Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagri_ali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 505
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,046
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

bu kadar yoğun bir yıkama sonucu İstanbul un bazı semtlerine geçici olarak su kesintisi olacakmış lütfen suları idareli kullananlım ::smiley:

Etiketler
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

beatrix' Alıntı:
Çamurun içinde çuvallamış halimi saklıyoooooommmm...:smiley:
abi sana şu kadar diycem aracın tekerindeki çamurlardan bir avuç eline aldığın zaman sadece bir kütlesi 1 kg yakın (az önce aracım yıkanırken dökülen bir parçayı alıp inceledim) şu avatardaki tekerinin bir tanesinin kaç kilo olduğunu tahmin edebiliymusun? moga ihtiyaç duymak gayet normaldi :smiley:

Ooofff...! Oooffff....! sakladığım videoları koydukça dahada batıyorum.....!

http://i394.photobucket.com/albums/pp28/beatrix-fhoto/Ayazaa062.jpg

aklıma takıldı ya uimog battsaydı ne olurdu ,tank yada panzer gibi birşey çağırmak gerekirdi herhalde ???

aynen katılıyorum hani belki tank falan bulamazdık belki amma paletli vardı yakındaki taş ocağında , lakin Mehmet kardeşimiz cengaver gibi savaştı

anneanneye karşı , bir kere zorlandıysa da o kadar kusur kadı kızında da olur....... :smiley:

Nivacı dostların sitesinde, iki nivanın doğru ekipman ve plan ile koca bir yoldan çıkmış otobüsü yola çektiklerinin resimlerini gördüm. Birden fazla vinç ve makar ile bişeyler yapardık heralde...

heralde... :smiley:

concrete' Alıntı:
Nivacı dostların sitesinde, iki nivanın doğru ekipman ve plan ile koca bir yoldan çıkmış otobüsü yola çektiklerinin resimlerini gördüm. Birden fazla vinç ve makar ile bişeyler yapardık heralde...

heralde... :smiley:

güven hocam benim aracta iki takım makara ekipmanı vardı dogru makaralamayla tankı bile cekeriz gerekirse ama iyikide gerekmedi camur felaket yapışkan bir camurdu

eeee boşuna dememişler alet işler el övünür diye.... :smiley:

Çamur iyi hoş güzeldide yalnız bir problem var....! (şaka yapmıyorum , gerçek...!)
Arabayı yıkattıktan sonra boyanın üzerinde (özellikle motor kapağında) benek benek mat lekeler oluştu, çıkarmaya çalıştım nafile, yarın bir pasta ile deneyeceğim, sanırım kille ilgili bir şey olsa gerek..... ::smiley:

Bu lekeler özellikle öbek öbek üzreinde duran çamurun izleri ama nafile çıkmıyor....

Motorun calismasiyla kaput isindigi icin, uzerindeki camurlar uzun sure kaldiginda boyaya zarar verebiliyor. Daha once basima gelmisti.
Ama dedigin gibi bir ihtimal pasta cilayla cikartaman olasi.

tuncaycım şu fotoğraf konusu nasıl oldu bi açıklama yapmıcakmısın bana :smiley:

ergun abi camurluktakı yamugu düzelttirdinmi

eee nerde kalmıştık ?... :smiley:

http://s442.photobucket.com/albums/qq149/eeg52/?action=view&current=18012009042.flv

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR