Ankara'dan Cj7

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan xvalaa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 161
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 100,263
Ynt: Ankara'dan Cj7

Yavaşta olsa iyiye yönelik girişimler takdire şayan , 79 GoldenEagle sahibi olarak bilgilerimi paylaşırım.......

Etiketler

konu ile ilgisiz ama,

burada;
erişimi mümkün olmayan görsellerle ilgili bir kaç paylaşım yapmıştık,
sanıyorum sorun çözüldü.
bilgi mahiyetinde araya sıkıştıralım,

PHOTO_PROBLEM.JPG

Bu hafta şanzumanı indiriyoruz. Baskı balatanın şemsiye tiplimi yoksa 3 ayaklı mı olduğunu nasıl anlarız. şemsiye tipli olanı resimlere bakarak tahmin ediyorum ama 3 ayaklı nasıl oluyor hiç fikrim yok. teşekkürler

Önce düğmeyi sökeceksin. Çelik segmanla mile sıkıştırılmıştır, çentikli kısımdan içeri sokacağın kıvrık bir telle segmanı içe doğru itersen rahatça sökülür. Zorlayıp çekersen segman dilini kırarsın (1)

Krom ringin ortasındaki somunu ince bir kargaburunun uçlarını kullanarak sökeceksin (2)

Anahtarı panel arkasından çıkaracaksın (3)

Bu da elektrik bağlantıları (4)

Kolay gelsin.

Image1.jpg

Sn. Ozan Yurdakul; geç olacak ama evet benim CJ 7 6 silindir 258...

L1040969.jpg_thumb.jpg

Foto?raf-0003.jpg_thumb.jpg

Foto?raf-49.jpg_thumb.jpg

Foto?raf-0043.jpg_thumb.jpg

Teşekkür ederim sizlerede kazasız belasız sürüşler olsun.

Ali Bey selamlar,

Ben de bu ara ankara'dan cj'lere takılmış durumdayım. malum siteden buralardan takip ediyorum ne var ne yok bütçeme ve kafama uygun bir şey olursa bu sefer de cj olsun istiyorum. Daha önce yapılanlar , yazılanlar , paylaşılanların yanında sizinkileri de merakla takipteyim. Daha güncel ve yakın bilgi olması bakımından.

Aldığınızdan beri özellikle ankara için usta konusunda parça konusunda veya araç ile ilgili ciddi bir şikayetiniz oldu mu acaba? beni neler bekler böyle bir durumda merak ediyorum.

Merhaba jugu bey,
Benim daha önce hiçbir CJ tecrübem olmadan bu arabayı aldım.
Uzun süre araştırma yaptım ve kafama yatan aracı bulduğumda da satın aldım.
Araçtan beklentileriniz nedir ona karar vermek çok önemli.
Aracı satın almadan önce
Konforlu olmadığını, Cj'nin sadece 2. araç olabileceği, sanayiden çıkamayacağımız türünden yazılar hep okudum ve bu gibi şeylere hazırlıklı olarak satın aldım.
Araçtan çok şeyler bekleyip satın alırsanız sonrasında hayal kırıklığına uğrayıp satarsınız. Bu sebepten benim beklentim hep en aşağıdaydı. Sadece fiziki olarak bana albeni hissi uyandırması yeterliydi herhangi bir cj7 satın almam için.
Sonuç olarak aracın konforsuz olması beni rahatsız etmedi hatta aracı kullanırken aldığım haz o kadar fazla ki hep cj'yi kullanma yönünde eğilimim oluyor. Tabi aracın çalıştığı zamanlar :smiley:
Araç sabah çalıştırp işyerine gitip iş çıkışında aracın çalışmadığı bile olmuştur. (bu bütün araçlar için aynı değildir tıkır tıkır çalışanlarda vardır)
Şimdiye kadar elektronik ateşleme modülünü değiştirdim ve bir kerede şanzuman indi ve senkromeç değiştirdik.
Onun haricinde ufak tefek elektrik kablosu haricinde bir sıkıntım olmadı.
Zamanla aracın herşeyini kendim halledebilecek seviyeye ulaşmak istiyorum onun için 40 fırın ekmek yemek lazım. Ama vakit ayırabilirsem zor değil.
Parça konusunda bulamayacağınız parça yok her şey bulunur ama marifet uygun fiyata bulmak.
Ankara'da Cj sayısı artsın isteriz
gönlünüze göre bir araç umarım bulursunuz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR