Ankara'da Haftasonu Gezileri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bulent kocoglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,865
Ynt: Ankara'da Haftasonu Gezileri

Önümüzdeki birkaç hafta içinde Ayaş - Yeşilöz - Sorgun Göleti ne bir gezi düzenlemeliyiz bence. Doğa harikası çok güzel bir yer.

Selamlar,

Etiketler

mrb. arkadaşlar geziler için önceden haberim olursa ve işim dolayası ile vakit buldukça sizlere katılmak isterim (ancak aracım tam anlamıyla offroad aracı degil herhangibir modifiye yok :smiley: bu yüzden benim aracın gidebilecegi geziler olursa sevinirim
ankara 94 suzukı vitara ilyas BİKLİÇ

Zakof' Alıntı:
Önümüzdeki birkaç hafta içinde Ayaş - Yeşilöz - Sorgun Göleti ne bir gezi düzenlemeliyiz bence. Doğa harikası çok güzel bir yer.

Selamlar,

Eeee! Hadi bu Pazar gidelim karlar erimeden ;)

Merak etmeyin yeni karlar geliyor sanki içimden bir ses öyle diyor Sorguna ise Onurun Reno Torosu gelemeyecek sanırım ama benim bir düşüncem var geçenlerde Güvençten geçerken gördüm ordan bağluma giden bir yol var devamı nedir nasıldır bilmiyorum

Felaket kar yağıyor göz gözü görmüyor dışarıda ve bu hafta sonu Ankarada olamayanlara sadece acıyorum onların adına üzülüyorum ;D ;D ;D

iyi ki Ankara'da değilim bu hafta; zaten lastiklerim iyi değil, bu hafta gezi olsa da çıkamazmışız biz Yakup'la ;D

Mesela 2 hafta sonra , yani 13 - 14 Şubat da Sorgun Göletine gezi düzenleyelim.

Kulağa hoş geliyor cumartesi pazar dediğinize göre konaklamalı düşünüyorsunuz galiba ben pek o tarafları bilmiyorum konaklamayı nasıl yaparız Geceyi Beypazarındamı geçiririz

Kar gayet güzel . Zaten geç gelmiştim . Baktım kar tekrar başladı aynen dışarı fırladım . İki aracıda tarlada , yokuşta , inişte denedim bol bol oynadım , Herkese tavsiye ederim ...

.com' Alıntı:
Kulağa hoş geliyor cumartesi pazar dediğinize göre konaklamalı düşünüyorsunuz galiba ben pek o tarafları bilmiyorum konaklamayı nasıl yaparız Geceyi Beypazarındamı geçiririz

Yanlış anlaşılmasın konaklamalı düşünmemiştim c.tesi veya Pazar demek istedim. Tabii ki konaklamalı da olur ancak rakım yüksek olduğundan soğuk olacaktır. Yaz aylarında kesin konaklamalı gidebiliriz.

Şu anda hangi ildesin Necmi ?

Selamlar,

Hava koşullarının zorluğu nedeniyle seyahat ertelendi şu an Ankaradayım özellikle zorlu geçişlerin olacağı Trabzon Erzurum güzergahı ve kullanacağımız aracın megane olduğunu göz önüne alınca hem Ziganayı hem de Kop geçidini geçmeyi göze alamadık

Bu nedenle cumartesi veya pazar günü şöyle bir dolanalım ben de bu gün şehir içinde özellikle Etliğin ara sokaklarındaki yokuşları epey test ettim sabah gayet başarılıydı makine sonra citroen ile şehir içinde bol bol da Ostimde ve İvedik sanayide dolandım ;D ;D ;D

Koskoca banka size bir 4x4 kiralayamadımı ? Hayret. Karlı marlı , çamurlu mamurlu, yollarda mükemmel bir seyahat olurdu. Gezenbilircilerin (off-road) arayıpta bulamadığı bir durum. Ne yakıt sarfiyatını düşüneceksin ne de yeme içme yatma, mükemmel olur bence biraz zorlayın.

Selamlar,

arkadaşlar,
benim kafamda konaklamalı bir rota var. uygun bir hafta güdül yolundan inönü mağaraları sonrasında sorgun göleti sonrasında inözü vadisinde yemek molası (mükemmel yöresel yemekleri var) oradan da beypazarı karagöl'e. karagöl de pansiyon şeklinde küçük bir otel var konaklamayı orada yapabilirz yada daha yukarısında eğri ova var orada da köy hizmetlerinin konukevi var ama orada konaklama yapabilirmiyiz tam emin değilim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.