Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,036
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 128,184
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

Cihan şimdi kızacaksın bana ama yakınlarda otel, pansiyon v.s. varsa diyorum ;D ;D

Araçsız gelecek olanlar için kamp zor olmayacak mı ::smiley:

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

bir ara yakınlarda var diye bir seyler okumustum sanki gecmis sayfalarda...

Yanlış anlamayın arkadaşlar, kamp malzemelerimizi taşıma şansımız olmayacağı için böyle düşündüm ;)

SDC' Alıntı:
Cihan şimdi kızacaksın bana ama yakınlarda otel, pansiyon v.s. varsa diyorum ;D ;D

Araçsız gelecek olanlar için kamp zor olmayacak mı ::smiley:

sevtapçım ,araçsız gelecekler için aracımız bol sen bendesin zaten , problem yok ,pansiyon otelde bulunur ama muhabbetin göbeğinde olmak varken , bence olmaz ,illa pansiyon ,otel diyenlere ,bir çare buluruz elbet ama sana değil ;D ;D ;D ;D,

SDC' Alıntı:
Yanlış anlamayın arkadaşlar, kamp malzemelerimizi taşıma şansımız olmayacağı için böyle düşündüm ;)

gerek yok taşımana bende var fazla fazla ,hatta elektirikli battaniyemi bile sana veririm o gecelik ;D ;D ;D ;D ;D

Dağlarda yaya olarak kamp yaptığım günlerden kalma sırt çantam vardı, heralde benim işimi görücek. Şöyle sağlam bir sırt çantası hazırlamak lazım. Ağırlık en az 20 kg olur. ;D

Bakkan' Alıntı:
Dağlarda yaya olarak kamp yaptığım günlerden kalma sırt çantam vardı, heralde benim işimi görücek. Şöyle sağlam bir sırt çantası hazırlamak lazım. Ağırlık en az 20 kg olur. ;D

istanbuldan gelecek araç sayısıda çoğalacak , ;) ;) en kötü malzemelerinizi bir araca atarsınız dert değil ;)

benim arabada da yer olur ben de alabilrim burakcim

Cihan bende sıkıntı olmaz, sırtlarım evel Allah, taşımadığımız şey değil.
Hem benim biraz hoşuma gidiyor, mazoşist miyim neyim? ::smiley:

cihanülker' Alıntı:
istanbuldan gelecek araç sayısıda çoğalacak , ;) ;) en kötü malzemelerinizi bir araca atarsınız dert değil ;)

Sağol Serkan, eksik olma :smiley:
Sen İzmir den gidiyorsun değil mi?

pandipieri' Alıntı:
benim arabada da yer olur ben de alabilrim burakcim

evet ben izmirden gelecegim oraya orada alabilirim esyalarını ve hatta seni :smiley:

Vallan seve seve sana katılabilirim Serkan, sağol.

pandipieri' Alıntı:
evet ben izmirden gelecegim oraya orada alabilirim esyalarını ve hatta seni :smiley:

tabiki burakcim ne demek zevk duyarim :smiley: orada gorusmek uzere...

pandipieri' Alıntı:
Faruk Abi, kamp detayları henuz olusmadi degil mi? kalınacak yerler falan hava durumu alayım uydudan da beklenen sicaklik ne olur ona gore techizatlı gelelim...

Serkancan gerçi cihan kardeşim yazmış sağolsun..
Bende atayım.. güncel olsun :smiley:

tn_OFF ROAD gezenbilir11.jpg

tesekkurler faruk abi, program super olmus valla, sabirsizlaniyorum... :smiley:

Faruk kardeş buna bende dahilim programa beni de dahil edersen sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri