i_istanbullu
Ana Kamp
hayırlı uğurlu olur inşallah...ilgiyle takipteyiz...
Allah razı olsun teşekkürler .i_istanbullu' Alıntı:hayırlı uğurlu olur inşallah...ilgiyle takipteyiz...
Teşekkür ederim aracım telekomdan çıkma ilk rize deymiş rizede ki arkadas trabzona satmış ordan da ankaraya biz getirdikdoskuda_53' Alıntı:Maşaallah. Allah kaza bela vermesin.Güle güle kullanın...
Rize Çamlıhemşin'den selamlar...
Çok teşekkür allah razı olsun .mexmet44' Alıntı:cem abi, araciniz hayirli ugurlu olsun)) bu arada cantlarda cok guzel yakismis ))
cemklc' Alıntı:Bu arada lastik jant takıldı janklar bk 390 , lastikler cooper stt 285/75/16 takıldı.
Teşşekkür edrim . 5 adet jantlara 950 verdim 5 adet lastigede 2600 tl verdim .euzlu' Alıntı:hocam mahsuru yoksa jant+lastiğin maliyeti hakkında bilgi verirseniz sevinirim, kazasız belasız sürüşler dilerim, iyi günlerde kullanın...
Çok teşekür ediyorum . Simdilik tüm işlerini kendimiz kendim halletdim halletmeyede devamsaruhan' Alıntı:İyi günler
Hayırlı uğurlu olsun,toplarken sabır,bol para ve iş bilir ustalar temenni ediyorum.
Saygılar
Batuhan
Ankara
Teşekkür ederim.Rubenn' Alıntı:Hayırlı uğurlu olsun. bol çamurlu günler diliyorum.
cemklc' Alıntı:Teşşekkür edrim . 5 adet jantlara 950 verdim 5 adet lastigede 2600 tl verdim .
Rica ederim ne zaman derseniz amaç burda birbirimize yardımcı olmak bildiklerimizi paylaşmak degilmi.euzlu' Alıntı:çok teşekkür ederim, muhtemelen projemin uygulama safhasında jantlar konusunda sizden yasrdım isteyebiliri, elbette bir mahzuru yok ise..
tekrardan güle güle binin,
selamlar...