Ankara'da Trekkinge Gelmek İsteyen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adventureman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 68
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,195
Ynt: Ankara'da Trekkinge Gelmek İsteyen

SLM HERKESE tekrar evet pazar günü uygun ama saatide belirlersek sevinirim çünkü ben ostimden geleceğim ve eryaman bana ters 2 araç yapmam gerekecek yada sincan üzerinden gelirsem dolmuşla gelirim ama oraları tam bilmiyorum bizim evin önünden sincan dolmuşları kalkıyor ama kc ye gelirmi gelmezmi bilemem. bana yol tarifi yaparsanız tam olarak sevinirim

Etiketler

Merhaba fikret bey saati son 1-2 gün kala netleştirmemiz çok daha iyi olacaktır sizlerde teklifte bulunabilirsiniz ortak bi karar almamız daha sağlıklı olacaktır,çiğdem hanım istanbul yolundan eryaman dolmuşları ve otobüsleri(540-541) geçmektedir kc göksu alışveriş merkezinin tam önünde durak var kime sorsanız size söyler bulmanız çok kolay zaten.

Herkese merhaba
soğuksuyu bilirim burada yürüyüş yapmak bayağı zevklidir fakat ani yükseltileri biraz fazla olan parkur ..
buluşma saatini netleştirirseniz bende çocuklarımla katılabilirim.Aracım var istanbul yolu akıncı kavşağından katılabiliriz.
Buarada Çiğdem katılırsam haberleşiriz seni kazan otobüslerine bindiğinde yoldan akıncı kavşağından rahatlıkla alabiliriz..

Herkese tekrar merhaba, Buluşma saati olarak 8 - 8:15 sizlerce nasıl, çok erken yada geç diyenler? Bu arada, Çiğdem hanım, ben ostime oldukça yakın oturuyorum (Serhat) ve geçerken sizi alabilirim.

Bu hafta bizde Gezenbilir olarak başka bir etkinlik düzenledik ancak haftaya hep birlikte yapalım tekkingimizi ..

Merhaba değerli arkadaşlar gelecek olanlar listesi
1-adventureman serdar
2-Banu hanım jeoloji mühendisi bi arkadaşım
3-Bülent bey uygun olursa akıncıdan katılacaklar
4-cidovsky çiğdem hanım
5-aeganbreeze fikret bey
6-gelmesi tam netleşmeyen bi arkadaşım
Gelmek isteyenler listeye isimlerini yazdırabilirler saat konusunda sabah 8:00-8:30 gibi uygun diye düşünüyorum ancak herkes fikirlerini söylerse ortak bi karar çıkar.
ceren hanım sizlerle de hala tanışamadık bundan sonraki etkinlikte buluşmak doğada güzel yerler keşfetmeniz dileğiyle kendinize iyi bakın.

28 kasım pazar saat 8:30 Eryaman kc göksu alış-veriş merkezi otoparkında buluşuyoruz gelmek isteyen tüm doğa dostu arkadaşlarımız etkinliğe davetlidir.Bülent bey sizde etkinliğe akıncıdan katılacaksanız bize özelden cep numaranızı iletirseniz haberleşiriz.

Arkadaşlar pazar günü ekstra çalışmamız gerektiğinden programa katılamayacağım.
katılımcılara iyi eğlenceler diliyorum... :smiley: :smiley:

28 kasım pazar saat 8:30 Eryaman kc göksu alış-veriş merkezi otoparkında buluşuyoruz gelmek isteyen tüm doğa dostu arkadaşlarımız etkinliğe davetlidir.Şuan gelen iki araç gözüküyor araçsız gelmek isteyenler araç sahipleriyle anlaşıp gelebilirler katılım herkese açıktır.

selamlar. umarim yuruyusunuz iyi gecer. ben bir gun once Eymir Golu'nde 2.5 saat yuruyus yaptigimdan sabahleyin cok yorgundum. O nedenle katilamadim. Size de mesajla haber verdim - aradiginiz icin de tesekkur ederim. Yine de organizasyonunuz icin cok tesekkur eder, bir sonraki organizasyonda gorusmeyi umit ederim. Iyi yuruyusler !... Emre

bugunkü soğuksu milli parkına 4 kişiyle yürüyüş gerçekleştirdik serdar ben fikret banu idik kareleri paylaşmaya başlayacağım

başlayalım

IMG_7786-1.jpg

IMG_7788-1.jpg

IMG_7789-1.jpg

IMG_7790-1.jpg

IMG_7791-1.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR