Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 325,020
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

AHMET07' Alıntı:
olaya bakkk olaya damgaya

Ahmet abi selamlar, çok güzel gezi olmuş. senin 80 de mükemmel görünüyor yeni rengiyle. hi-jack yerine kaya kullanan 80 nasıl bu pozisyonu aldı ki abi :smiley: inan merak ettim

saygılar..

Etiketler

mehmet35yildiz' Alıntı:
Ahmet abi selamlar, çok güzel gezi olmuş. senin 80 de mükemmel görünüyor yeni rengiyle. hi-jack yerine kaya kullanan 80 nasıl bu pozisyonu aldı ki abi :smiley: inan merak ettim

saygılar..

80 ler bu kayadan geçmez dediler denedim geçti başkanın yardımı ile ;D ;D ;D

Yani....

bizimde denememiz için Başkanın (Ahmet beyin) yanımızda mı olması gerekiyor ;D ;D ;D ;D ;D sırrı bu mu :D :D :D

herkese iyi akşamlar pazar günkü geziye katılan tüm arkadaşlara teşekkürler ediyorum cok muhteşem bir gezi yaptık hepinizin huzurunda ahmet başkana cok teşekkür ediyorum camur demeden arabanın altına yatıp kırılan makasların yerine takoz koyup vinçlende defransiyel geri kacmasın diye vinçleyip en zor şartlarda antalyaya ulkaştık. cırcır iple normal ip kimin olduğunu bilmiyorum yazarsa kendilerine ulaştırayım ayrıca ipleri veren arkadaşlarada teşekkür ediyorum

Umit cim bende resmi gordukden sonra ,"only 80", diyorum kardesim...Yarmissin gene daglari taslari maasallah. Bu geziye katilamadim ama gorunen o ki "action " guzel olmus. Lokman Abi gecmis olsun ,Ahmet Abi Baskanligi gercekten iste bu yuzden hak ediyor, sadece rota bilgisi degil ,her yardima ihtiyac olana ilk o kosuyor, gecen tur da benim aractaki problem icin aracin altina girip ugrasan arkadaslarin (Durali usata,Erhan,Ahmet usta,..) basinda geliyordu. Bu dostluklarin -dayanismalarin kiymetini sadece dagbasinda degil herdaim bilmek gerek,sagolasin Baskan.....

mdr' Alıntı:
Yani....

bizimde denememiz için Başkanın (Ahmet beyin) yanımızda mı olması gerekiyor ;D ;D ;D ;D ;D sırrı bu mu :D :D :D

İsmail Bey atalarımız her zaman başımızda bir büyük olsun derler ya ;D Sağolsun başkan bizi yanlış bir konuya yönlendirmez Başkana teşekkürler ama 80 leride görüyorsunuz artık diyecek bir şey yok bence ;D ;D ;D

mdr' Alıntı:
Yani....

İsmail Bey,

Yolunuz düşerse buralara bekleriz muhakkak şahsi cebim 0 532 587 05 96 bilgilerinize ne de olsa 80 ve tabiki Toyota gibi sağlam dostluklar arkadaşlıklar bunlar önemli konular. ;D

Chef' Alıntı:
İsmail Bey,

Yolunuz düşerse buralara bekleriz muhakkak şahsi cebim 0 532 587 05 96 bilgilerinize ne de olsa 80 ve tabiki Toyota gibi sağlam dostluklar arkadaşlıklar bunlar önemli konular. ;D

Teşekkür ederim...Toyotacı dostlara selam..tlf .Kayda alacagım..

resimde de görüldüğü gibi ümit kardeşim altında 80 olduğundan pek nereye park edeceğini düşünmüyor.(e seksen böyle bir makina) .dağ tepesine,taş tepesine arabayı konduruyor.şaka bi yana kaza ile de olsa bizlere çok güzel görseller sundu.Ancak yüreğimizide ağzımızada getirdi.off road güzel ama Allah hepimizi kazadan beladan korusun.neyse ki ucuz atlatıldı.ancak şunu söylemek lazım ümit bir konuda haklı ''only toyota'',başka araç olsa her halde araba antalyaya sağlam dönmezdi...bu arada lokman abi tekrar geçmiş olsun...toyota farkına bir örnekte lokman abinin kırık makaslara rağmen ahmet abinin tecrübeli müdalesi sayesinde yürüye yürüye antalyaya gelmesidir.lokman abinin dediği gibi ''ölüsü yeter'' ve ben sonucu söyle bağlamak istiyorum .''ölüsü yeter'' that is why ''only toyota''

IMG_0323.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri