cakmak88
Ana Kamp
Takip
Sorgun göletini bu hafta sonu ziyaret etmiştik. Oldukça hoş bir yer. Girişte ANFA güvenlik elemanları vardı. Temmuz-Ağustos dönemleri sanki gecelemek için daha uygun olabilir.Ankara ve çevresinde kamp yapılacak yerler hakkında 2014 yılı içinde, son zamanlarda gerçek anlamda gidilip görülen yerleri paylaşırsak ..........
gerçek anlamda ailecek gidilip, kalınmış ,görülmüş , güvenli wc si çeşmesi vs. olan çadır kampı yapılabilecek ,balık tutulabilecek yerleri paylaşırsak sevinirim.
1. hoşebe mesire yeri
2. ışık dağı
3. sorgun yaylası
4. karagöl çubuk
şeklindeki tavsiyesi ile Sorgun Tabiat Parkına gittik. Giriş ve çadır için kimse ücret istemedi. İçeride ANKA güvenik elemanları devriye atıyorlar.Yatılı kalacakların TC nolarını alıyorlar. WC (idare eder),çeşme ve mescit var. Geziyi daha sonra ayrıntıları ile başka bir başlıkda yazarım inş.Sorgun göletini bu hafta sonu ziyaret etmiştik. Oldukça hoş bir yer. Girişte ANFA güvenlik elemanları vardı. Temmuz-Ağustos dönemleri sanki gecelemek için daha uygun olabilir.
Bu köyü ben de duymuştum. ama gidemedim. açık havada kendin pişir kendin ye mekan öneriniz var mı?Ynt: Ankara'dan Çadır Kampı İçin Ailecek Gidilebilecek Güvenli Yerler
Ankara'nın mühye köyünde çiftlik activity camping diye bir yer.diğer adı don kişot paintball.kendine ait birde göleti var.mekan sahibi sazan ve turna var diyor ama bişey tutamadık .gelenler pikniğe gelir gibi yiyeceğini içeceğini kendi getiriyor. Orası sadece 20 TL'ye yanan mangal veriyor.isters3niz semaver 25 lira.kişi başıda tesis kullanımı için 5 lira ücret ödüyorsunuz bunun haricinde başka ücret yok. Çadır kamping içinde izin veriyorlar
Bu köyü ben de duymuştum. ama gidemedim. açık havada kendin pişir kendin ye mekan öneriniz var mı?Ynt: Ankara'dan Çadır Kampı İçin Ailecek Gidilebilecek Güvenli Yerler
Ankara'nın mühye köyünde çiftlik activity camping diye bir yer.diğer adı don kişot paintball.kendine ait birde göleti var.mekan sahibi sazan ve turna var diyor ama bişey tutamadık .gelenler pikniğe gelir gibi yiyeceğini içeceğini kendi getiriyor. Orası sadece 20 TL'ye yanan mangal veriyor.isters3niz semaver 25 lira.kişi başıda tesis kullanımı için 5 lira ücret ödüyorsunuz bunun haricinde başka ücret yok. Çadır kamping içinde izin veriyorlar
Merhabalar biz de geçen hafta eşimle aynı yerdeydik tabi cuma akşam yağmura yakalandık ama buna rağmen kamp alanı güzel. Tuvaletleri eh işte. Bizden girişte kimse ücret talep etmedi. Ayrıca girişte gözleme yapan teyze bile mevcut son olarak biz köpeğimizle gittik diğer köpekler gayet dostça davrandı bize bunu da not etmek istedim.