Antalya Kamp Alanları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koza Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 81,984
Ynt: Antalya Kamp Alanları

Kemer'de bulunan bir kaç kamp yeride kapandıktan sonra Antalya'dan transit geçer olduk.Çıralı'daki pansiyon bahçelerinde kalmak veya Göynük'teki kampinge 3oTl.kaptırmak dışında fazla bir seçenekte yok.Beldibi'ndeki Orkinos ise çok küçük.Sonuçta bir kaç gün_
lük konaklama dışında doya doya Antalya çevresini dolaşma imkanı kalmadı.

Etiketler

Tekirova bükünün resmini görünce ilk işim hanımı alıp oraya gitmek oldu. gerçekten de güzel bir yermiş :smiley:)) resimdekinin aynısı. yolu çok kötü değil sadece sivri taşlar var. Oraya vardığımızda bir bmw bile vardı orada.

herkese merhabalar.İnternette bunca bilgi kirliliği varken ,böyle bir sitenin olması çok iyi. Biz 4-5 kişilik bir grup antalya civarında çadır tatili yapmayı düsünüyoruz bu yaz.Daha önce Antalyada çadır tatili hiç yapmadık o yuzden bilenlere danışmak iyi olur diye düşündüm.Hem fiyatları çok yuksek olmayacak-çünkü hepimiz universite ögrencisiyiz- hem de en önemlisi rahat edebileceğimiz bir yer arıyoruz.Açıkcası çok aile ortamı aramıyoruz, rahat rahat eğlenebileceğimiz bir kamp bulabilirsek ne ala.Bilgisi olanlar varsa ve yardım ederlerse çok sevinirim.

cantunc' Alıntı:
Kemer'de bulunan bir kaç kamp yeride kapandıktan sonra Antalya'dan transit geçer olduk.Çıralı'daki pansiyon bahçelerinde kalmak veya Göynük'teki kampinge 3oTl.kaptırmak dışında fazla bir seçenekte yok.Beldibi'ndeki Orkinos ise çok küçük.Sonuçta bir kaç gün_
lük konaklama dışında doya doya Antalya çevresini dolaşma imkanı kalmadı.

göynük teki kampık e bir yorumda ben yapayım. denizi çok güzel, kumsal harika. gelgelelimki işletme..... gecen sene göynükde konaklamiştim. arkamdakı cadıra yapılan saygısızlık yüzünden ayrıldım. iyide etmişim. güzelyer ler keşf edim... bir de fazla bir inkan yok. bu arada cadırın yanına su (çeşme) getiirıyor. guzel bir olanak. bunun dışında birde agaç lar portakal agaçları, fazla gölgesı yok. fırını vardı söylemeyı unuttum. pide falan... daha çok karavan ve sezonluk kalan muşteriye hitap eden bir yer. günü birık gidilip denizine girilmesı gerekılen bir yer kerkeze tavsıye ederım.

kındıllıyı bu senede ziyaret edeyım. halıne bakayım dedim. üzülerek söyluyorum artık sadece geçmişimizdekı tatlı anılar olarak hatırlıyacagız... bir güzel yerdaha yok olup gitti. artık sadece oradakı küçük bahçeli evlerin havlusuna cadir kura biilirsiniz. bunun dışında gelıp gorme inkanı olmayanlar için , mezarlıgın yerıne halk pılajı yapılmiş , bilmeyenler için dıp nnot.

şu anda konakladıgım tekır ovadakı kamp alanını tavsıye edıyorum. tabi eksıklerı olmasına karşin. gelecek sene ; eyer illa antalya diyorsanız. şittetle tekır ova... size sundugu inkanlar fazlası ile iyi... bu arada internet sitesı de acıldı gorme isteyenler siteden baksınlar. saygılar....

birde antalyaya sahsı arabası ie gidenlere tavsıye. antalya denizli ayrımından sonrakı ilk yurt genelınde marka olarak tanın miş benzinlikden gaz almayınız. konakla ma için uygun lakın (lpg)gaz iyideyıl , her ne kadar marka iyi bilinsede lpg de bir sorun var. isim marka soyleye mıyorum etik olurmu olmazmı bılmıyorum.

saygılar...

Alanya İncekum Orman Kampı'na 2009 eyülülnde gitmiştim. Okullar henüz açılmıştı. Bu yüzden olsa gerek kamp adeta terk edilmiş gibiydi. Deniz kıyısına (yer beğenerek) çadırımızı kurduk. Tek olumsuz yanı sahil biraz kayalıktı.

assuva' Alıntı:
Bu kadar iç içe mi ;D ;D ;D
Merhaba,Bir aksilik olmaz ise mayıs ortası bir hafta 4 kişi burada kampta olacağız.Süper bir yer geçen yıl görmüştüm.Burada kalmış arkadaşlar var ise irtibata geçebilir miyim?

allam bunları okuyunca kampım geldi:smiley:
kekova da çook güzel kamp olmasada günübirlik kaya köye gidilir ve balık tutulur,
bu kadar kamp alanlarının içinde yazılı kanyonu unutmamak gerekir denizi yok ama temmuz ağustosta soğuk suyu ve doğal alabalığı ile ölmeden önce görülmesi gereken yerler arasında, fiyat olarakta uygun geçen yıl çadır başına 10 tl ydi.:smiley:

Yıldırım Kaping Tekirova
asırlık ağaçlar altında denize sıfır kum ve çakıl aırlıklı olimpos ölüdenzkalitesinde bdenizi var.
elektrik duş tuvalet vs var.
Tekirova henüz turistik açıdan keşfedilmemiş olduğu için çok sakin ve çok güzel bir yer.

Fiyatlar karavan yada çadır farketmiyor. günübirlik 25 tl uzun kalımlarda pazarlık yaparsınız. çadırınız yoksa 10 tl daha ücret ödyorsunuz.

Antalya sıcağında ağustosun ortasında dahi geceleri üşüyebilirsiniz. gündüz ise esinti devamlı olduğu çin ağaçların gölgesinde terlemeden günü geçirirsiniz.

Deniz mükemmel. sahil asla kalabalık değil. 2 yannda bulunan oteller full çakılı olmasına rağmen kampın sahiline gelen olmaz pek.

Türistlerin ödediği br sürü paranın yanında çok cuzirakamlarla aynı deniz ve sahilde ve kalabalıktan uzak bir tatil yapabilirsiniz.

Bizm en çok hoşumuza giden yanı Antalya ile kumluca yani finikenin tam ortasında yer alıyor ve bu en güzel koylaın ve lajların ve tarihi kalıntıların olduğu bölgenin tamamına günübirlik geziler yapabilirsiniz.

Mesela phaselis antik kendi ve plajı tekirovada bulunuyor. kemer sade 18 km çıralı 10 km olimpos 15 km adrasan 25 km

gokmen' Alıntı:
antalya kas ılcesınde cok guzel bır yer var kas campıng yarım ada uzerınde hastane arkasınd asuper bungolof ve mukemel bır denızı var sahıbıde nejat beydır 1995 de bende orda barmen olarak calısmıstım cok ıyı ınsanlardır oralara yolunuz duserse gıtmenızı tavsıye edrım kas yasanıcak yer gıdenler bılır nedemek ıstedıgımı zaten mavı barın karsında bıra ıcmekmuzık dınlemek adet dır zaten ıyı eglenceler

Kaş kampingin hiç bir güzel yanı yok arkadaşlar. Bizleri aptal yerine koyuyorlar. ağaç desen ağaç yok. yer desen yer yok. plaj desen plaj yok. plaj le arasından anayol geçyor. bütün bunlara rağmen birde çadır yeri için kişi başı 25 tl istiyorlar. kaşta 35 tl ye yarım pansiyon pansiyonlar dolu.

bizi aptal yerine koyanlara bu şansı vermeyin.

Yıldırım Kamp hk.da bilgi veren arkadaşıma teşekkürler ederim... Bizde Dernek olarak , eskiden çok donanımlı bir kamp alanı iken şimdilerde yeniden doğal olarak hizmet vermeye başlayan kamp için ..Karavancı dostumuz Sn. Erkan Öğretmenin . ilgilendiğini eklemek isterim.
Ayrıca Sizlere Kamp alanından görselleri de eklemek vede . Bu arada Derneğimize üye Karavancı arkadaşlarımızın cogunlukta kaldığı kampta Derneğimizin tanınmasını birlikteliklerimizin artmasını saglamak amacıyla Dernek afişimizi Kamp girişine astıkları için teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz...

Erkan Öğretmen tell no.su : 0540 215 30 93

20150705_145256.jpg

20150705_145347.jpg

20150705_145502.jpg

20150705_145611.jpg

20150705_145355.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR