genç kardeşim farkında isen burası antoff gezilerimizin sitesi antoff a üye araçlarla arkadaşlar offroad yapıyoruz antoff un başkanı akdeniz sanayi sitesinde ahmet demir arkadaşımızdır 5008 sokak no 96 kromoni kendisiyle görüş ondan sonra bizle gelirsin onun için sana kimse bişey yazmıyordarktreys' Alıntı:abilerim neden mesajlarım görmezden geliniyor anlamış değilim..
Lokman abi,hakikaten ogün sen yavaş yavaş yukarı doğru gelmeye başlayınca,Tuğsan ve diğer arkadaşların halini görmeliydin. ;D ;Dlokman07karaşahin' Alıntı:anahtarınızı almadım ama ödünüzü kopardım mücooooooo
kilit olmayınca öle oluyo ;Ddarktreys' Alıntı:darısı başımıza tuğsan bey...bu arada yarın navara kullananla bölümüne resim atıcam nasıl bir şekilde kaldığım görülecek hayret verici bir olay...tekerlekler çapraz çalışıyor.
recebim ödlerini kopardım seslerini kesmişlerdi yeni yeni konuşmaya başladılar.muçooo bufissek' Alıntı:Lokman abi,hakikaten ogün sen yavaş yavaş yukarı doğru gelmeye başlayınca,Tuğsan ve diğer arkadaşların halini görmeliydin. ;D ;D
seni seviyorum micooooooo sen hemşerimsinRedlinE' Alıntı:Taş duşse benden bilicen..
çok degişmişsin çokk
darktreys' Alıntı:tamam Tuğsan bey adımı yazdım. buradaki arkadaşlara kendimi birdaha tanıtayım..adım Doğuş Antalyada yaşıyorum offroada meraklıyım henüz sizlerle yüz yüze görüşemedim ama videolardan resimlerden tanıdığım kadar hepinizi tanıyorum.bir sonraki gezinizde aranızda olmak istiyorum.yavaş yavaş arabayı yapacağım herşey zamanla ve parayla.ayrıca sadece gezi için değil devamlı dağlardayım...altyapı ve üstyapı işleri yapıyoruz.köy hizmetleri özel idare gibi kurumlara.