Arabalı Bi Yardımsever Yok Mudur

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan wtfddm Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 56
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,046
Ynt: Arabalı Bi Yardımsever Yok Mudur

kafirun suresinde der ki
" senin dinin sana benim dinim bana "

Siz tebliğinizi yaptınız. Daha fazla konuyu uzatmanın manası yok. Herkes kendi inancındna yaptıklarından mesuldür. kalkp kırmamak en doğrusudur bence...

Etiketler

burakuysal' Alıntı:
kafirun suresinde der ki
" senin dinin sana benim dinim bana "

Siz tebliğinizi yaptınız. Daha fazla konuyu uzatmanın manası yok. Herkes kendi inancındna yaptıklarından mesuldür. kalkp kırmamak en doğrusudur bence...

+1111111

Bu arada konu yardım etmekti nerelerde geldi ::smiley: :smiley: Yardım isteyen arkadaşta yok ortalarda..

sisdagili61' Alıntı:
Evet hepimiz haklıyız,
Arkadaşımız köpeğini bence çok rahat bir şekilde bir sıkıntı olmadan otobüs bagajında koli içerisinde taşıyabilir.

Uyutmadan yavru bir köpeği o mesafede taşımak riskli benim fikrimce hele ki koli gibi havalandırması olmayan bir taşıma tarzı hiç uygun değil. Daha önce veterinere tanışdığımda bu yönde bilgi vermişti. Tabi tekrar bir veterinere danışmak gerekir.

Forum uye olur olmaz konu acmaya izin verince gereksiz bir sürü konu be account oluşuyor malesef forumda.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kesinlikle hem mesaj hemde konu acmak mumkun olmasin en azindan 2-3 gun boylelikle konuyu acip kaybolanlar olmaz

Sent from my iPhone using Tapatalk

oguzhan3434' Alıntı:
kesinlikle hem mesaj hemde konu acmak mumkun olmasin en azindan 2-3 gun boylelikle konuyu acip kaybolanlar olmaz

konu açmadan oncede forumda var olan bilgileri arastirip gereksiz yere tekrar konu acilmamis olur. Or: 4 çeker sistemi nasil çalışır gibi

oguzhan3434' Alıntı:

konu açmadan oncede forumda var olan bilgileri arastirip gereksiz yere tekrar konu acilmamis olur.

Hemde konu açmadan once forumda var olan bilgileri arastirip gereksiz yere tekrar konu acilmamis olur.

Kayıp değilim okuyorum her yazılanı.Farkındaysınız 1 sayfa boyunca horoz falan tartıştınız benim konumun altında.Üstüne 2 kere otobüsle götürmiycem demiş olmama rağmen beni otobüse ikna etmeye çalıştınız.Ben sizin aksinize hayvanı bir mal olarak görmüyorum ve otobüsün bagajına atıp yolculuk etmem.Arabası olan ve Didim tarafına gidecek olan birisini arıyorum diyorum ve siz alakasız cevaplar veriyorsunuz.Kimseden fikir alma niyetim yok,sadece arabası olan ve yardım etmek isteyenleri arıyorum.Kendi alakasız konularınızla ve sizden istenmeyen yanıtlarla insanların açtığı konuları mahvetmeyin bence.

Didem Ye?en' Alıntı:
Kayıp değilim okuyorum her yazılanı.Farkındaysınız 1 sayfa boyunca horoz falan tartıştınız benim konumun altında.Üstüne 2 kere otobüsle götürmiycem demiş olmama rağmen beni otobüse ikna etmeye çalıştınız.Ben sizin aksinize hayvanı bir mal olarak görmüyorum ve otobüsün bagajına atıp yolculuk etmem.Arabası olan ve Didim tarafına gidecek olan birisini arıyorum diyorum ve siz alakasız cevaplar veriyorsunuz.Kimseden fikir alma niyetim yok,sadece arabası olan ve yardım etmek isteyenleri arıyorum.Kendi alakasız konularınızla ve sizden istenmeyen yanıtlarla insanların açtığı konuları mahvetmeyin bence.
komik olmayin 2 gunde gelip akilda vermeyin.kopek arabada gittiginden daha rahat olacaktir.kopegin dogasi ile ilginiz olmadigi cok belli.istanbulda en buyuk 3 kopek ciftligi sahibi arkadaslarim var.dogdugumdan beri benimde kopeklerim var.sizin tecrubenizden daha fazlasima sahibim.kopegin migdesi doner iyilik yapayim derken zarar verirsiniz.

Oğuzhan bey, ben horozları nasıl güvenle her mevsim gönderdiğimi anlattım. Bilenler bilir bu horozlar gerçekten çok değerli, hem soyu sopu belli.
Büromuzda beslediğimiz pitpull u muzu Şile tarafında bir çiftliğe bırakmak için gidiyorken zavallı perişan arabaya defalarca kustu oldu Maltepe-Şile arasında sonra alıştı.
Fakat köpek sahibi illaki özel araç arıyor galiba. Kolay gelsin.

sisdagili61' Alıntı:
Oğuzhan bey, ben horozları nasıl güvenle her mevsim gönderdiğimi anlattım. Bilenler bilir bu horozlar gerçekten çok değerli, hem soyu sopu belli.
Büromuzda beslediğimiz pitpull u muzu Şile tarafında bir çiftliğe bırakmak için gidiyorken zavallı perişan arabaya defalarca kustu oldu Maltepe-Şile arasında sonra alıştı.
Fakat köpek sahibi illaki özel araç arıyor galiba. Kolay gelsin.
gonderdigiz yer bosphorus kannel buyuk ihtimal :smiley: neyse hayirli gunler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

SON KONULAR

Geri