keremcimen
Kamp II
Yaklaşık 2 yıldır hayalini kurduğum ve 1 yıldır da hazırlığını yaptığım tatilim nihayet başladı. Kendi arabam ile tunceliden başlayıp Ankara, Edirne, Bulgaristan, Sırbistan, Maceristan, Avusturya, çekcumhuriyeti, Almanya, İtalya, Hırvatistan, Karadağ, Bosna, Arnavutluk, Makedonya, Yunanistan ve tekrar Tuncelide biten yaklaşık 9000 km lik bir gezi rotası hazırladım. Gezi hazırlığımı yaparken Orhan Çiçek abinin , Ebru hanımın ve muzeffer çolpanın ve diğer arkadaşların gezi notlarını defalarca okudum ve telefonda görüşerek çok faydalı bilgiler öğrendim kendilerine çok teşekkür ederim. Gezi planımı hazırlarken gideceğim şehirlerin rotalarını oluşturdum ve gezilecek yerlerin kordinatlarını çıkarttım. Kalıcak yer olarak Kimi zaman otelde kimi zaman kamp alanlarında çadır kurarak kamp yapıcağız. Kamp yacağımız yerlerin googlemaps üzerinden tek tek planladım ve kordinatlarını çıkarttım.yeşil pasaporta sahip olduğum için geziceğim ülkeler için vize problemim yok. Gezimi fırsat oldukça ve internet buldukça sizlerle paylaşmak istiyorum.
Şuan Ankaradayım dün Tunceliden Ankaraya 950 km lik uzun ve yorucubir yolculuk yaptım bu yolculuk gezimin en uzun rotası burda 2-3 gün dinlendikten sonra kısmet olursa carşamba sabahı kapıkule sınır kapısından çıkarak gezime başlıyacağım.
Şuan Ankaradayım dün Tunceliden Ankaraya 950 km lik uzun ve yorucubir yolculuk yaptım bu yolculuk gezimin en uzun rotası burda 2-3 gün dinlendikten sonra kısmet olursa carşamba sabahı kapıkule sınır kapısından çıkarak gezime başlıyacağım.