Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 325,401
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

otecopel' Alıntı:
Yaaaaa arkadaslar bu dedekimdir aksakallimi birzamanlarin okudunuz net sayfalarında o hircin o toyotasiyla parcaliyan çamurları rampaları o dede benim anahtarımı unumork bile. Alamaz diyen adam mı yapmayın kurt kocadi.Selami aleykum dede :'(
aleykümselam

Etiketler

TUĞSAN' Alıntı:
lokma abi bu gün ne yaptın güzelmiydi yukarlar
bugün ev halkıyla birlikte fesligandan saklıkente geciyodum baktım elektrikci ahmetler 5 arabayla geri dönmüşler yolda karşılaştıkl yol kapalı dediler ben gidebildiğim kadar gidecem dedim onlarda peşimden döndü geldiler ve saklıkente saat 3te vardık ama ne offraad oldu benim karaşahin bir birbuçuk metre karı yara yara geçtik hatta ekipteki yeni arkadaşlardan bazıları geri dönmek istemedi nasıl olsa benide kalır zannettiler bende biliyosun kalmak kelimesini hiç sevmim o hızla yardım geçtim

ARKADASLAR GELMEDİGİNİZ İÇİN TABİKİ NE KADAR YÜKSEK OLDUGUNU BİLEMİYORSUNUZ.AMA LOKMAN ABİNİN DEDİGİNİ GİBİ 1,5 METRE KARI DELEREK GECTİ.AKSAMA FOTOLARINI YÜKLÜCEM OZAMAN GÖRÜRSÜNÜZ NE KADAR DERİN OLDUGUNU

erhankarael' Alıntı:
ARKADASLAR GELMEDİGİNİZ İÇİN TABİKİ NE KADAR YÜKSEK OLDUGUNU BİLEMİYORSUNUZ.AMA LOKMAN ABİNİN DEDİGİNİ GİBİ 1,5 METRE KARI DELEREK GECTİ.AKSAMA FOTOLARINI YÜKLÜCEM OZAMAN GÖRÜRSÜNÜZ NE KADAR DERİN OLDUGUNU
[/quot
erhan yüklede gözümüz gönlümüz açılsın kardeşim

Uğur abi selam , dünkü gezinin son kısmını saklıkentde tepeden seyretme imkanım oldu baya bir zorluydu yukarıdan görünüşü en önde Lokman abi o muhteşem kara kamyonuyla :smiley: yolu aça aça geldiler saklıkente Lokman abi harici hepsi baya bi hırpalanmış vinç kıranmı ararasın içlerinde vites kolunu kopartan mı baya hareketliymiş dün resimleri bende bekliyorum sabırsızlıkla.
Gerçi Ahmet abi piknik alanında video ya çekerken bizim arabayıda dahil etti sonuçta saklıkent dönüşünde onlarla birlikte indim:smiley:

erhankarael' Alıntı:
müco bu yazıyı yazan ekipte aracı olan arkadaşımız oda atmadıya sen iyi bilirsin benim kara şahini almadım anahtarlarınızı bursadada şimdi konuş

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,709
Kayıtlı Üye Sayımız
166,549
Kaydolan Son Üyemiz
musaözbilmez

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR