Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 329,493

Etiketler
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

tuğsan beymerhaba...1,5 gündür kar altındayım ölümden döndüm diyorum , buradaki geziye çıkan arkadaşlarla aynı vakitlerde o mevkiilerdeydim fakat nasıl olduda kimseyle karşılaşmadım diye sürekli kendime soruyorum...gece arabada uyudum -17 ye düştü hava.

darktreys' Alıntı:
abilerim neden mesajlarım görmezden geliniyor anlamış değilim..
genç kardeşim farkında isen burası antoff gezilerimizin sitesi antoff a üye araçlarla arkadaşlar offroad yapıyoruz antoff un başkanı akdeniz sanayi sitesinde ahmet demir arkadaşımızdır 5008 sokak no 96 kromoni kendisiyle görüş ondan sonra bizle gelirsin onun için sana kimse bişey yazmıyor

ahmet abiyle görüştüm pazar günü gezi varsa gezebilirmiyim dedim sizinle kimse çıkmayacak dedi yoksa gel diyordu zaten ...

lokman07karaşahin' Alıntı:
anahtarınızı almadım ama ödünüzü kopardım mücooooooo
Lokman abi,hakikaten ogün sen yavaş yavaş yukarı doğru gelmeye başlayınca,Tuğsan ve diğer arkadaşların halini görmeliydin. ;D ;D

not recep beyin bahsettiği tuğsan ...tuğsan75 nikli istanbuldaki tuğsan moral sanırım...zira ben artık lokman abiye şaşırmıyorum...

zira 1,5 yıldır lokman abinin peşine takıla takıla hem off roadun inceliklerini ,hemde şaşırmamayı öğrendik....

darısı başımıza tuğsan bey...bu arada yarın navara kullananla bölümüne resim atıcam nasıl bir şekilde kaldığım görülecek hayret verici bir olay...tekerlekler çapraz çalışıyor.

darktreys' Alıntı:
darısı başımıza tuğsan bey...bu arada yarın navara kullananla bölümüne resim atıcam nasıl bir şekilde kaldığım görülecek hayret verici bir olay...tekerlekler çapraz çalışıyor.
kilit olmayınca öle oluyo ;D

evet aynen öyle işte ....bu işin sonu yok...neyse ben yatıyorum sabah resim eklerim...hadi hayırlı akşamlar

dark treys ismini nikinin altına eklersen seni tanımamız kolay olur.bu hafta sonunda yapılan gezi ...gezi olarak planlanmadı tesadüf eseri çıkan araçlar yukarda karşılaşmış...bende pazar keyfine dalınca çıkmadım...haftaya alanya var... ama sonrasını ahmet abi bilir..programa o karar veriyor...yada ahmet abi gelmeyecekse lokman abiyle konuşup ekip ve program yapıyoruz...ayrıca çok tehlikeli bir iş yapmışsın...tek başına veya ekipmanı olmayan araçlarla body olarak off roada çıkılmaz.biz off roada çıkarken yanımızda eksik ekipmanlı araçlar veya acemi arkadaşlar var ise araçlardan en az 3
aracın tam donanımlı olmasına dikkat ediyoruz ki bir problem çıkarsa arabaları aşağı indirebilelim...ayrıca unutmamalısın ki ne kadar deneyimli olursan ol her zaman insan off roadda acemidir.o yüzden en iyisi önce tedbirdir...çünkü en iyi araç bile yolda kalabilir....

fissek' Alıntı:
Lokman abi,hakikaten ogün sen yavaş yavaş yukarı doğru gelmeye başlayınca,Tuğsan ve diğer arkadaşların halini görmeliydin. ;D ;D
recebim ödlerini kopardım seslerini kesmişlerdi yeni yeni konuşmaya başladılar.muçooo bu

tamam Tuğsan bey adımı yazdım. buradaki arkadaşlara kendimi birdaha tanıtayım..adım Doğuş Antalyada yaşıyorum offroada meraklıyım henüz sizlerle yüz yüze görüşemedim ama videolardan resimlerden tanıdığım kadar hepinizi tanıyorum.bir sonraki gezinizde aranızda olmak istiyorum.yavaş yavaş arabayı yapacağım herşey zamanla ve parayla.ayrıca sadece gezi için değil devamlı dağlardayım...altyapı ve üstyapı işleri yapıyoruz.köy hizmetleri özel idare gibi kurumlara.

darktreys' Alıntı:
tamam Tuğsan bey adımı yazdım. buradaki arkadaşlara kendimi birdaha tanıtayım..adım Doğuş Antalyada yaşıyorum offroada meraklıyım henüz sizlerle yüz yüze görüşemedim ama videolardan resimlerden tanıdığım kadar hepinizi tanıyorum.bir sonraki gezinizde aranızda olmak istiyorum.yavaş yavaş arabayı yapacağım herşey zamanla ve parayla.ayrıca sadece gezi için değil devamlı dağlardayım...altyapı ve üstyapı işleri yapıyoruz.köy hizmetleri özel idare gibi kurumlara.

sizin yazılarınızıuzun zamandırtakıpteyım
ancak aracınızın donanım eksiklıği vardostum bunları tamamlamanız lazım sizeburdagörüştüğümüzdedeanlattım tamalayın çağıracam sizi..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR