Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,036
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 126,807
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

yarın sabah yoldayım ıstanbulda karda bastırdı emınım yol boyuncada vardır ben ofroada ıstanbuldan baslıycam anlıycanız ;D ;D hadi bakalım

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

Arkadaşlar bu durumda yemek için alışveriş yapmıyoruz, doğru mu. Sonra iptal falan olurda aç kalırsam sizden geçinirim ona göre.
Şaka bi tarafa dediğiniz gib arkadaşların hizmetini tatmin etmemiz gerekir. Bu sebeple böyle bir imkan sunuluyorsa bizde kullanmalıyız ki hizmet edende mutlu olsun.

bsayil' Alıntı:
montlar yakarrr ;D ;D ;D ;D ;D

abi görünen 100 kişiyi geçiyor zaten ayrıcada böyle bi imkan varken yemekle kim uğraşır ellerine sağlık

cemtascioglu' Alıntı:
yarın sabah yoldayım ıstanbulda karda bastırdı emınım yol boyuncada vardır ben ofroada ıstanbuldan baslıycam anlıycanız ;D ;D hadi bakalım
şimdiden iyi yolculuklar dikkati elden bırakmadan acele etmeden sağlıkla gel cem

ücret inanılmaz cazip....yemekle uğraşmak gerekmıyecek...
amacımız da o zaten ....muhabbete zaman kalsın..... projeksıyon bulabılırsem orada mısafırlerımızı video manyağı yapmayı düşünuyorum....ama bakalım...projeksıyon lazım...

aç kalırsak migros yakın burakcım

Burakcan bu hizmeti verecek arkadaşa desteklemek tabiki önceliğimiz olmalı ama tedbiride elden bırakmamak lazım aparatif ve içececek takviyemizi yapmalıyız..

bsayil' Alıntı:
şimdiden iyi yolculuklar dikkati elden bırakmadan acele etmeden sağlıkla gel cem

Aman acele etmeden dikkatli gel cem kardeşim yolun açık olsun ..

cemtascioglu' Alıntı:

cem iyi yolculuklar şimdiden

burak kaveciler doyururseni düşünmesen ;D

aksilik olmaması için çalışacağız ama varsayalım verılen sözler tutulmadı .....en yakın alıs verış merkezı 3 km uzaklıkta... ac kalmayız merklanmayın....

yavvv bu kahvecilerde çok fonksiyonelmiş cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ;D ;D ;D

sagolun arkadaslar yavas yavas gelıcez ınsallah tahmınım adapazarından sonra burdurda fılan iyi kar beklıyorum

sen nediyorsun rampada boşa atıyo bunlarrrrrrrrrrrr

Her yere lazım canım. ;D

bsayil' Alıntı:
yavvv bu kahvecilerde çok fonksiyonelmiş cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ;D ;D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...