Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 330,472
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

Ufak harfle yaz patlos cu seni

Lokman dede bu arkadaşin fitilini senmi ateşledin hararet yapmiş şiddet yapiyor forumda
Ahbe abicim asfat ofrotcusu yani bunlar diyosun.
Birde nedir abi bu 12/13 meraki sis lambasinin altimi gevşedi.

Etiketler

ben sorumluluk sahibi adamım 5,5 ta kalktım şantiyeye gittim o yüzden gelmem dedim pazar günü . babamdan izin alıcam tabi daha 19 yaşındayım. ilk defa arazide araç kullanmıyorum 10 yaşından beri dağlardayım ben.

darktreys' Alıntı:
ben sorumluluk sahibi adamım 5,5 ta kalktım şantiyeye gittim o yüzden gelmem dedim pazar günü . babamdan izin alıcam tabi daha 19 yaşındayım. ilk defa arazide araç kullanmıyorum 10 yaşından beri dağlardayım ben.
oy ne güzel aferim sana

SAYFA BİRAZ ŞENLENSİN ;D

DİZEL X5 İLE DENİZE DALAN AMCAMIZIN SONU

http://www.youtube.com/watch?v=T06QkgA0OwY&feature=player_embedded#at=29

BUDA RUSYADAN CAYENNE OFFROAD MUHAHAHAHA

http://www.youtube.com/watch?v=pXQNpGmK5Qs&feature=player_embedded

BUDA AUDIQ7 ;D ;D ;D

http://www.youtube.com/watch?v=dvihBXPyaaQ&feature=related

BU ARABALARIN ÇIKTIĞI YERLERE DOĞANLA ÇIKARIM YAHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU ;D
EN AZINDAN ALTI DAHA YÜKSEK OLUR YERE SÜRTMEZ
ŞEHİR ÇOCUĞU BU SUVLAR ;D

oy ne güzel aferim sana

yusuf yusuf takılma artık cocuğa tamam oldu istediğin.hem sen pazargünü off yapıyorsun ve burada bizlere duyurmuyorsun ney oo kanka yapıyorsun doğuşu hene alınıyoruz yada ben alınıyorum ;)

darktreys' Alıntı:
hüseyin abi gitmediler . ben aradım pazar günü öğlen yatıyordu kendisi.
yahu doğuşcum yatıcam tabi dağda bayırda senlemi uğraşcam.
yok abi battım gel çek, yok abi kaydım gel çek ooooooo buda bi sabır canım şöle dolu dolu bi araba olurda sendeki gideriz kardeşim benim.
ben hazırdım senin büyük abilerin fire verdi ben nedem ala ala

Yusuf abi arabaları dizmişsin gene kapıya...e46 bmw kaç model kaç binde kaza darbe boya durumu nasıl...??

pazar günü program varmı ??? Ahmet abi ?

yahu doğuşcum yatıcam tabi dağda bayırda senlemi uğraşcam.
yok abi battım gel çek, yok abi kaydım gel çek ooooooo buda bi sabır canım şöle dolu dolu bi araba olurda sendeki gideriz kardeşim benim.
ben hazırdım senin büyük abilerin fire verdi ben nedem ala ala

yusuf yusuf biz büyükler kücüklerimizi kurumak kollamak dorusunu öğretmekle mükellefiz doğrumu sen bat sen tekrar bat tekrar bat ki onlar doğruyu görsün yusuf kardeş arac tamdolu olur yada olmaz tecrübe olur sa. sa bu işler olur sen tecrubeni göstermessen eğitmessen bizden sonraki nesillere ne bırakacaksın yusufum öğret artık öğretki anlasınlar antoff kimdir nasıl bir örgüttür. görsünler sen bir numarasın yusufum senın yaptığını herkez yapamaz öğle camura yanyalak cizme olmadan giremez parkura küldü dalamaz öğle ben paramla kamyon alıp onu yaparım şunu iterim olmaz bu işler yusufum.bak başkan yazmış ne mutlu türk itfayiye ikibine biz kahraman millet tin cocuklarıyız bize yada antoff ekibine bir görev verildiği zaman herzaman koşa koşa gideriz başkan ne söylüyorsa doğrudur yusuf şunu demek istedim yazılı izin kağıdını boşver genclere yol acmak yol göstermek bizim en başda görevimizdir.şimdi marş zamanı HER ŞEY ANTOFF İÇİN HERŞEY ANTOFF İÇİN TEKRAR SAY TEKRAR SAY 2 KERE SAY....her dosta selam dost olanlara selam.(BAŞKAN SEN BİRNUMARASIN.)

Merhaba,Antoff'un ilk kurucularından,Antalya Off Road sporuna gönül vermiş,bu sporun gelişmesi için bireysel olarak çaba sarfetmiş birisi olarak Türkiye'nin en büyük,en çok üyeli sitesinde Antalya Off Road grubunun sayfasındaki Off Road konularını hiç içermeyen konuların fazlasıyla yeralması beni üzmektedir.

Bugüne kadar yöneticilerimiz tarafından çeşitli müdahaleler olmuş ancak bu sohbetler devam etmiştir.

Antalya'da off road'u merak eden,dahil olmak isteyen onlarca insan var.Bu siteye girildiğinde ne yazık ki Off Road ile ilgili anlatımlar,fotoğraflar,sohbetler bulmayı uman insanlar farklı sohbet konuları görmektedirler.
Antoff olarak Antalya Off Road sporunun gelişimi için bu sayfada eğitici,öğretici,özendirici konular yer almalı.Her gezi sonrası uzun uzun anlatımlarla bol bol fotoğraflar konumlandırılmalı diye düşünüyorum.

Bu konuda fikirlerimi paylaşmak istedim.Antalya Off Road sporuna gönül vermiş herkese sevgi,saygılarımı sunuyorum...

sayın büyüklerim vermiş olduğunuz eğitici ve öğretici bilgilerden dolayı teşekürü bir borç bilir saygıyla slmlarım.
(duymıyan arkadaşlara duyan arkadaşlar bi zahmet iletsinn). :smiley:

Antalya da off road gezilerini, bu site dışında herhangi bir yerden bildiriyor musunuz?Var ise böyle bir adres , paylaşırsanız sevinirim.Çünkü buradan gezi bilgilerine ulaşmak çok zor.Sürekli sohbet var.Antoff siteside şu an faal değil sanırım.Birde Off road rotalarının yada gidilmesi görülmesi gereken yerlerin yazdığı bir adres var ise onuda öğrenmek isterim.

ii günler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,849
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
ashi02

Çevrimiçi üyeler

Geri