Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 329,562
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

ahmet abi o kadar videolara bakıyorum araçların hangisinde tam donanım var...çoğu yükseltme ve lastikle geliyorlar...ben elimden geldiğince yükleme yapıcam ama...

Etiketler

darktreys' Alıntı:
ahmet abi o kadar videolara bakıyorum araçların hangisinde tam donanım var...çoğu yükseltme ve lastikle geliyorlar...ben elimden geldiğince yükleme yapıcam ama...
istersen saat 5 gibi gelde sanayiye bi bakalım şu donanım durumuna doğuş bizde boş araba olmax kardeş tecrübeyi dinle ;D

Doğuş kardeşim yanılıyorsun... gördüğün araçların çoğu yeni gelen arkadaşların. antoff üyesi olan tüm araçlarda vinç,lastik,yükseltme ,kürek,tesiz ,tampon,lambalar ve gerekli ekipmanlar vardır ahmet abiyi sanayide ziyaret edersen sana neyin ne zaman lazım olacağını ve arabandaki eksikleri söyleyecektir...ama zaten en önemlisi lastiktir....resimlerine baktım sen düz lastiklerle offroada çıkmışsın...heyecanını anlıyorum ...ama yaptığın çok ciddi bir hata yaralanabilir,hatta daha kötüsüne bile neden olabilirdin...oralarda genelde telefon çekmediği alan çoktur...yardım alamasaydın,halin ne olurdu ..neyse benden tavsiye ahmet başkanı sanayide ziyaret et....antalyada off road sanayide ahmet abinin yerinde başlar ve orada biter...

herkese slm ve iyiakşamlar diliyorum adım doğukan bende bir ofroad meraklısıyım.şuana kadar antoff ve izoff ekibinden bildiklerim var antoffdan osman abi ve nuri abiyi tanıyorum izofftanda mustafa özdağı tanıyorum gerçekten mükemmel geziler yapıyorsunuz daha yaşım 17 ama şimdihten allah izin verirse bir tane arazi aracım olursa antoff amleminden almak istyiorum sadece şuanda elektrikli bisikletim var onda antoff yazısı var sağolsun onlarıda osman abi yapıştırmıştı.sizinle gezilerede allah izin verirse katılmayı planlıyorum tabi işlerimi ayarlayabilirsem herkese iyi geceler ve şu sözü çok seviyorum gerçekten ANTOFF 1 NUMARA......

[attachment=1]

19 ARALIK 2010 KARÇUKURU-ÇİMENBELİ 007.j

ahmet abi başın sağolsun. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR