Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagri_ali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 505
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,046
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

bull' Alıntı:
dikkat jeep yutan dalgalar olabilir hafta sonu şiddetli lodos var ::smiley:

bu da bir meteorolgdandı bilgilerinize.......... :smiley: :smiley:

Etiketler
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

Tarık abi ben bahçede biriktiriyorum toprağı bu hafta sonu jipi yıkayınca çıkan toprağı kurutup büyükşehir belediyesinin verdiği laleleri dikecem saksıya ;D
bull' Alıntı:
arkadaşlar lütfen biraz duyarlı olalım jeep lerimiz bölgeden taşıdıkları topraklar neticesinde toprak erozyonu oluşmaya başladı yakında çölleşme tehlikesi olabilir not bir uzman............. ;D ;D

bull' Alıntı:
arkadaşlar lütfen biraz duyarlı olalım jeep lerimiz bölgeden taşıdıkları topraklar neticesinde toprak erozyonu oluşmaya başladı yakında çölleşme tehlikesi olabilir not bir uzman............. ;D ;D
valla size hiç katılmıyorum, fotoğrafda da görüldüğü gibi betonlaşmayı 10 m2 de olsa engelledim, kendime şehirde ekip biçecek bir toprağım oldu :p :p :p ne ekeyim yeni toprağıma arkadaşlar bir öneriniz varmı? ;)
Goruntu451.jpg

Goruntu449.jpg

expres' Alıntı:
valla size hiç katılmıyorum, fotoğrafda da görüldüğü gibi betonlaşmayı 10 m2 de olsa engelledim, kendime şehirde ekip biçecek bir toprağım oldu :p :p :p ne ekeyim yeni toprağıma arkadaşlar bir öneriniz varmı? ;)
Goruntu451.jpg

Goruntu449.jpg
o yıkamcı seni bidaha almaz sanırım admın bütün kanalları tıkanmıştır :D :D :D

BRONCO' Alıntı:
o yıkamcı seni bidaha almaz sanırım admın bütün kanalları tıkanmıştır :D :D :D
zaten almadılar :smiley: kendi iş yerimin bahçesi :smiley: bu güzelim toprağı yıkamacıya bırakırmıyım ekin ekecem daha, yaza da hasat var :smiley:

Benimki Pazartesı'nden beri yıkanıyor (Yıkamacılar bugünden itibaren çift vardiya yapacaklarmış.....)

Ayazağa 1111.jpg

her yer ayazağa kokuyor :smiley: istanbula dağıldı toprak :D

expres' Alıntı:
zaten almadılar :smiley: kendi iş yerimin bahçesi :smiley: bu güzelim toprağı yıkamacıya bırakırmıyım ekin ekecem daha, yaza da hasat var :smiley:
tamam kardeş hasat zamanı bizede haber ver yardıma gelelim
ha bu arada ürünler organik olsun ;)

http://s394.photobucket.com/albums/pp28/beatrix-fhoto/?action=view&current=Ayazaa071.flv

BRONCO' Alıntı:
tamam kardeş hasat zamanı bizede haber ver yardıma gelelim
ha bu arada ürünler organik olsun ;)
tamam kardeşim toprağın içine vinç tohumu (bu bana), mt lastik tohumu, kilitli deff tohumu attım kime lazımsa yazın gelsin bahçeden alsım :smiley:
bende çamurun kabasını aldırdım, iyice yıkatacak olsam harfiyat kamyonu çağırmam lazım, nede olsa gene çamurlanacak

Ben yarın yıkama işlerine başlayacağım. Bu kadar zaman sonra kırıcılarla girerler heralde. yıkamacı yerine inşaat firması ile mi görüşsem :smiley: ciddi bir hafriyat işi çıkacak ne de olsa... :smiley::smiley:

ergun abi niye saklıyosun bu güzelim video yu :smiley: aracın kasasında yürürken ne kasılmışım bee izledikçe gülme krizine girdim :smiley:

Çamurun içinde çuvallamış halimi saklıyoooooommmm...:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR