Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagri_ali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 505
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,038
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

Lada temiz havayı buldu açdı ağzını çekiyor oksijeni ;D balata kokusu tıkamış sanki ladayı ... dursun usta bu arada geçmiş olsun ama halletmişin balatayı lada gene yollarda sevindim görüşmek üzere.....

Image(111).jpg

Etiketler
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

cagri_ali' Alıntı:
tuncayda çıkmış ananeyi keyfi yerinde :smiley:
tuncay çıkarken bir ses şöyle anneaneyi inletiyor '' Tuncay fazla basma motor sıfır sıfırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr '' (co-pilot ) yerlerde ama :smiley: :smiley: :smiley:

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

bnm cjnin motor da 67 senesinde sıfırdı ;D

beatrix' Alıntı:
beatrix' Alıntı:

Katılan tüm arkadaşları tebrik ederim güzel bir gezi olmuş ,
ayriyeten reyis arkadaşımıza lada nivasıyla bu tür organizasiyonlarda ladayı temsil etiği için teşekürlerimi ve saygılarımı sunarım

eeg52' Alıntı:
:smiley: Güven kardeşim sana söyledik o kadar yanına yedek yakıt al diye , işte böyle çekerler.........

Hocam, hem lpg var hem de benzin ama yetmedi mi yetmiyor :smiley::smiley::smiley:

O gun ilk deneyen bir iki aractan biri olsam ananeyi gecme konusunda umitlenirdim. Ama bi de geriye kalinca mog culardan oldum tabii... :smiley:

Kocaoglanimin ve benim performansim hizla yukseliyor.
Sira disco 2 deki hatalari duzeltmeye geldi. Lastiklerde 32 hava varmis. Indirip duruma bakicaz. Olmazsa agresif bi lastik gerekecek. Arac biseyleri patlatmis, daha ne oldugunu ogrenemedim; o ise de bakicaz. Sonra belki cumartesi oralarda bi deneme yapicaz. Oralar derken anane degil tabii :smiley::smiley::smiley: Pilotun kendini ve araci tanimasi cok onemli. Bu da ancak camurda oluyor tabii. Babaanneye hazirlamaya calisicaz yani D2 yi :smiley:

Herşey deneme ve tecrübe ile olur ,cumartesi bu tarafa gelirseniz uğrayın yukarı çıkarken ,Çağrı da evde olur büyük ihtimalle ,D2 ye kesin doğru lastik gerekir altındakiler uymaz çamura bunu zaten gördük.. :smiley:

concrete' Alıntı:
Hocam, hem lpg var hem de benzin ama yetmedi mi yetmiyor :smiley::smiley::smiley:

O gun ilk deneyen bir iki aractan biri olsam ananeyi gecme konusunda umitlenirdim. Ama bi de geriye kalinca mog culardan oldum tabii... :smiley:

Kocaoglanimin ve benim performansim hizla yukseliyor.
Sira disco 2 deki hatalari duzeltmeye geldi. Lastiklerde 32 hava varmis. Indirip duruma bakicaz. Olmazsa agresif bi lastik gerekecek. Arac biseyleri patlatmis, daha ne oldugunu ogrenemedim; o ise de bakicaz. Sonra belki cumartesi oralarda bi deneme yapicaz. Oralar derken anane degil tabii :smiley::smiley::smiley: Pilotun kendini ve araci tanimasi cok onemli. Bu da ancak camurda oluyor tabii. Babaanneye hazirlamaya calisicaz yani D2 yi :smiley:
babaanne için d2 ye yükseltme gerekebilir 800 tl ile 1500 tl arası değişiyor kaliteye göre... kanalın dışından gitmek mucize gibi birşey %99 kanala düşüyor araç...malum kanal derin

beatrix' Alıntı:
Merak etme, boyanın üzerinde izleri olduğu gibi duruyor, yıkamacı hasta yatıyor, arab kızı camdan bakıyor..! ;D ;D ;D

Bizim CJ'de çamurla beraber boya çikiyor! ::smiley:

Ve arabanın altı daha boşalmatım... :-\

eeg52' Alıntı:
Herşey deneme ve tecrübe ile olur ,cumartesi bu tarafa gelirseniz uğrayın yukarı çıkarken ,Çağrı da evde olur büyük ihtimalle ,D2 ye kesin doğru lastik gerekir altındakiler uymaz çamura bunu zaten gördük.. :smiley:

Ne alakası var canım??? benim lastiklerim son derece uyumluydy, çamurla sarmaş dolaş oldular, birbirlerini öyle bir sardılarki ayırabilene aşkolsun, Neyse benim araba hala yıkanıyor, bi bakıyım ne durumda....

heheheh ben ellemedim çamurlu duruyor nasıl olsa gene çamur olacak :smiley:

cubs' Alıntı:
[attachment=1]

yorumsuz ;D ;D ;D

Arkadaslar mogu cekerken arka tamponum cizilmis yau. Ama neyse Mehmet abinin cani sagolsun, ondan degerli mi :smiley:))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR