Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,036
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 126,883
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

memkketlerinden midir nedir bunlarda hiç üşümüyorlar

Etiketler

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

bsayil' Alıntı:
ateş tanrısının olduğu yerde ateş bitermi hem kahveci kızlarda varmış üşütürler yazıkkk ;D ;D ;D

Değilmi ama enişte üşümesinler yazık.. ;D ;D ;D

Beni yak, kendini yak, herşeyi yak :D

cihanülker' Alıntı:
yok yok biz odun buluruz ,merak etme üşütmeyiz değilmi faruk abi

Cihancan iki adet kulübede var orada ama onlara ihtiyaç olmaz herhalde..sağolsun enişte var yanımızda. ;D

THE FARUK' Alıntı:
Cihancan iki adet kulübede var orada ama onlara ihtiyaç olmaz herhalde..sağolsun enişte var yanımızda. ;D

nasssssı yani

cihanülker' Alıntı:
anlamadım abi ne diyosun ,enişteyimi yakarız diyorsunnn

Töbe töbe..o benim canım yaw..geçen gün abi sen kulubeyi yakma ben traktörle odunu tedarik ettim demişti sağolsun..... ;D ;D ;D

faruk abi lütfen ben zaten öte tarafta yanıcam bari bırak burda yanmıyayım

hem sen kızları yak daha iyi olur ;D ;D ;D

arkadaşlar odun için para toplarız dert etmeyin , geçen kampta yaptığımız gibi kişi başı 10-15 lira toplarız ,2-3 ton atarlar yahu

bsayil' Alıntı:

Eniştem benim sen baştacımsın ya..
Kıyamam kıyamam mehmet efendi mahtumlarınada.. ;D ;D ;D

Yazıktır yaa yakmayalım ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:

bsayil' Alıntı:

yav birader kızlar yakılırmı ;D

burakcım allah razı olsun sende olmasan bunlar beni ateşte çevirecek valla ;D ;D ;D

BİR KARDEŞİMİZİN ANTALYA MERKEZDE MEKANI VAR... VE BU TARZ YİYECEKLER YAPIYOR...ONDAN RİCA ETTİK... SAĞOLSUN BİZİ KIRMADI VE ORADA BİZLER İÇİN KÖFTE, TAVUK,SUCUK, TARZI EKMEK ARASI YENİLEBİLİR GIDALARI BİZE HAZIRLAYACAK......YİYECEKLER HAZIR OLURSA BİRBİRİMIZE DAHA COK ZAMAN AYIRABILIRIZ DIYE DÜŞÜNDÜK... BUNLARIN YANINDA İÇECEK DE GETİRECEK...ALKOLLÜ VE ALKOLSUZ....KURUYEMİŞ VE NARGİLE BİLE OLACAK SANIRIM BİZE SADECE MUHABBET KALIYOR... AYRICA KAHVALTI İÇİNDE AÇIK BÜFE TARZINDA BİR KAHVALTI HAZIRLAYACAK...CUMARTESI GÜNÜ SABAH ERKEN HAREKET ETMEMIZ GEREKIYOR MALUM..KAHVALTI ILE DE ZAMAN KAYBETMEDEN HAREKETE GECEBİLECEĞİZ SANIRIM....VE TÜM BUNLAR COK CÜZZİ FİYATLARLA VERİLECEK..YANI BU SADECE BULUŞMANIN ÖNEMİNE DİKKAT EDİYORUZ ANLAMINA GELİYOR... İÇECEKLER İSE MARKET FİYATLARINA ÇOK YAKIN ÜÇRETLERDE OLACAK... YANI AMACIMIZ RANT DEĞİL....SADECE SİZE VERDİĞİMİZ DEĞERİN KUCAKLAR DOLUSU OLMASI....SAYGILARIMLA

http://www.izlesene.com/video/arabalar-araba----the-faruk/1514191 FARUK ABİNİN EN YENİ VİDEOSU......HAFTA SONUNDAN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,827
Kaydolan Son Üyemiz
alwaysrentacar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri