Ynt: Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına
Kuddusi Bey çok hatırşinasdır. Sağolsun varolsun. Ayrıca Kuddusi'den haberler aldıkça bizlerle paylaşırsanız sevinriz.
Levent Bey, deneyimli bir karavancı olarak gözlemleriniz ve deneyimleriniz bizim için değerlidir. İlginiz için teşekkür ederim.
Ferhat Bey sizlerin hem mesafe hem de zaman olarak temponuza yetişmek ne mümkün. Ancak yapabildiğimiz kadarıyla arkanızdan yetişmeye çalışıyoruz. Ayrıca gezi yazılarınızı da özlediğimizi belirtmeliyiz.
Umarım beğeninize layık oluruz.
Bence Mesut Bey vasıtasıyla Kuddusi'nin haberlerini alırız. Onun maillerinden bizi mahrum etmez diye düşünüyorum. ;D
EvliyaCelebi2' Alıntı:Aşağıdaki e-mail forum yerine, yanlışlıkla benim posta kutusuna gelmiş...
Evvəlcə hamınıza qucaq dolusu salamlar möhtərəm forum yoldaşları.
Karaali bəy, Fatih bəy bu səfərə yoldaşı və karvan ilə birlikdə çıxır. Mən bu səfər ailəmlə birlikdə evdə qalıram, ən yaxşısı belə. Çünki mənim karvan gedəcək halı yox bilirsiniz ? Nallarını dikmiş at kimi yatır zavallı. :'(
Fatih bəy size yaxşı səfərlər diləyirəm. Yedikləriniz, içdikləriniz sizin olsun, lakin bizə gördüklərinizi yazın. Mən də bu səfər kinoda bir kürsü qapıb yoldaşlarla birlikdə sizi izləyəcəyəm.
Yolunuz açıq olsun.
Hörmetlerimle, sizləri çox sevən
Kuddise
;D ;D ;D
Kuddusi Bey çok hatırşinasdır. Sağolsun varolsun. Ayrıca Kuddusi'den haberler aldıkça bizlerle paylaşırsanız sevinriz.
buralpdi' Alıntı:bizde yerimizi alalım
Levent Bey, deneyimli bir karavancı olarak gözlemleriniz ve deneyimleriniz bizim için değerlidir. İlginiz için teşekkür ederim.
fsirin' Alıntı:Bu sene biz de uzun gezi yapamadık. İlgiyle izliyoruz.
Ferhat Bey sizlerin hem mesafe hem de zaman olarak temponuza yetişmek ne mümkün. Ancak yapabildiğimiz kadarıyla arkanızdan yetişmeye çalışıyoruz. Ayrıca gezi yazılarınızı da özlediğimizi belirtmeliyiz.
activist' Alıntı:Benim gibi daha yolun çok başlarında olanlar içinde çok güzel bir yazı dizisi olacağına eminim.
Umarım beğeninize layık oluruz.
karaali71' Alıntı:Kuddusi Beyin gidememesine üzüldüm,onda anı çoktur,Fatih Beyin geçtiği yerlerde karavanıyla başına gelenleri,mail yoluyla gönderir size artık... ;D
Bence Mesut Bey vasıtasıyla Kuddusi'nin haberlerini alırız. Onun maillerinden bizi mahrum etmez diye düşünüyorum. ;D