Ankara'ya Bir Defender da Benden.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemklc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,269

Etiketler

doskuda_53' Alıntı:
Maşaallah. Allah kaza bela vermesin.Güle güle kullanın...

Rize Çamlıhemşin'den selamlar...
Teşekkür ederim aracım telekomdan çıkma ilk rize deymiş rizede ki arkadas trabzona satmış ordan da ankaraya biz getirdik :smiley:

Bu arada lastik jant takıldı janklar bk 390 , lastikler cooper stt 285/75/16 takıldı.

DSCI0980.JPG

DSCI0982.JPG

DSCI0987.JPG

DSCI0975.JPG

cemklc' Alıntı:
Bu arada lastik jant takıldı janklar bk 390 , lastikler cooper stt 285/75/16 takıldı.

hocam mahsuru yoksa jant+lastiğin maliyeti hakkında bilgi verirseniz sevinirim, kazasız belasız sürüşler dilerim, iyi günlerde kullanın...

İyi günler
Hayırlı uğurlu olsun,toplarken sabır,bol para ve iş bilir ustalar temenni ediyorum.
Saygılar
Batuhan
Ankara

euzlu' Alıntı:
hocam mahsuru yoksa jant+lastiğin maliyeti hakkında bilgi verirseniz sevinirim, kazasız belasız sürüşler dilerim, iyi günlerde kullanın...
Teşşekkür edrim . 5 adet jantlara 950 verdim 5 adet lastigede 2600 tl verdim .

saruhan' Alıntı:
İyi günler
Hayırlı uğurlu olsun,toplarken sabır,bol para ve iş bilir ustalar temenni ediyorum.
Saygılar
Batuhan
Ankara
Çok teşekür ediyorum . Simdilik tüm işlerini kendimiz kendim halletdim halletmeyede devam :smiley:

cemklc' Alıntı:
Teşşekkür edrim . 5 adet jantlara 950 verdim 5 adet lastigede 2600 tl verdim .

çok teşekkür ederim, muhtemelen projemin uygulama safhasında jantlar konusunda sizden yasrdım isteyebiliri, elbette bir mahzuru yok ise..

tekrardan güle güle binin,

selamlar...

euzlu' Alıntı:
çok teşekkür ederim, muhtemelen projemin uygulama safhasında jantlar konusunda sizden yasrdım isteyebiliri, elbette bir mahzuru yok ise..

tekrardan güle güle binin,

selamlar...
Rica ederim ne zaman derseniz amaç burda birbirimize yardımcı olmak bildiklerimizi paylaşmak degilmi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,630
Kaydolan Son Üyemiz
merceuriii

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR