Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 329,426
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

benim elimde olan bütün fotoları ve videoları elimden geldigince yüklemeye calıstım.cok güzel bi pazar günüydü.bidaki erhan belinde mangal parti yapıcaz:smiley:))))

Etiketler

gökhan erhan beli çıktı da işin bundan sorası beni düşündürüyor :D bundan sonra lokman baba onu acemi yokuşuna götürürse yaza kadar oradayız biz :D :D :D

LokmaN dede tneekeyi ist ye gondermiş gordum dun yanina cekip resim cekecektim ATLA EŞŞEK diye ama neysee
varmi arabasi dedenin kirmayin adami kamyonlarda :smiley:

RedlinE' Alıntı:
LokmaN dede tneekeyi ist ye gondermiş gordum dun yanina cekip resim cekecektim ATLA EŞŞEK diye ama neysee
varmi arabasi dedenin kirmayin adami kamyonlarda :smiley:
müço araba bende çok ünomog var toyota var patrol var defender tdi 98 model var sadece curuser yok oda olmasın olan kimseler satıyor çağlar kürşat sattı sıra sende curuserler kuoför arabası her yere girmez sen v8 le bi gez bak arazi taşıtı nasıl oluyomuş vur kır ver 50 lira tamir ettir

ya dede bu yaşa geldin dogru yolu gormedin ya ona yanıyorum kalp gozun kapali senin ya bir umre yap yada bir papaz bul abicim. içim sizliyo senin bu haline
Benim arabanim satma sebebini biliyomusun himm tahmin et bakiyim. Araca yapacak birşey kalmadii. sanayiye gidip cay içmeye mazeret yok anlican. :smiley:

Papaza dikkat haa amann demiyelim sonra
kardeşinden sevgilerle .....

Yaaaaa arkadaslar bu dedekimdir aksakallimi birzamanlarin okudunuz net sayfalarında o hircin o toyotasiyla parcaliyan çamurları rampaları o dede benim anahtarımı unumork bile. Alamaz diyen adam mı yapmayın kurt kocadi.Selami aleykum dede :'(

Pardon kimseninkalbini kirmakgibi bir niyetim yoktu. Net de boş mesaj atmak nedemek???... (yukarıda olduğu gibi) ???

otecopel' Alıntı:
Pardon kimseninkalbini kirmakgibi bir niyetim yoktu. Net de boş mesaj atmak nedemek???... (yukarıda olduğu gibi) ???

Hüseyin bey,eğer sizden bi önceki mesajdan bahsediyorsanız,o mesaj boş değil.Video var mesajda, sanırım sizde video açılmıyor,buyüzden sizde boş gibi görünüyor. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR