Ankara'da Haftasonu Gezileri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bulent kocoglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,867

bulent kocoglu

Kamp III
Web
www.anadol.org
Arkadaşlar,
Fırsat buldukça hafta sonları Ankara çevresinde tek başıma bir rota çizip geziyorum.
Ancak, köy yollarında çamurlu bir patika yok gördüğümde kendimi tutamayıp, giriyorum.
Bunun riskli olduğunuda biliyorum.
Tek başına tehlikeli yollara da girdim.

Bu tip gezinin enaz 3 araçla olması gerektiğini düşünüyorum.

Pazar günlerini bu şekilde geçirmek isteyen arkadaşlarla burada haberleşelim.

Selamlar

Bülent Koçoğlu
Vitara 92
(Bazıları Vitarayı küçümsese bile, 17 Ocak 2010 Andoff Gerede Yayla gezisinde 4000-5000 cc abilerinin arasında keçi gibi gitti geldi :smiley:

Etiketler
Ynt: Ankara'da Haftasonu Gezileri

Ankara ekibi zaten en fazla 2 haftada bir geziyor zaten. Forumda başlık açıyorlar, takip etmek lazım :smiley:

Ben de katılacağım kısmetse :smiley:

diğer başlıkları da takip etsniz iyi olur,
birkaç gün önce başlığını açtığımız etkinliği bugün gerçekleştirdik, çok da keyifliydi. :smiley:

Sn.Promethus, böyle şifreli şifreli konuşmasanızda, bu hafta yaptığınız ve daha önce duyurusunu yaptığınız gezi linkini verseniz.
Saygılarımla

Merhaba,
Ankara'da yapılan offroad gezilerine bende katılmak - şimdilik seyretmek amacıyla- istiyorum.
trt'de yayınlanan zor yollar isimli program bu konuda çok etkili oldu.
Aktiviteleri nasıl yada nereden takip edebilirim.
herkesein yolu açık olsun....
teşekkürler

bkocoglu' Alıntı:
Sn.Promethus, böyle şifreli şifreli konuşmasanızda, bu hafta yaptığınız ve daha önce duyurusunu yaptığınız gezi linkini verseniz.
Saygılarımla

parola şafak :p

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=47387.msg525436#msg525436

siteyi aradım ancak bulamadım . ankarada gezi ile ilgili ilan demekki dikkatli incelememişim..

Keşke haberim olsaydı sizi de davet ederdik bu hafta Onur la ikimiz vardık iki araçla çıktık çok kastırmadık ama iyi eğlendik

Teşekkür ederim.
Ben bu hafta sonu Yenikent-Gökler ve Tekke köyleri arasında dolaştım.
Özellikle Gökler ve Tekke köyü,
1960 yıllarının köy yolu olarak kalmış.
Zevkliyidi.

Selamlar
Bülent Koçoğlu
92 Vitara

Haftaya Necmi Abi de, ben de Ankara'da yokuz; ama sonraki hafta için sözleşebiliriz. Hatta şimdiden bir başlık açarsak güzel olabilir bence.

Yeşilöz'deki Sorgun Göleti diyorum ben ;)

Olabilir hele bir Türkiye turumu tamamlayıp geleyim de ;D ;D ;D

Kulağa hoş geliyor ama gidilir sanki

Onur, öbür hafta yani 6 Şubatta GEzenbilir İstanbul ve diğer iller Ankara'ya geliyor, konuklarımızı ağırlayacağız hep birlikte :smiley: Linkimiz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=46453.0

PrometheusTR' Alıntı:
Haftaya Necmi Abi de, ben de Ankara'da yokuz; ama sonraki hafta için sözleşebiliriz. Hatta şimdiden bir başlık açarsak güzel olabilir bence.

Yeşilöz'deki Sorgun Göleti diyorum ben ;)

Zerrin Onur kardeşimin dediği çamursal etkinlikler yoksa Anıtkabir ziyareti uygun olursam katılmayı düşündüğüm bir etkinlik

ceranus' Alıntı:
Onur, öbür hafta yani 6 Şubatta GEzenbilir İstanbul ve diğer iller Ankara'ya geliyor, konuklarımızı ağırlayacağız hep birlikte :smiley: Linkimiz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=46453.0

hmm bilmiyordum, biz de sonraki hafta gideriz gölete :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri