Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
öncelikle emegı gecenlere tebrıkler, bu aracların tekrar hayat bulması cok guzel, benımde m38 projem vardı ama maddı ımkansızlık zaman problemı nedenı ıle yapamadım, Bu arac sanırım cj2a kasa, yada benmı yanılıyorum? sol camurlugun ustune sıperlı lanmba on sag kaputun yanında elektrık gırısı arka benzın bıdonu sol ustte elektrık gırısı vs varmı tam goremedım,ön ızgara aşagı dogru acılıyormu? bende bazı parcaları vardı (aracı almadan parca almıstım ama kaybolmuş depomdan,bulursam gonderırım sıze,
siperlı lamba varmıs foto acılmadıgı ıcın gorememısım pardon, on sınyaller orjınal m38 ama ön farlar normal cj2 kasa farlarından, bırde sılecekler karburatorden gelen hava ıle calışıyorsa tam super olur adamlar ne guzel yapmıs zamanında hava tahrıklı sılecek vaybe..
benımde cok ıstedıgım ama bır turlu yapamadıgım projeydı, kendım yapmıs gıbı sevındım,hele bırde ayaktan marşlıysa off kı ne off, 2. dunya savasındaymıs gıbı, tebrıkler