Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 330,409
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

Vay lokman abim kahveden arkadaşlarinida almiş gelmişşşşş..

lokman dedeee eskı ekıple takılmıyomusunn..

Alo de gelırım ayıpsın sekıl yaparız ordaa
Sen ne kadar tenekecı olsanda eskı gunlerın hatırına kardesın yanında...
banabak pankarta actırsaydın baba lokman dıyee bi ete hallederdin be dedee

Etiketler

Doymıcak gozunuz ne diyim.

Himmmm benim gozum degmiştir. hep yolda 60 gitmeye mecbur bırakacak giderken cigerlerime kadar sallicak bir lastigim olsun istemişimdir recep abi..
Delikanli adamin lastigi adami sallar hocam dimi cigerim lokman abuuu.

lokman dede gel sen gene en krali land cruiser de ataş başi dediklerini geri al ugraşmiyim senle buda sif yaşina hatirimdan haa

RedlinE' Alıntı:
Doymıcak gozunuz ne diyim.

Himmmm benim gozum degmiştir. hep yolda 60 gitmeye mecbur bırakacak giderken cigerlerime kadar sallicak bir lastigim olsun istemişimdir recep abi..
Delikanli adamin lastigi adami sallar hocam dimi cigerim lokman abuuu.

lokman dede gel sen gene en krali land cruiser de ataş başi dediklerini geri al ugraşmiyim senle buda sif yaşina hatirimdan haa
bizim araclarımız offroad aracı sallanması lazım sizin aracınız kuoför aracı getir kuaföre cila yapsın getir eve içinde yat başka işe yaramaz yakıt desen KM 1000 lira

Alanya, Beyşehir, Antalya offroad takımı etkinliğinin 1.videosu 06.02.2011

http://www.izlesene.com/video/antoff-06022011/3055379

lokman07karaşahin' Alıntı:
kürşat sen uyma bu mücoo ya senin içinde tenekeci diyo cakma toyotocu diyo

abi ben singapur k. gibi görünen turbo dizel vx80 de alsam , siyah MT jant taksam gene benim arabamı beğenmez bana bişeyler bulur o ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR