Antalya Kamp Alanları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koza Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 81,989
Ynt: Antalya Kamp Alanları

kitapci' Alıntı:
ben kinaye var sandım gülme isaretleri onlunca o yüzden o şekilde yamıştım.selamlar
Aslında tartışılmaz belki ama insan aktivitesinin hiç olmadığı yerler ( örneğin fotoğraf) bana daha bir doğayla iç içe geldiğinden böyle yerleri daha çok seviyorum o nedenle evet biraz kinaye de vardı ;)

Etiketler

olympos ~ 1990'da olympos'tu;
şimdi " kimin eli kimin cebinde ?? "

bizim hasan bile lüks olmuş !
ayı büyad, rahmetli isko (ığdır), v.s. giderdik,
ne güzel günlerdi !!!

şimdi, nerde " çokluk, orda ..... luk" ,
çok kötü; 3 değil, 2 gün çekilir ehhhh..

selamlar,

gokhan

kadir'in yerinden bahsetmeyin !! sevmem orayı ...

agbilgic' Alıntı:

ne güzel günlerdi !!!

selamlar,

gokhan

yaa innaın size katılıyorum geçen yıl ben adrasanda arkadaşlarım kadirin yerinde kaldılar bende bi gece kalmaya gittim oraya ıyyyk oldum yani ne o kalabalık vıcık vıcık insan bide ben hep denize nerdeyse sıfır yada yürümemesafesinde kaldım tatillerde bana denize servisle gidilmesi olayı ciddenn saçma geldi tatil yerinde bence böle olmamalı bide gündüz yapacak nerdeyse hiç bir şey bulamıyorsunuz herkes gece ayakta gündüz uykuda ben sevmedim açıkçası eskiden dediğniz gibi belki daha güzeldi

Benim şimdi merak ettiğim,

Antalya'daki, kemer kaş stikmetine doğru, en güel kamp alanı nereidir.

Tekirova Bükü fotoğrafına hasta oldum. Orada kamp kurulacak bir aln var mı?
Nasıl ulaşabilirim oraya?
Detaylı bilgi pelase...

Çok teşekkürler Şimdiden.

Olimposa 2003 yılında ilk gittiğimde denize bile girmemiştim... Sadece kafamı dinlemiştim. Tabi o zamanlar bu kadar kalabalık ve gece hayatı üzerine kurulu bir yer değildi o zamanlar olimpos. Artık sadece Adrasan'da kalıyorum eğer o taraflara gidersem... Akşamları daha sakin. Arkadaşlarlar sahilde oturup saatlerce sohbet edebiliyoruz. Ama ben gece bar veya disko gibi yerlere gitmek istiyorum diyorsanız o zaman Olimpos diyebilirim sizlere....

RAMOZ' Alıntı:
Benim şimdi merak ettiğim,

Antalya'daki, kemer kaş stikmetine doğru, en güel kamp alanı nereidir.

Tekirova Bükü fotoğrafına hasta oldum. Orada kamp kurulacak bir aln var mı?
Nasıl ulaşabilirim oraya?
Detaylı bilgi pelase...

Çok teşekkürler Şimdiden.

Tekirova bükünde kamp yapabilirsiniz, ama herhangi bir tesis vs yok bom boş bir koy su olanağı var, araçla gitmek isterseniz ya yerden yüksek ya da 4x4 bir araçla ulaşabilirsiniz, yürümek isterseniz tekirovadan yol ayrılıyor ( likya yolu diye sarı tabelası vardır) yaklaşık 11 km yürüyüş mesafesinde, orman içerisinde, yaklaşık 400m kumsalı var en güzeli de kimse olmaz:smiley:, gidin rahat edersiniz.

Bu yaz tatilimi Alanyadan başlayıp Manavgat Side Antalya Kemer Finike Kaş ölüdeniz Fethiye Marmaris üzerinden Akdenizi komple gezdim . En büyük sorunum kamp alanı bulmak oldu . Paylaşım için teşekkür ederim.

grnt0221.jpg

grnt0221.th.jpg

Herkese selamlar ..Adrasandan sola gidince patika bir yol var gideceklere detaylı tarif edebilirim.patika bir yol sazak koyuna çıkar yol bozuktur ama kafaya koymuşsanız ulaşırsınız.sazak koyunda sadece tatlı su vardır tel çok az çeker belirli noktalarda.son yıllarda oranın yerlileri oba kuruyorlar ...o yüzden fazla tadı kalmadı ama bir sol koyu olan ceneviz koyuna kamp kurabilirsiniz tamamen ilkel bir yaşamdır bilginiz olsun balık yakalayıp balık yersiniz.insanlar çok keşfetmeden gidip kalabileceğiniz bir koy tek başına gitmeyin ıssız dır.biz deniz botuyla gidiyoruz deniz yoluyla arabayı adrasana bırakıp denize açılıyoruz giderkende balık yakalıyorum..olimposun tadı kalmadı diyenler için mükemmel bir yer

Kindilcesme kamping'ini kapatarak,agaclari keserek,bungolov tipi evler yapacaklar,canim tabiat harikasi yerleri berbat ettiler,bu nasil yapilir anlayamadim.Herhalde
hortumcu olan idarecilerin onune bir kac kemik attilar.Gelelim Cirali'ya,bizler orada Engin kampingde kaldik,fena degil,hic olmazsa ucuz 15 TL.Diger Cirali kamping
kazik marka 30 TL.kimse gitmez,aynen Kas kamping de 30 TL,yamik yumuk bir kamp yeri,yabancilardan baskasi gitmez,sonra Kas'ta bulunan Olimpos kamping'de
kazik marka,yabancilara hitap ediyor,o da 30 TL,aynen Kas cikisinda bulunan Otelcilik okulunun islettigi Kamping de 35 TL.BUralara gideceginize,Akkaya koyu veya
Fethiye Katranci ve diger kampinglere gidiniz,hem daha iyi rahat eder hemde ucuza kalirsiniz.Selamlar

Kaş'ta hiçbir kampinge uğramayacaksınız.Fahiş fiyat uyguluyorlar.Kaş'ta kalınacak yer Marina.10Tl.Elektirik veriyorlar.Duş ve Wc.de var.Aklınızda olsun.

Cok haklisiniz,zaten ben her seneki gezilerimizde devamli Kas Marina'da kalirim,elektrik almama luzum yok,M.Karavanimda hersey mevcut.Kas'taki
kamplara hayatta girmem,selamlar

Antalya her yönden süper yer rafting olarak beşkonak köprülü kanyon çok güzel. Ben gittiğimde su biraz çekilmişti ama ağustosta buz gibi su vardı. Rafting'den sonra alabalık çifliğinde balık yemek çok zevkli olur bu arada.

agbilgic' Alıntı:

ne güzel günlerdi !!!

selamlar,

gokhan

Düşüncelerinize katılıyorum.Ben 90 öncesini bilen biri olarak geçmişteki olymposu çok özlüyorum.Ayrıca ağaç evler tam bir muamma ne olduğu belli değil.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,572
Kaydolan Son Üyemiz
sadikabi

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR