuz)
Konaklama sistemini bende çözebilsem 10 gün değil ama 20-25 günlük bir program düşünüyorum. Vize derdimiz yok . Bölgenin bir kısmını zaten biliyorum. Birde şu uluslararası ehliyete para vermek istemiyorum. Zaten yeşil sigortaya yeteri kadar ödeniyor malum.
Aileye hürmetler
genelde uluslararası ehlıyet almasak mı dıye sorular gelıyor bız aldık ama 6 ülke dolastık kımse ehlıyetın nerede dıye sormadı imkanınız olursa sız de almayın,gercekten ehlıyete verılen para bosa verılen cokkkk para ;D
Özgür Bey Merhaba, Uluslararası Ehliyet konusundaki düşüncelerinize katılıyorum ama herhangi bir aksilik çıkması durumunda kurtarıcı olacaktır diye düşünmekteyim. Bu arada , diğer bir başlıkta Orta-Asya gezisinden bahsetmiştiniz.Sanırım ertelendi. Selamlar. Ergun
Özgür bey paylaşımlarınız için teşekkürler...sizin rotanızı izleyerek 16-17 ağustos civarı yola koyulmak istiyorum. Eşim-ben ve iki çocukla (12- 7 yaşları) herhangi bir sorun yaşarmıyım...Telefonla arayıp bazı bilgiler almak isterim...
Yanıtınız için şimdiden teşekkürler
Merhaba egosu
Balkan yollarina cikan her gezgine elimden geldigi kadar yardimci oluyorum,sizlere de yardimci olmaktan zevk duyarim,hatta gecen gun selanikten ohride giderken yolda kaybolan cifte telefondan yardimda bile bulundum ) Balkan yollari veya gezi hakkinda sorulariniz icin telefon numaram: 0530 9403632 veya 0533 7755956
yunanistan (kavala-selanik-evlerınde kaldığımız antastasia ve arkadasları-yol boyunda gördüğümüz yüzlerce kilise maketinden biri(orada kazada birisi ölünce,öldüğü yere yapılırmış))
Gezi harika olmuş, kafamda bu rotayı planlarken buldum yazınızı, benim için faydalı olacak. Ben de mayıs ayında düşünüyorum, hava nasıl olur acaba bilginiz var mıdır ?