Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 325,013
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

araba milin için giriyor gelip planlama ve değerlendirme yapalım diyorsun,yanımda 20 metre vinç halatı sararken iyiydi değilmi ;D lokman amcayı tebrik ediyorum birtek o girebildi oraya

Etiketler

darktreys' Alıntı:
araba milin için giriyor gelip planlama ve değerlendirme yapalım diyorsun,yanımda 20 metre vinç halatı sararken iyiydi değilmi ;D lokman amcayı tebrik ediyorum birtek o girebildi oraya
olum senin arabanda vinç yok halat yok daha bir çok şey yok bunları yaptır milletede yük olma yaa

Yusuf "sinek vurdum kan akıttım" :D çekilen fotoları bunca yıldan sonra ilk kez gördük.... :D :D

ellerine sağlık çok güzel....

yusuf ERDEM' Alıntı:
olum senin arabanda vinç yok halat yok daha bir çok şey yok bunları yaptır milletede yük olma yaa

halat varda çekecek adam yok , gelip yanımda araba çekip 20 metre halat saranlar var onlara ne demeli :mad:

sonra zaten Tuğsan abi çekti az kalsın arabası ağaça çarpıyordu hala karşıdan birşeyler söylüyorsun bide :mad:

darktreys' Alıntı:
halat varda çekecek adam yok , gelip yanımda araba çekip 20 metre halat saranlar var onlara ne demeli :mad:

sonra zaten Tuğsan abi çekti az kalsın arabası ağaça çarpıyordu hala karşıdan birşeyler söylüyorsun bide :mad:
bak şimdi doğuşcum arabama yükseltme yaptım şunu yaptım bunu yaptım demiycek kalırsan kalıcan yeni gelin gibi kendinide naza çekmiycen yoksa sen daha çok çekersin benden

yusuf ERDEM' Alıntı:
bak şimdi doğuşcum arabama yükseltme yaptım şunu yaptım bunu yaptım demiycek kalırsan kalıcan yeni gelin gibi kendinide naza çekmiycen yoksa sen daha çok çekersin benden

ben kalmam demedim kalırımda yaptığınız doğru değildi orda arabanın içine su giriyor gelip dalga geçiyorsun sen olsan ne yaparsın

darktreys' Alıntı:
ben kalmam demedim kalırımda yaptığınız doğru değildi orda arabanın içine su giriyor gelip dalga geçiyorsun sen olsan ne yaparsın
olum doğruyu yanlışı sendenmi öğrencem serseri her şeyin bi zamanı var millet yemek yeme derdinde sen suya dalma derdindesin ben sen deyilim girerim kalırsam kalırım
arabanı bu kadar seviyon git evinin önündeki arıkta oyna

darktreys' Alıntı:

Doğuş kardeş bak senle dağda konuştuk dimi benimle alakalı ve yazdıklarımla alakalı lütfen yorum yapma bir daha muhatabın ben değilim girme o zaman çamura git asfaltta gez oğlum

yemek yiyorsunuz doğrudur tamam.
lokman amca girdi oraya onun arabasınada su girdi hemen gelip çektiniz gittiniz.
ben bundan sonra evimin önündeki arıkta tek başıma oynarım.saygılar sevgiler iyi akşamlar.

olaya bakkk olaya damgaya

395298_116702658447010_100003218287180_90268_636751763_n.jpg

darktreys' Alıntı:
yemek yiyorsunuz doğrudur tamam.
lokman amca girdi oraya onun arabasınada su girdi hemen gelip çektiniz gittiniz.
ben bundan sonra evimin önündeki arıkta tek başıma oynarım.saygılar sevgiler iyi akşamlar.
valla doğuşcuk önce adam olmak lazım demekki bak öle olunca hemen çekiliyo sen öyle arıkta oyna abisi ii akşamlar sanada

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR