Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,036
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 128,184
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

bsayil' Alıntı:
votka varrrrrr ;D upsent varrrrrr ;D kar varrrr ;D çamur varrrr ;D muhabbet varrr ;D en önemlisi kalbimizde kocaman bir yerin çadırlarımızdada sana uyku tulumu varrrrrrrrrrr ;D ;D ;D ;D ;D

ben olsam hemen gelirdimmm

Enişte eksik bile söyledi erkancan ....... var,.....var,.....var ;D ;D ;D Boşlukları sen doldur kardeşim ;D

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

THE FARUK' Alıntı:
erkancan hoş geldin..
Lastik konusuna sen varken benim yorumum olmaz ;D ;D
Ahmet ustada döktürdü bu pazar gönderdiğin pabuçlarla ;D ;D

Abi,yok aman abi esteğfurullah ne demek,rica ederim haddimizemi senin gibi bir üstadın,senin gibi bir tanrilar tanrısının yanında konuşmak ;D ;D

Abi,ahmet abiyle bugün konuşduk telefonda,evet baya baya yardırmış valla ;D ;D
Çok fenaydı Erkan diyo ;D ;D

THE FARUK' Alıntı:
Sen gelirsin be canım kardeşim..kocamanda bir ateş yakarız ;D ;D ;D ;D

Abiiiiiiii,hiç sorma hiç,fena dürtüyo şeytan ;D da bakalım abi hayırlısı,valla olursa önceden gelicem gibi ;D

THE FARUK' Alıntı:
Enişte eksik bile söyledi erkancan ....... var,.....var,.....var ;D ;D ;D Boşlukları sen doldur kardeşim ;D

Oy oy oyyyyyy
ok dir abimmmm,çıktım ben,yarın görüşürüz puhahahahaha zuahahahahahaa

bsayil' Alıntı:
yarın yanındayım sende müsait olursan faruk abii,

sabah 10 ile 12.30 arası şirketteyim enişte senin için herzaman müsaitim canım benim..

yarın görüşürüz abi

s.a
su liste kaçinci sayfada agalar

gerçekten arkadaşlar ,muhabbet sayfamızda muhabbet edelim ,konu gözükmüyor ,liste gözükmüyor ,arkadaşlarımız listeyi bulamıyor :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

cihanülker' Alıntı:
gerçekten arkadaşlar ,muhabbet sayfamızda muhabbet edelim ,konu gözükmüyor ,liste gözükmüyor ,arkadaşlarımız listeyi bulamıyor :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

Günaydın cihancan :smiley:
haklısın kardeşim hemen ciddi yüzümüzü gösterelim..

Buyurun arkadaşlar listemiz..

GEZENBİLİR LOGO VE LİSTE.jpg

gezenbilir yönetim.jpg

:smiley:

Düzeltme..

Faruk Abi, kamp detayları henuz olusmadi degil mi? kalınacak yerler falan hava durumu alayım uydudan da beklenen sicaklik ne olur ona gore techizatlı gelelim...

pandipieri' Alıntı:
Faruk Abi, kamp detayları henuz olusmadi degil mi? kalınacak yerler falan hava durumu alayım uydudan da beklenen sicaklik ne olur ona gore techizatlı gelelim...

serkancım kamp detayları ve yerleri belli ilk gün ,yani cuma akşamı ,antalya kemer karayolu üzerinde bulunan ,sarısu kamp alanında ,konaklayacağız ,antalyaya yakın olmak adına, cumartesi sabahı saat 07-00 de hareket ,dağ ve yayla yollarından , kemere ,oradan tekirovada bulunan ,maden koyu kamp alanına ulaşacağız ,burada konaklanacak , pazar günüde öğlen ,karayolundan antalyaya dönüş ve veda :'( :'( :'( :'( :'(, şeklinde ,yani 2 gecede deniz kenarında kalınacak ,hava durumu her ne kadar antalya olsada ,geceleri soğuk olacaktır , uyku tulumu ,çadır ,ve kışlık kıyafetler ,polar,yağmurluk vs ,yanınıza almanızda fayda var ,yiyecek ve içecek işini ,daha evvelki kamplarda yaptığımız gibi ,herkes kendisi temin edecek ,cumartesi günü tekirovadan konaklayacak alana gitmeden evvel alışveriş molası verilecektir , ;)

cok ayrintili oldu bu cok tesekkur ederim cihancim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri