Antalya Kamp Alanları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koza Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 81,989
Ynt: Antalya Kamp Alanları (DORA'YA

Oraya mali koyundan çok eski Antalyalılar (Mehmet Ali Bükü) derlerdi. Bu ismin nereden geldiğini bilmiyorum. Kemer'den kalkan günübirlik tekne turlarıyla da gidilebilen Mehmet Ali Bükü'nde denize girenler, başka yerde denize girerken, hem Mehmet Ali Bükü'nü hatırlayacaklardır.

Etiketler
Ynt: Antalya Kamp Alanları

öncelikle paylaştığınız kamp yeri bilgileri için teşekkürler..

o taraflara yolu düşenler için bir tavsiyem olucak mutlaka iz tuzu plajını görmelisiniz...kumu muhteşem ayrıca caretta carettalarında tercih ettiği bir bölge olarak çok değerli bir yer carettalara basmayalım =)

bir tavsiye daha adrasan mart nisan aylarında muhteşem oluyor portakal çiçekleri kokusu içinde kendinizi cennette hissedebileceğiniz bir yer...

Arkadaşlar Temmuz ayında ailece yaptığımız otomobille Avrupa Turuna ilişkin gezi notlarımı, GEZİ YAZILARI bölümünden takip edebileceğiniz gibi http://avrupaseyahati.blogspot.com adresinden de görüntüleyebilirsiniz. Notları yazmaya devam ediyorum. Zaman zaman yeni eklemeler yapıyorum.

Ynt: Antalya Kamp Alanları (DORA'YA

Bünyamin' Alıntı:
Oraya mali koyundan çok eski Antalyalılar (Mehmet Ali Bükü) derlerdi. Bu ismin nereden geldiğini bilmiyorum. Kemer'den kalkan günübirlik tekne turlarıyla da gidilebilen Mehmet Ali Bükü'nde denize girenler, başka yerde denize girerken, hem Mehmet Ali Bükü'nü hatırlayacaklardır.
Aslında sözkonusu bükün adı Mehmetli Bükü, Mehmetli bükünden bir önceki bükün adı Tekirova Bükü, sonraki bükün adı da Maden Bükü, aslında GPS izleri elimde var ve gerçekten muhteşem yerler, isteyen olursa fotoğraf yüklerim

arkadaşlar gerçekten bilgilendirme çok güzel ama en güzel kamp yeri olimpos doğa ile iç içe..

kitapci' Alıntı:
arkadaşlar gerçekten bilgilendirme çok güzel ama en güzel kamp yeri olimpos doğa ile iç içe..
Bu kadar iç içe mi ;D ;D ;D

100_4545.jpg

kitapci' Alıntı:
burası neresi biliyonmusun?tekrardan bir olimpos resimlerine bak
elbette biliyorum, burası Tekirova bükü Olimposla bir ilgisi yok ( olimpos resimlerine bir bak derken neyi kastettiğinizi pek anlayamadım?)

gormeyenlere olimpos u tavsiyeederim.Ağaç evlerde robin hood gibi bir dunyada kalabilirsiniz.
Kadirin ağaç evleri http://www.kadirstreehouses.com/kadirstreehouses/kadirs/tr/about.htm linki incelerseniz nekadar haklı oldugumu anlarsınız.

2. si o hat üzerinde yola devam edip kaşa mutlaka uğrayın.Akvaryum gibi deniz nasıl olur dıye merak ediyorsanız....muhteşem bir yer özellikle yarım adası.kalabileceğiniz bir yer de söyliyeyim korsan ada otel google dan bulabilirsiniz. yarım adada da kayaların uzerınde kayalar uzerıne tahta ve taslardan olusturulmusıskelesınden atladınızmı denıze derinlik 5-6 mt.Gözlükle yanınızdan geçen palamutları,kayalarda yemlenen çupraları ve birsürü akvaryum tipi balığı saatlerce seyredebilirsiniz.

daha sonra patara iz tuzu süper bir gezi olur.

ben 10 günlük bir tatil ile 2.5 yaşındaki oğlum ve eşimle paylaştım bütün güzelliklerini.

şiddetle tavsiye ederim.

kitapci' Alıntı:
bu kadar iç içem i demişsin ya?
:smiley:yok ben burası daha doğayla iç içe demek istemiştim, Olimpos bana göre biraz daha insanla da iç içe. neyse önemli olan herkesin kendi iç içeliği ;) selamlar

ben kinaye var sandım gülme isaretleri onlunca o yüzden o şekilde yamıştım.selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,572
Kaydolan Son Üyemiz
sadikabi

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR