Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 330,472
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

otecopel' Alıntı:
MADOSK Akseki -ÇİMİ yaylası gezisi ve kardelen fotosafarisi 20 mart 2011
« : 15 Mart 2011, 15:52:39 »

baskanım adamların araclarında hiç camur yok adamlar ne güzel çicek cekmiş böcek cekmiş. :D ya biz ne yapıyoruz vallaha 2 ton su harcadım aracın temizliyeceğimdiye. ;D ;D ;D inan ekseydim güzüne turkıyenın yarısını doyurayacakkadar arpa buyday vs filan cıkardı benim aracın üstünde. :D :D :D. BAŞKAN BURUYA YUMRUK HAVAYA OLEY OLEY OLEY.

Hüseyin abi bende onu diyordum işte adamlar gidip geliyorlar , ben 2 kere alt 1 kere motor 2 kere normal iç dış yıkattım bir kerede balata - kampana temizledik anca temizlendi 1 kere daha alt yıkanması lazım arabanın... ;D

Etiketler

darktreys' Alıntı:
Hüseyin abi bende onu diyordum işte adamlar gidip geliyorlar , ben 2 kere alt 1 kere motor 2 kere normal iç dış yıkattım bir kerede balata - kampana temizledik anca temizlendi 1 kere daha alt yıkanması lazım arabanın... ;D

kardeşim bu kadar sık eleyip ince dokumayın o arabalardaki çamur siz he dediğinizde geçmez yahu salın herşey olcağına varır

günlerden pazartesi off dönüşü

20.03.20011 GEZÄ° SONRASI 170.jpg

sayın başkanım bu resim toros lar cetince ucarsu pınar gözü alıntı buruya bir rota cizersen iyi olur değişiklik olur

DCAM0468.jpg

yusuf ERDEM
Kamp II

« Yanıtla #1569 : Bugün 23:07:29

hadi ordan o camur ancak senıngibilerini öldürür ;D

RedlinE' Alıntı:
birader neydi onun markasi patlat mi
müco bakma sen çakma toyotocunun yalanlarına offroad yapmadı konvoyda aracların içinde gezdi doğuş kardeşimiz navarayla bile offraoad yaptı neymiş arka tamponu çok palıymışda ondan bahane yaptığı sadece offroad yapıp kalanları çekmek oldu madem offroad yapmıyacan asfalt ta gez çakma toyotacu git sen tamponunu yaptır offroad yapmaya ondan sonra gelde göreyim seni ALIRIM ANAHTARINI

lokman07karaşahin' Alıntı:
müco bakma sen çakma toyotocunun yalanlarına offroad yapmadı konvoyda aracların içinde gezdi doğuş kardeşimiz navarayla bile offraoad yaptı neymiş arka tamponu çok palıymışda ondan bahane yaptığı sadece offroad yapıp kalanları çekmek oldu madem offroad yapmıyacan asfalt ta gez çakma toyotacu git sen tamponunu yaptır offroad yapmaya ondan sonra gelde göreyim seni ALIRIM ANAHTARINI
LOKMAN DEDEM SEN BIRAK BU HİKAYELERİ ÇOCUKLAR İNANMAZ YAHU BUNA DOĞUŞ KARDEŞİN YAPTI OFROAD EVET HERALDE BU HAFTA DA ÇAĞIRDIĞIMDA ONDAN BAHANE FİLAN BULDU NEYSE DEDE BEN ASLAN MARKA KANITLADIM NASIL YOL ALDIĞIMI SEN SENİN NASIL KORKULU RÜYAN OLDUM ONU ANLAT HEE DEDE BİDE SENİN İÇİN BİDAHAKİ GEZİYE 12-13 AÇIK AĞIZ ANAHTAR GETİRCEM NEDİR SENİN BU ANAHTAR MERAKIN YAHU

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,849
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
ashi02

Çevrimiçi üyeler

Geri