Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 330,416

Etiketler
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

lokman07karaşahin' Alıntı:
http://www.youtube.com/watch?v=S2H3kd3Xyys

yusuf'un land cruıser'la 20 cm'lik karda batıp kendisini pajeroya cektirmesi..Land cruıserları övenlere duyurulur...
dedem benim yahu bizim arabaları bilen biliyo sen o tatlı canını sıkma daha fazla sen bu yaştan sona al torunları cocukları piknik yap yahu benim arabaya laf atıcana
alanyayıda gördük senin araba yı kirkoya vurmuşlar. aslan gibi toyota yı sattım ama arabaya afedersin b.... atmam aslımız o oldu artık patrolüde satar aslan gibi bi tane daha toyota yapar senide bu yaşında hep böle yorarım o günün videolarını atmıyorum
bende kalsın hani varya senin arazi canavarın ünümog küçük tepeden çıkamamıştıya hani sen kilitlerini açmamıştın ya benim gördüğüm arabanın direksiyonunda sen vardın dört tekeride aynı anda dönüyodu sen saydın olduğun yerde biz 3 vx 80 gaza basmadık ayıp etmiyelim diye yanından geçerken neyse dedem benim ellerinden öptüm yorma sen kendini :smiley:))

Arkadaşim lokman dedeye kaşinma artik kankan o senin LC si olmayanlar kulubundesin. Kardeşim olsanda açimammm listede renginide degiştirdim.

HERKESE SELAM,,

29/02/2011 PAZAR GÜNÜ ÇAKIRLAR VEYA YUKARI DOYRAN (KAHVALTI-PAZAR ALANI ) FESLİKAN ÇIKIŞINDAN SABAH SAAT 9.00 DA HAREKET SAATİ OLACAK ŞEKİLDE GEZİ YAPILACAKTIR.
DONANIMLI ARAÇLARIN KATILMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR

BİLGİ İÇİN GÖKHAN 0 533 8167421

gokhanlro' Alıntı:
HERKESE SELAM,,

29/02/2011 PAZAR GÜNÜ ÇAKIRLAR VEYA YUKARI DOYRAN (KAHVALTI-PAZAR ALANI ) FESLİKAN ÇIKIŞINDAN SABAH SAAT 9.00 DA HAREKET SAATİ OLACAK ŞEKİLDE GEZİ YAPILACAKTIR.
DONANIMLI ARAÇLARIN KATILMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR

BİLGİ İÇİN GÖKHAN 0 533 8167421
DÜZELTME:GEZİ TARİHİ YANLIŞ YAZILMIŞTIR..TARİH 20.02.2011'DİR...YANİ YARIN'DIR...

dün yapmış olduğumuzgeziden birkaç foto yeni lastiklerimi denedim bir manyak lastik bu boogerler

100_3875.jpg

100_3892.jpg

100_3894.jpg

100_3906.jpg

100_3886.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR