Chef' Alıntı:Yalnız toyotanın kayadan geçişinin görselleri yok ;D ;D ;D
olum senin arabanda vinç yok halat yok daha bir çok şey yok bunları yaptır milletede yük olma yaadarktreys' Alıntı:araba milin için giriyor gelip planlama ve değerlendirme yapalım diyorsun,yanımda 20 metre vinç halatı sararken iyiydi değilmi ;D lokman amcayı tebrik ediyorum birtek o girebildi oraya
yusuf ERDEM' Alıntı:olum senin arabanda vinç yok halat yok daha bir çok şey yok bunları yaptır milletede yük olma yaa
bak şimdi doğuşcum arabama yükseltme yaptım şunu yaptım bunu yaptım demiycek kalırsan kalıcan yeni gelin gibi kendinide naza çekmiycen yoksa sen daha çok çekersin bendendarktreys' Alıntı:halat varda çekecek adam yok , gelip yanımda araba çekip 20 metre halat saranlar var onlara ne demeli
sonra zaten Tuğsan abi çekti az kalsın arabası ağaça çarpıyordu hala karşıdan birşeyler söylüyorsun bide
yusuf ERDEM' Alıntı:bak şimdi doğuşcum arabama yükseltme yaptım şunu yaptım bunu yaptım demiycek kalırsan kalıcan yeni gelin gibi kendinide naza çekmiycen yoksa sen daha çok çekersin benden
olum doğruyu yanlışı sendenmi öğrencem serseri her şeyin bi zamanı var millet yemek yeme derdinde sen suya dalma derdindesin ben sen deyilim girerim kalırsam kalırımdarktreys' Alıntı:ben kalmam demedim kalırımda yaptığınız doğru değildi orda arabanın içine su giriyor gelip dalga geçiyorsun sen olsan ne yaparsın
darktreys' Alıntı:halat varda çekecek adam yok , gelip yanımda araba çekip 20 metre halat saranlar var onlara ne demeli
sonra zaten Tuğsan abi çekti az kalsın arabası ağaça çarpıyordu hala karşıdan birşeyler söylüyorsun bide
valla doğuşcuk önce adam olmak lazım demekki bak öle olunca hemen çekiliyo sen öyle arıkta oyna abisi ii akşamlar sanadadarktreys' Alıntı:yemek yiyorsunuz doğrudur tamam.
lokman amca girdi oraya onun arabasınada su girdi hemen gelip çektiniz gittiniz.
ben bundan sonra evimin önündeki arıkta tek başıma oynarım.saygılar sevgiler iyi akşamlar.
07gokhanlc' Alıntı:Lastik böyle değiştirilir.... ;D ;D