Arabayla Balkanlar Turu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozgyildir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,363

Etiketler
Ynt: Arabayla Balkanlar Turu

biraz daha resim eklemek istedik,umarım hoşunuza gider bu resimler burası selanikte ki ünlü beyaz kule[attachment=1]selanikten genel bir görünüm,izmire benziyor[attachment=2]makedonyada yediğimiz kaşarlı köfte,tadı hala damağımda,en az 300 gr et var bunda:smiley:[attachment=3]arnavutluk mezarlığı,sanki çicek bahcesi gibi,bütün mezarlar taze çiçeklerle kaplıydı,özel bir ölüm bayramı mı nedir anlayamadık bu kadar çiçeği hem de bütün mezarlarda?[attachment=4]arnavutluk durresde yediğimiz beşamel soslu biftek,tek kelimeyle mükemmeldi[attachment=5]

100_4369.jpg

100_4371.jpg

100_4467.jpg

100_4566.jpg

100_4629.jpg

1.5 satte gecemediğimiz arnavutluk-karadağ sınırı,daracık bir yol ve yüzlerce araba :([attachment=1]cuma namazını da karadağa girince bir köy camiinde kılmıştım[attachment=2]karadağ-bar şehrin yukardan, görünümü deniz harikaydı[attachment=3]dubrovnik,heykelin elinde tabiki benim de elimde gercek bir tarihi kılıç :smiley:[attachment=4]dubrovnik hatırası[attachment=5]

100_4687.jpg

100_4694.jpg

100_4710.jpg

100_4879.jpg

100_4902.jpg

dubrovnik,harika bir yer,her yer tarih ve din[attachment=1]dubrovnikte kilisede bir hırvat düğününe katıldık,gelin cok çirkindi, allah yazmasın kimseye böyle düğün boyunca sakız çiğneyen çirkin gelin yazmasın ;D [attachment=2]mostar hatırası,bu nehiri tüm bosnada görebilirsiniz ???[attachment=3]saraybosnada sanırım katedral burası[attachment=4]saraybosna sokakları,pazar olduğu için caddeler bomboşdu[attachment=5]

100_4915.jpg

100_4917.jpg

100_4970.jpg

100_5034.jpg

100_5042.jpg

Özgür Kardeşim,
Tüm raporları okudum, teşekkürler, ellerine, gözlerine sağlık. Hoşuma giden iki nokta var. Birincisi konaklama çözme sisteminiz, diğeri de nerede iyi yemek var çabuk bulmuşsunuz:smiley:)
Konaklama sistemini bende çözebilsem 10 gün değil ama 20-25 günlük bir program düşünüyorum. Vize derdimiz yok . Bölgenin bir kısmını zaten biliyorum. Birde şu uluslararası ehliyete para vermek istemiyorum. Zaten yeşil sigortaya yeteri kadar ödeniyor malum.
Aileye hürmetler

İyi günler
Sy Yıldırım
Bilgilendirici açıklamalarınızı ve güzel resimlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.
Saygılar
Batuhan

genelde uluslararası ehlıyet almasak mı dıye sorular gelıyor :smiley: bız aldık ama 6 ülke dolastık kımse ehlıyetın nerede dıye sormadı imkanınız olursa sız de almayın,gercekten ehlıyete verılen para bosa verılen cokkkk para ;D

Özgür Bey Merhaba, Uluslararası Ehliyet konusundaki düşüncelerinize katılıyorum ama herhangi bir aksilik çıkması durumunda kurtarıcı olacaktır diye düşünmekteyim. Bu arada , diğer bir başlıkta Orta-Asya gezisinden bahsetmiştiniz.Sanırım ertelendi. Selamlar. Ergun

Özgür bey paylaşımlarınız için teşekkürler...sizin rotanızı izleyerek 16-17 ağustos civarı yola koyulmak istiyorum. Eşim-ben ve iki çocukla (12- 7 yaşları) herhangi bir sorun yaşarmıyım...Telefonla arayıp bazı bilgiler almak isterim...
Yanıtınız için şimdiden teşekkürler

Merhaba egosu
Balkan yollarina cikan her gezgine elimden geldigi kadar yardimci oluyorum,sizlere de yardimci olmaktan zevk duyarim,hatta gecen gun selanikten ohride giderken yolda kaybolan cifte telefondan yardimda bile bulundum :smiley:) Balkan yollari veya gezi hakkinda sorulariniz icin telefon numaram: 0530 9403632 veya 0533 7755956

Gezi harika olmuş, kafamda bu rotayı planlarken buldum yazınızı, benim için faydalı olacak. Ben de mayıs ayında düşünüyorum, hava nasıl olur acaba bilginiz var mıdır ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,572
Kaydolan Son Üyemiz
sadikabi

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR