Antalya'nın İlk Özel Off Road Pisti

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,796

Etiketler
Ynt: Antalya'nın İlk Özel Off Road Pisti

arkadaşlar birkezdaha yazıyorum
bu bölümün başlığı antalyanın ilk özel offroad başlığı adı altında yani pistte yapılan gelişmeler ve yapılacak etkinliler görüşlerlealakalı yazılar olmasıdır diyedüşünüyorum yani sayfanın önemi açısından gezi ile ğörüşlerinizi antoff gezilirimizin başlığında paylaşmanız gerekir di ye düşünüyorum.. ;)

tahtaravalli yapımı bitmek üzeredir yapım aşamasından görseller

100_4067.jpg

100_4068.jpg

100_4071.jpg

manzeme taşın masında oğuz aracı yüklemiş

100_4069.jpg

100_4070.jpg

tahtaravallimiz tamamdır işte görseller

100_4072.jpg

100_4078.jpg

100_4077.jpg

100_4082.jpg

100_4090.jpg

yapımında emegi geçen herkese teşekkür ederim Ahmet abi ve ustasının emegine,ellerine saglık.....işallah güzel günlerde bol çamurlu tarlamızda oynayacagımız bunun gibi bir çok oyuncak yapar Ahmet abi...... :D :D :D

Ahmet abi tahtaravallinin ucuna vinç takıcak bişeyde bağla Tarık filan gelirse ığdırdan vinçleyerek çıkar ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
Ahmet abi tahtaravallinin ucuna vinç takıcak bişeyde bağla Tarık filan gelirse ığdırdan vinçleyerek çıkar ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;Dsarmayın tarığa yanlız oralarda

Her zamanki gibi,yine uçuk bişey yapmışsın abi,ellerine sağlık :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR