Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,036
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 128,660
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

kerembukus' Alıntı:
cihan kardeşim ilanlar bölümünü bulamadım ::smiley: ::smiley: :eek:

keremmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hoş geldin beyavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Etiketler

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

İmrendim vallaaa ne diyeyim. Ne zamanı, ne de aracım uygun değil ne yazık ki. ama birgün bende katılacağım. Oturulmalı mutlaka o ateş başında.
1 - Peki böyle bir kampa katılmak istense gerekli malzemeler ne olur ? Mesela ben eve ikinci araç olarak jimny - vitara yada terrios düşünüyorum. max 25.000 bütçe ile. bu araçlar beni üzer mi ? Diğer kampçıların arkasından shrek deki kedi gibi bakar kalır mıyım ? Özellikle jimny hoşuma gidiyor ve eşim kullanacak normalde. Ben hafta sonları ve imkan buldukça dalacağım kar ve çamura. uludağ iki adım yer nasılsa. Bu bütçeyle başka öneriniz olur mu ? çok sorun çıkarmayan bakımı hesaplı bir araç için başka öneriniz olur mu ? Büyük araç alabilmem için viano'yu satmam gerek bu durumda bütçe rahatlıyor ancak 70-80.000 tl verdiğim araçla çok fazla heyecan arayamam doğrusu. Önerileriniz var mı ?
2 - Böyle bir kampa katılmak için gerekli malzemeler nelerdir ? Bunun için bir liste ve öneriler sunulabilir mi ?
3 - Normal araçların ulaşabileceği kamplar sadece karavanlar için mi ?
4 - Sonuç olarak benim aracım ne bir karavan ne de bir off road ! Hafta sonu kar tepe veya uludağ gibi daha ulaşılabilir noktalara giden ve kamp yapan arkadaşlar var mı ?
5 - Bu gidişle kamp ateşi içimde yanmaya devam edecek.

Geographer' Alıntı:
İmrendim vallaaa ne diyeyim. Ne zamanı, ne de aracım uygun değil ne yazık ki. ama birgün bende katılacağım. Oturulmalı mutlaka o ateş başında.
1 - Peki böyle bir kampa katılmak istense gerekli malzemeler ne olur ? Mesela ben eve ikinci araç olarak jimny - vitara yada terrios düşünüyorum. max 25.000 bütçe ile. bu araçlar beni üzer mi ? Diğer kampçıların arkasından shrek deki kedi gibi bakar kalır mıyım ? Özellikle jimny hoşuma gidiyor ve eşim kullanacak normalde. Ben hafta sonları ve imkan buldukça dalacağım kar ve çamura. uludağ iki adım yer nasılsa. Bu bütçeyle başka öneriniz olur mu ? çok sorun çıkarmayan bakımı hesaplı bir araç için başka öneriniz olur mu ? Büyük araç alabilmem için viano'yu satmam gerek bu durumda bütçe rahatlıyor ancak 70-80.000 tl verdiğim araçla çok fazla heyecan arayamam doğrusu. Önerileriniz var mı ?
2 - Böyle bir kampa katılmak için gerekli malzemeler nelerdir ? Bunun için bir liste ve öneriler sunulabilir mi ?
3 - Normal araçların ulaşabileceği kamplar sadece karavanlar için mi ?
4 - Sonuç olarak benim aracım ne bir karavan ne de bir off road ! Hafta sonu kar tepe veya uludağ gibi daha ulaşılabilir noktalara giden ve kamp yapan arkadaşlar var mı ?
5 - Bu gidişle kamp ateşi içimde yanmaya devam edecek.

sevgili kardeşim. roman gibi değerlerinin her paydasında her türlü etkinlik var gezenbilir ailesinde..
Araç ve yarış değil bizim ayrıntımız..görsel ve düşünsel de değil ama elimizdekini payda olmak,birlikte düşünüp birlikte keyif alarak uygulamak adına.
Cihan karedeşimin ardından yürüyoruz :smiley:

Bizim için aracınızın performansı yada markası önemli olmamakla beraber.bir çadırınızın vede uyku tulumunuzun olması kaçınılmaz tabi..
Bir ateş yakıldıysa atrafında sizin gibi arkadaşımızı yanımızda görmek isteriz..
Sevgiyle kalın..

23 / 12 / 2009 çarşamba

gezenbilir yönetim.jpg

GEZENBİLİR LOGO VE LİSTE.jpg

GEZENB?L?R LOGO1.jpg

tn_OFF ROAD gezenbilir11.jpg

THE FARUK' Alıntı:
sevgili kardeşim. roman gibi değerlerinin her paydasında her türlü etkinlik var gezenbilir ailesinde..
Araç ve yarış değil bizim ayrıntımız..görsel ve düşünsel de değil ama elimizdekini payda olmak,birlikte düşünüp birlikte keyif alarak uygulamak adına.
Cihan karedeşimin ardından yürüyoruz :smiley:

Bizim için aracınızın performansı yada markası önemli olmamakla beraber.bir çadırınızın vede uyku tulumunuzun olması kaçınılmaz tabi..
Bir ateş yakıldıysa atrafında sizin gibi arkadaşımızı yanımızda görmek isteriz..
Sevgiyle kalın..
ayne katılıyorum faruk abi sabah uğradım yoktun umarım njotumu iletmişlerdir

Beyler sag olun ismimi eklemisinizde benim gelmem zor. listeyi gormek istemiştim sadece

RedlinE' Alıntı:
Beyler sag olun ismimi eklemisinizde benim gelmem zor. listeyi gormek istemiştim sadece

Vesikalık fotonu bile gönderen kabulumuz mücahitcan..

Ama malesef ne listeden nede kalbizden ismini silemiyoruz.. :smiley:

RedlinE' Alıntı:

Müco atlarız uçağa 45 dakkaya ordayız ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Müco atlarız uçağa 45 dakkaya ordayız ;D

sonra atlarız navaraya meçhule doğru yol alırız ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
sonra atlarız navaraya meçhule doğru yol alırız ;D ;D ;D

;D Aynen ;D

Dur bakalım enişte,kandırabilecekmiyiz Mücahit'i ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
;D Aynen ;D

Dur bakalım enişte,kandırabilecekmiyiz Mücahit'i ;D

rüşvet versek nasıl olur acaba

bsayil' Alıntı:
rüşvet versek nasıl olur acaba

Bizimki yemez,yedirmez :D
Ama kesin olan bişey var,birazcık fırsatı olursa hemen gelir ;D ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Bizimki yemez,yedirmez :D
Ama kesin olan bişey var,birazcık fırsatı olursa hemen gelir ;D ;D

Gelicek kardeşlerim gelicek mücahit :smiley: Yoksa aldırırım onu işyerinden kargoyla gelir 8) 8) ;D

Mücahiti ikna etmek istiyorsanız, gezide tam techizatlı koruma lazım deyin ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri