KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)
Merhaba Arkadaşlar;
Son listeye baktığımda birçok ailenin gelmediğini görüyorum, biz ailecek gelecektik, şimdi fikrimiz değişmeye başladı, aile ortamı olmayacak gibi, yanılıyor muyum ???
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)
etezel' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar;
Son listeye baktığımda birçok ailenin gelmediğini görüyorum, biz ailecek gelecektik, şimdi fikrimiz değişmeye başladı, aile ortamı olmayacak gibi, yanılıyor muyum ???
etezel' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar;
yani aile ortamı ne demek onu anlayamadım yahu ,biz hangi gezimize giderken aile ortamı var diye gittik ,veya bu gezi bekarlar bu gezi aileler gezisi dedik ,isteyen ailesi ile geldi isteyen bekar ,isteyen kız arkadaşı veya erkek arkadaşı ile ,hiç bir zamanda bu konularla ilgili bir problem yaşamadık ,yaşatmayızda,ayrıca bende böyle bir şeye izin vermem ,kaldıki gezenbilir zaten çok büyük bir aile ,bu aile içindede ayrım hiç yapmadıkki ,arkadaşlar
1-Faruk abi,video muhteşem ;D
2-Osman Bey,desenize tatil köyü tadında olucak.Sayenizde en konforlu kampımızı yapıcaz gibi görünüyor.
3-Cihaaaaaaaaaaaaaaannnnnn unutma,çadırda ben varım ;D
4-Enişteeeeeeee geliyorum.
Şaka maka yatmam lazım ama,ne hikmetse yatasım yok ;D
CDM-SUBARU' Alıntı:
1-Faruk abi,video muhteşem ;D
2-Osman Bey,desenize tatil köyü tadında olucak.Sayenizde en konforlu kampımızı yapıcaz gibi görünüyor.
3-Cihaaaaaaaaaaaaaaannnnnn unutma,çadırda ben varım ;D
4-Enişteeeeeeee geliyorum.
Şaka maka yatmam lazım ama,ne hikmetse yatasım yok ;D