Arabalı Bi Yardımsever Yok Mudur

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan wtfddm Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 56
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,046
Ynt: Arabalı Bi Yardımsever Yok Mudur

Yavru köpek Eskişehir- İzmir 9 saatlik yolculukta kusmaktan içi dışına çıkar. Yavru goldenla arabada 25. dk yolculuk yaptım ne yedıyse cıkardı 2 gün kendine gelemedi (yaklaşık 6 yıl önce). O zaman uzun yolculuk için veteriner uyutmanız gerekli demişti. Veteriner otogara kadar gelip uyuttu elimizede ayıltıcı verdi termosta indiğimizde ayıltıcıyı yaptırdık.

Etiketler

yahu arkadaşlar ben gezenbilirin tamamını dolaştım da bu hanımefendinin konusuna yorum yapmak için izin kağıdı formunu bulamadım. ayıp ettik konusuna izinsiz yazı yazmakla. horozdu, pitbulldu derken konunun içine etmişiz tüh. daha muhtar onaylı ikametgah da getirecektik ama neyse.

Merhabalar,
Mecnun Balcı arkadaşım, horoz ve pitbull dan bahseden benim kimsenin konusunun içine bir şey yapmadım, hiç birimizin yaptığını da zannetmiyorum. Sadece yaşadığım olayı anlatmak istedim.
Nisan da otobüsle Çanakkale-Trabzon yolculuğu yaptım Ankara bağlantılı yaklaşık 24 saat sürüyor. Birisi bir mukavva kutu verdi muavine kargo olarak aldılar, kutuda delikler vardı sordum içinde iki adet güvercin olduğunu söyledi kargoyu veren genç, bana da Mardin den bir arkadaşım hediye göndermişti iki adet güvercin otobüsle demek gidebiliyor. Fakat yaş işinden anlamam, küçüktü büyüktü anlamam.

yahu Niyazi hoca o muhabbeti beraber yaptık senle ve benim yazışmamızdan dolayı bir sıkıntım yok. sıkıntısı olan konuyu başlatan hanım. lafım onadır sana bana değil. rahat ol hocam. yazmış ya mesajında
Farkındaysınız 1 sayfa boyunca horoz falan tartıştınız benim konumun altında.
siz alakasız cevaplar veriyorsunuz.Kimseden fikir alma niyetim yok, Kendi alakasız konularınızla ve sizden istenmeyen yanıtlarla insanların açtığı konuları mahvetmeyin bence.

Evet, beraber yaptık.
Ben yaşadıklarımı anlattım. Ağustos ayının başında Çanakkale den Trabzon a bende iki yavru köpek taşıyacağım sanırım 24 saat gidecek yavrucaklar av köpeği domuz avı için. Dişi ve erkek fakat akraba değillermiş veren arkadaş öyle söyledi gidene kadar o bakacak.
O hanım inşallah kendini dediği yere ulaştıracak bir özel araç bulur başka ne diyelim. Benim dediklerimi, otobüs bagajını kabul etmedi, ben otobüs sürsem yolcu kim olursa olsun asla kabin içine evcil hayvan sokmam.
1988 ler de bir sene içinde Adıyaman a sanırım 10 defa gidip gelmiştim. Kardeşim bir sene kadar merkezde çalışmıştı. Ada restoran vardı yemeğe giderdik. Şimdi bilmem de evde akan su buz gibi ve içilirdi.

adıyamanın merkezinde şehir şebeke suyu hala temiz ve buz gibi akar. içilmesi de hoştur. benim olduğum yer 105 km uzaklıkta gerger ilçesi ve biz susuzluk çekiyoruz hoca. su da içilmiyor. burada dağlık virajlı ve toprak yollar çok. işimizi görsün diye Suzuki aldık takılıyoruz burada. avlak alan çok. keklik, domuz, çizgili anadolu sırtlanı, dağ keçisi, geyik, ayı, tilki, kurt, çeşit çeşit yılanlar av için ne ararsan var. altımızda da gap var Atatürk barajının gölü var. sazan, aynalı sazan, yayın, yılanbalığı, alabalık, turna, şabut gibi balıklar da var. aslına bakarsak sürekli kamp halinde sayılabiliriz ;D

Kesinlikle otobüs bagajında hele hele koli ile sakın yolculuk yapmayın özel box içinde tren ile seyahat veya yine box içinde araç ile seyahat en uygundur.Köpeklerin metabolizması ile kanatlı hayvanların ki çok farklıdır.Seyahat edeceğiniz gün mama vermeyiniz ama suyunu eksik etmeyin.Köpeklerdeki mide dönmesinin yolculuk ile alakası yok beslenme,hızlı yemek yeme stres ile alakalı sorundur o.Genelde büyük ırklarda ve zayıf köpeklerde olur.
Siz mutlaka box içinde tren yolculuğunu deneyin.

Ben geldiğim dönemde GAP ı görmüştüm. Zaten oturduğu ev DSİ ye yakındı orda tanıdık biri vardı birkaç defa gitmiştim.
Evet balıklarınız bol, desene hamsi den başka her şeyiniz var. Şaka biryana ben Adıyaman ı sevdim. Nemrutta günü batırıp çıkarttım.
Av olayında, benim avlanma şeklim çok güzel olur, fişeklerimi kendim doldururum sadece barut koyarım asla saçma koymam.
Eskiden kuş avlardım şimdi kuş ta kalmadı, keklik asla vurmadım seyrettim sadece.

Sayın sisdagili61 yaptığınız çok ayıp bir başkasının açtığı başlık altında kendi hikayelerinizi anlatıyorsunuz.
Hayat hikayenizi anlatmaya çok meraklı iseniz muhabbet köşesinde açın bir konu isteyen okusun.

niyazi abi bi tur yapsak da gitsek gezsek keske istanbulda durupta boyle seylere ozenir olduk.

Sent from my iPhone using Tapatalk

cem uludinç, asıl senin yaptığın ayıp.
avatarında rakım:buzlu olsun demişsin.
bu rakıya hakarettir. rakıya buz konmaz. rakı da, suyu da, bardağı da buzdolabında durur hepsi soğuk olarak kullanılır. buz acemi işidir. ayıp hiç yakıştıramadım.
çocukluğumdan 25 yaşına kadar içmişliğim var. hatta üniversiteyi de tekirdağ da okudum. rakı fabrikasına yürüme mesafesinde evimiz vardı. 25 yaşında bıraktım. 9 yıldır içmiyorum.

Cem bey,
Arkadaşımız Adıyaman lı ve oradan bahsedince bende o bölgedeki seyahatlerimi anlattım.
Benim o bölgeye gittiğim dönemde çok kişi o tarafa gitmeyi aklına bile getiremiyordu. İzmir i de bilirim 4 sene de orada yaşadım.
Ayrıca benim hayat hikayemi anlatmaya başlarsam, en basiti 30 sene de 17 sürgün. Sebebi kimsenin adamı değil devletin adamı olmaktı.
Siz rakınızı buzlu için, ben Yeni Foça Mercan restoran vardı Aliağa dan giriyorken sağda solda mezarlık vardı işte orda sek içerdim dostlarla. Sene 90 lardı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR