Antalya'nın İlk Özel Off Road Pisti

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,796
Ynt: Antalya'nın İlk Özel Off Road Pisti

AHMET07' Alıntı:
DUYURU
antoff pistlealakalı toplantı yapılacak yer benim atölyede haberiniz olsun akşam üzeri saat 6 gibi son eksikliklerizi de tamamlamak açısından yeni katılmak isteyen arkadaşlar olabilir daha sonra olan katılımlarrın şartları birazağır olabilir yani katılmanız sizin açısından avantaj dır.

Pardon bir yanlışlık olmuş ben bugün yapıldı diye anladım , cuma günü gelmeye çalışırım.

Etiketler

Arkadaşlar soranlar ve yanlış anlayanlar için toplantı cuma günün saat 6 da ahmet abinin orda....bir kaç kişi bugünmü diye sorunca düzeltme gereği duydum...

Son parkurdan görüntüler

Fotoğraf-0209.jpg

Fotoğraf-0213.jpg

Fotoğraf-0213_1.jpg

sağol valla bende geç farkettim .acele akşam vakti lastikçiye değiştirttim.orada telefon falan derken kontrol etmedim .pistte farkettim.ama lastik ters düz farketmiyo yüzümü kara çıkarmadı.ertesi gün düzelttim

TUĞSAN' Alıntı:
sağol valla bende geç farkettim .acele akşam vakti lastikçiye değiştirttim.orada telefon falan derken kontrol etmedim .pistte farkettim.ama lastik ters düz farketmiyo yüzümü kara çıkarmadı.ertesi gün düzelttim

eeee toyota naparsın adamın yüzünü kara cıkartmıyor demi....

SAYIN:başkanım gebiz ucan su pınarlı. hacıosmanlılar hasgebe hasdümen pınargözü cetince torosların etekleri yamacları güzel yerler alabalık ciflikleri off raod doğal yerler orları. gökhan beyde biliyor bildiğim kadırıyla ilerliyen zamanlarda bir roto yapsak nasıl olur havaların tam güzel gittiği anlar 1 yada 2 ay sonra orlar tam toz bulutu olur 2 aracın sonrası.pist filan derken unutmuyalım orları.

tırnakları iyi olunca,kedi bile aslan oluyor...e aslan zaten aslan...ormanın kralı toyota....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR