Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 330,402
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

furto67' Alıntı:
lokman bey size kısadan lokman abi dicem büyüğümsünüz sizi daha tanımıyorum inşallah yakında tanışırız osman abinin videolarına bakıyorum gerçekten herkes sizi çok seviyor ve bu ofroad mükemmel yapıyorsunuz unimogla olsun benim dilimde karaşahininizle olsun iki numarasınız 1 numara benim gönlümde faruk beydi allah rahmet eylesin ama bu ofroadlara siz katılmazsanız tadı olmaz.benden bu kadar.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D..TŞK

Etiketler

Ne alaka dede biz seni hıluxsunlede kabul ederız taş gibi araba başimizin uzerinde yeri var. Ama sen sasirmisin yoldan cikmisin tenekeler falan para bozmus senı be dedee
toyotanında ahi tutmus lastikler yolda durmaz olmus ne iş?

benim lokman hekımın oyle hata yapmaz dedım amaaa ne care lastik seni geçmiş be abii..

RedlinE' Alıntı:
Ne alaka dede biz seni hıluxsunlede kabul ederız taş gibi araba başimizin uzerinde yeri var. Ama sen sasirmisin yoldan cikmisin tenekeler falan para bozmus senı be dedee

benim lokman hekımın oyle hata yapmaz dedım amaaa ne care lastik seni geçmiş be abii..
lastik patladı kardeş ne olmuş

RedlinE' Alıntı:

benim arabanın altındakiler lastik demir değil lastik patladı

RedlinE' Alıntı:

senin o övdüğün land cruser lerle tenekeler dalga gecti seninkiler camurda boğuldu bittiniz karizmanızı ben kurtardım

lokman abı fırlamıs beee

BENI ARADILARR LOKMAN ABININ LASTIK JANTTAN CIKTI

OLAY PATLADI GITTI DEDILERR
MUHAHAHAHAAAAAA

lokman abi tenekeci olmadımı yahu neden hala gezilere hilux le gidiyorki ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR