Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 325,031

Etiketler
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

Yarın imecik yaylasına yada kumluca bir yayla varmış kırkpınar dı sanırım onu doğru altınyaka taraflarından gideceğim tek araç olarak...Yolda belli olacak tam olarak nereye gideceğim...yani yüksek bir yerlere çıkmaya çalışacağım..

Merhabalar,isteğim çokmu komik olacak bilmiyorum ama offroad için uygun aracı olmayıpta denemek isteyenler için etkinlikleriniz olmuyo mu:smiley:)

elifsia' Alıntı:
Merhabalar,isteğim çokmu komik olacak bilmiyorum ama offroad için uygun aracı olmayıpta denemek isteyenler için etkinlikleriniz olmuyo mu:smiley:)
olur tabiki bağlanyıya gecerseniz bizimle haberiniz olur gezilerden
antoff gezileri düzenliyen genelde benim telim 05323266617

AHMET07' Alıntı:

Ahmet abiii, toyota muhabbet bölümünde senin Tekila videonu izledinmi ;D

Arrkadaşlar yapılıcak etkinlikler cuma yada cumartesi günü bu sayfada ahmet abi tarafından bildirilmekte takip ederseniz burdan katılım sağlıyabilirsiniz.

AHMET07' Alıntı:
Çok teşekkürler,denemek istiyorum bana uygun olan bir etkinliğinize katılmak isterim telefonu aldım.

Ahmet abi seni Serikli birisi aradımı ? Ben Serikte çalışıyorum orda şantiyemiz var çarşıda beni durdurdu antoff yazısını görünce dediki ben Ahmet abiyle görüştüm kia sportage var bende bir dahaki geziye gelmek istiyorum dedi bende Ahmet abi bilir dedim.

darktreys' Alıntı:
Ahmet abi seni Serikli birisi aradımı ? Ben Serikte çalışıyorum orda şantiyemiz var çarşıda beni durdurdu antoff yazısını görünce dediki ben Ahmet abiyle görüştüm kia sportage var bende bir dahaki geziye gelmek istiyorum dedi bende Ahmet abi bilir dedim.
evet görüştüm tşkler

Arabasınıda gördüm , Beyaz ince yanak lastik ve jant var basamak vs var ben dedimki bununla gelirsen ön tampon arka tampon yan basamaklar yürüyenden 3-5 tane şaft , mazot deposu ve diferansiyelleri dağda koyar çekiciyle dönersin birşey olmaz dedi ;D

selam arkadaşlar ANTOFF kendi imkanları ile offroad pisti çalışmalarına başlamıştır bugün kepce kiralıyarak temel atılmıştır hayırlı olsun camiamıza gereli açıklamaları enkısa zamanda yapacağım..
yerimiz kundu bölgesindedir otellerin yanında

100_4014.jpg

100_4057.jpg

100_4062.jpg

100_4061.jpg

100_4026.jpg

AHMET07' Alıntı:
selam arkadaşlar ANTOFF kendi imkanları ile offroad pisti çalışmalarına başlamıştır bugün kepce kiralıyarak temel atılmıştır hayırlı olsun camiamıza gereli açıklamaları enkısa zamanda yapacağım..
yerimiz kundu bölgesindedir otellerin yanında

başkanım hayırlı olsun biz orada bırdırcınla üveyik avlıyoduk yahu getti bizim av sahası :'( ney se bu daha iyi ;D ; bizlerin üstüne düşen bir vazife varsa seve yaparız. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri