Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ankara'dan Çadır Kampı İçin Ailecek Gidilebilecek Güvenli Yerler
BONUS: Çubuk Karagöl girişinin hemen yanından gizli bir yol var. Buradan bir kaç km taşlı yoldan ilerleyince zirveye tırmanıyorsunuz ve gizli bir cennet ile karşılaşıyorsunuz. Usta gölü ve Yaylak göleti bakir kalmış çadır kampı bölgesidir.
Merhaba; evet güzergah doğru. Araba ile gitmek daha doğru olur. Sadece orman içinde 50-100mt gibi bir kısım çok bozuk. Ben de alçak araba ile çok dikkatli geçtim o kısmı. Bölgede çeşme illaki vardır ama ben görmedim dikkat etmedim daha doğrusu. Günü birlik gezmeye gitmiştik sadece. Ama google maps üzerinde oralarda çadır kampı yaptıklarını görmüştüm. Bana soracak olursanız aile ile çadır kampı yapılabilir. Sessiz ve huzurlu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi