nasilgezdim
Yeni Üye
Takipteyiz, hayirli yolculuklar.
Ekli dosyayı görüntüle 513550 ......derken o gün geldi çattı !..
Metro’da son hazırlıklar...
‘..Saat 16’da B.paşa’dan yola çıkarız , 22:00 gibi de Sofya’da oluruz..’ dedim , dedim ama olmadı.
İstanbul’dan çıkışımız ancak 1,5 saatte oldu , Hadımköy gişeler civarına anca vardık...Sonra Edirne 1 saat (!)
Klasik CİĞER MOLASI’nı bu kez Selimiye’nin karşısında ‘Bizim Kasap’ta yapıp , hemen Kapıkuleye koştuk..
Ekli dosyayı görüntüle 513551
Önce 2 kapı çalışıyordu Bulgar girişi , bir anda 4’e çıkınca , bekleme düremiz yarım saat oldu
Gakat Plovdiv’e doğru , bir araç yanıyor(?)du ve trafik durunca biz de durduk . Ne olduğu anlaşılmıyordu , itfaiye falan gelmiş/gitmiş dediler.
Bir Türk şöför “...ben beklemem geçerim , hem yanan araç kenarda...” dedi gazladı...Baktık ona dur diyen yok , biz de peşinden...
Ne dur diyen var, ne de ortada bir resmi üniformalı kimse (!?!)
Ekli dosyayı görüntüle 513552
Sofya’ya doğru biraz yağmur yağdı..Saat 12’de eve yerleştik , sağolsun Polina da evi yakınmış, dert etmedi gecikmemize...
<a href=“Krakow Gezi Rehberi, Krakow Gezilecek Yerler, Krakow Nerede Kalinir>Krakow Gezilecek Yerler</a>
Bu arada Bulgar Vinyeti değişmiş: Araba plakanızı kayıt yapıp oarayı ödüyoruz.Girişte ve gümrükte de KİMSE UYARMIYOR !...
Huylarını bildiğimizden basıp geçmedik , dönüşte çıkarken bir de “...Niye arabanı kayıt yaptırmadın?..Cezalı öde !...” derler mi diye tırstım açıkcası...
(Brlki de korkum yersiz (?)..Ödemeyen karlı çıkabilir)
Tarife de değişmiş;
1) Haftasonu
2) 1 hafta
3) 1 ay
4) 1 yıl
Benim 10 günü bulacağı için , 1 aylık ödefim:30 Euro (OMV benzin istasyonunda kiosk kurmuşlar, oradan kredi kartıyla yaptım) <a href=“Turku Gezi Rehberi ve Finlandiya Turku Gezilecek Yerler | Nasil Gezdim?>Finlandiya Gezilecek Yerler</a>
Nakit kasaya ödeseydim , 18 Euro alacaktı (!?!)
Bir haftalığı -sanırım- 15 leva idi...
<a href=“Turku Gezi Rehberi ve Finlandiya Turku Gezilecek Yerler | Nasil Gezdim?>Turku Gezilecek Yerler</a>
Kimsenin uyarmaması beni huylandırdı açıkcası, bir hinlik olur bunlarda![]()