Apo Dayının M38 'i

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EM5 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,262

Etiketler

Ynt: Apo Dayının M38 'i

Apo dayının m38 çok ii olmuş ellerinize sağlık...

;D

SDC10135.jpg

Bu eski tüfekleri arazide kullanmak için emniyet kemeride taktırmak şart herhalde huysuz tay gibi üstünden atıverir

yandaki bananalar suya girdiğinde rahatca yüzebilmesini sağlayacak ve arkada normal seyyar tekne motoru sayesinde ilerleyecek
ve bananalar bir elektrik motoru yardımıyla merkezinden yukarı kalkdığında üstde tente vazifesi görecek
sanırım en hafif arazi aracı bu galiba kaç kilo olduğunu bilmiyorum. Bu sadece benim düşüncem eğer olursa suda ve karada Jeep : )

IMG_1194.jpg

bunlar hali hazırda var zaten hatta elektirikli egzosdan vs gibi ceşitli şekillerde şirirlip kullanılıyo ama genelde hep askeri amaçla üretilmiş hatta cok eskilerden kalma bir jeep videosundada olması lazımdı yanlış hatırlamıyosam

BBOYTED' Alıntı:
ben saçdan düşünmüşdüm onu ama farketmez yüzsünde :D
bir kaç sene sonra lazım böyle birsey bana

Merhaba serdar kardeşim çizgin harika tek kusur şu panjur,u bi orjinali gibi çizebilirmisin çizgide olsa jeep ,in tüm karizma gitmiş eline sağlık gerçekten güzel proje

abiler buda benden olsun :D konuyla ilgil degil ama kardeş sayılırlarr willys puckup okulda tahtaya çizmiştim...

Fotoğraf0184.jpg

dopamin' Alıntı:
Merhaba serdar kardeşim çizgin harika tek kusur şu panjur,u bi orjinali gibi çizebilirmisin çizgide olsa jeep ,in tüm karizma gitmiş eline sağlık gerçekten güzel proje
Sağol teşekkürler açıkcası 7-8 yıldan beri kalem almıyorum elime normalde gerçeğiyle aynı çizerim araçları. Birde aceleye geldi bu fazla özenemedim sadece açıklama amaçlıydı ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR