Antalya'nın İlk Özel Off Road Pisti

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,796
Ynt: Antalya'nın İlk Özel Off Road Pisti

Videodaki etaplarda fikir açısından güzel olabilir :smiley:

http://www.youtube.com/watch?v=GW5u7dwBy5Q&feature=player_embedded

Etiketler

butarzdüşüncelerimiz var birazdugusal meselemizi aştıktan sonra halledicez..

AHMET07' Alıntı:
çok resim çeken oldu bukadarmı hepsii

Hakikaten doğru söylüyorsun resimlerin bir coğu yok san ki ben gelmedim abi nerede bu resimler kimlerde bir kac kişide koca koca conon makinalar vardı ellerinde.
güzel bir gün gecirildi herkeze teşekkürler.

DUYURU
antoff pistlealakalı toplantı yapılacak yer benim atölyede haberiniz olsun akşam üzeri saat 6 gibi son eksikliklerizi de tamamlamak açısından yeni katılmak isteyen arkadaşlar olabilir daha sonra olan katılımlarrın şartları birazağır olabilir yani katılmanız sizin açısından avantaj dır.

AHMET07' Alıntı:
DUYURU
antoff pistlealakalı toplantı yapılacak yer benim atölyede haberiniz olsun akşam üzeri saat 6 gibi son eksikliklerizi de tamamlamak açısından yeni katılmak isteyen arkadaşlar olabilir daha sonra olan katılımlarrın şartları birazağır olabilir yani katılmanız sizin açısından avantaj dır.

SAYIN:Başkanım bu toplantı birgün sonra olma ihtimalı varmı bugun akşam üstü castrol firmasıyla bir toplantımız vardı.iyerki mümkünse ricam

otecopel' Alıntı:
SAYIN:Başkanım bu toplantı birgün sonra olma ihtimalı varmı bugun akşam üstü castrol firmasıyla bir toplantımız vardı.iyerki mümkünse ricam

malesef hüseyin herkes onayı tamamdır çünki alınan kararlara arkasında varsan yeterlidir
katılamassan

AHMET07' Alıntı:
malesef hüseyin herkes onayı tamamdır çünki alınan kararlara arkasında varsan yeterlidir
katılamassan

tamamdır o zaman ahmet usta siz ne karar alırsanız tamamen kabulumdür. benim vekilim yusuf olsun orada herkeze selamlar şimdiden.

ayrıca herkese duyrulur ahmet abinin söylediği toplantımız cuma akşam üzeri olucak ahmet abi yazmayı unuttu sanırım

yürekten tebrik ediyoruz türkiyede geç kalınmış işlerden birtanesi daha gerçekleşiyor başarılarınızın devamını dileriz ahmet abi emeği geçen herkezin eline yüreğine sağlık

Yapılacak olan toplantıya benimde katılmamın bir yararı veya sakıncası varmıdır. Sakıncadan kasıt sadece üyelermi katılıyor toplantıya, diğerlerine kapalı bir toplantı mı? Ahmet bey daha sonra katılmak isteyenler için şartlar daha zor olabilir derken toplantı sırasında üye kaydımı yapılacaktır?

ti_fun' Alıntı:
Yapılacak olan toplantıya benimde katılmamın bir yararı veya sakıncası varmıdır. Sakıncadan kasıt sadece üyelermi katılıyor toplantıya, diğerlerine kapalı bir toplantı mı? Ahmet bey daha sonra katılmak isteyenler için şartlar daha zor olabilir derken toplantı sırasında üye kaydımı yapılacaktır?
tayfun bey katılabilirsiniz burda aynızamanda üyemizolmak isterseniz tabiki yapılır vesizin avantajınızadır bu cumadan sonra katılmak isteyenlere katılım şartları belirnecek cumagünü katılırsanı böyle bisıkıntınız olmayacak.

Ynt: Türkiye’nin İlk Özel Off Road Pisti

Arkadaşlar, ben bu başlığı açarken ve dergiye yazı yazarken Türkiye'nin ilk off road pisti dedim. Bunun çeşitli nedenleri vardı, En büyük nedenide LR experiance yada wattabe gibi off road pisti bulunan ama esas amacı veya tek amacı off road olmayan, bulunan off road parkurlarıda çok soft off road yada şova yönelik off road olan parkurları off road pisti olarak görmediğim içindi. Çünkü Antoff la yaptığım görüşmelerde yurt dışı ülkelerdeki gibi tam donanımlı off road araçlarının bile zorlanacağı ve tam bir off road pisti yapılacağını öğrenmiştim. Bu nedenlede benim gözümde Türkiye'nin gerçek anlamda ilk off road pistiydi. Daha fazla detayda var ama uzatmaya gerek yok. Bu nedenler ile konunun ve dergideki yazının başlığını Antalya'nın İlk Off Road Pisti olarak değiştiriyoruz. Geçmişte yapılan işleri ve yapan büyüklerimizi kırmamak adına bende özür diliyorum.

Saygılarımla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR