Zarar_insan
Yeni Üye
Herkese merhabalar küçüklüğümden beri hayalini kurduğum bir macera var adıda Japonya. İlkokuldayken dünya haritasının üzerinde hep kendime Türkiye- Japonya rotası çizerdim kendimce bir gün buraya gideceğim diye. Fakat ben otostop veya uçak yolculuğu dışında araba ile Türkiye-Japonya seyahati yapmak istiyorum. Fakat şuanda buna maddi durumum el vermiyor bende sizlerin fikir ve tecrübelerine baş vurmak istedim. Henüz yaşım 19 üniversiteye hazırlanıyorum fakat bu yolculuğu üniversite eğitimime başlamadan ve iş hayatına başlamadan önce gerçekleştirmek istiyorum sonuçta elbet bir gün hepimiz bu sistemde ortalama bir maaş ile bir nevi köle olacağız, askeriye iş güç derken zaten yaş oluyor 30,40 bende bu çarklı sistemin bir parçası olmadan önce araba ile Türkiye-Japonya (imkan olursa Amerika kıtası neden olmasın) seyahati gerçekleştirmek istiyorum daha önceden yapan oldumu bilmiyorum henüz internette bulamadım. Türkiye-Japonya seyahatini gerçekleştiren ''en genç Türk'' olmak istiyorum fakat bunun için elbette sponsorlara ihtiyacım var fakat bu tür resmi işlerin nasıl gerçekleştiği hakkında en ufak bir bilgim yok. Önümde yasal engeller varmıdır bilmiyorum. Aranızda bu tarz bir yolculuk gerçekleştiren var ise benimle fikir ve tecrübelerini paylaşır ise çok sevinirim. Konuyu yalnış bir yere açtıysam çok özür dilerim.