Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 668,055
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

frontera58' Alıntı:
Yok başkanım Allahıma çok şükür tofaşın adı İS-YANN (siyah siyah yanlıyo yani :smiley: )

Ben de arkadaki Defender istinaden isyanlardasın sandım.
Eyvallah Gökhanım,Tofaş yanlasın evelallah...
Selamlar.

Etiketler

Kumsallarda foto çekip yayınlamak he!Vicdansız Gökhan:smiley:Yakışır kardeş doya doya eğlen...
Bu sene 2 kere sahile inmek nasip oldu.Birinde 3 gün yağmurla, diğerinde 2 gün iş-güçle uğraştık.Özledim valla:smiley:

Mesut abi, Salih abi dün sohbet harikaydı.Sizde gitseydiniz dün akşam yemeği yalnız yiyecektim kendimle başbaşa:smiley:)))))))))))))))))))))))Öldüüm gülmekten:smiley:))))))..İncik güveci işini ayarlayın da damaklarınızı zevkten tavan yaptırayım:smiley:))

Savaş Cherokee' Alıntı:
Mesut abi, Salih abi dün sohbet harikaydı.Sizde gitseydiniz dün akşam yemeği yalnız yiyecektim kendimle başbaşa:smiley:)))))))))))))))))))))))Öldüüm gülmekten:smiley:))))))..İncik güveci işini ayarlayın da damaklarınızı zevkten tavan yaptırayım:smiley:))

Bizim sitenin (ev) her yıl Ramazan ayında geleneksel olarak yaptığı toplu imece usulu iftar yemeğini dün kapıya asmışlar Cumartesi diye,ben de dün Cumartesi bana uygun dedim.
Sözümün arkasındayım Cumartesi dedikse Cumartesi ben gelirim,siteninkine gidemeyiz artık.
Sizin için de uygunsa Cumartesi buluşalım.
Selamlar.

Acaba bunlardan hangisini yapsak?????? :eek: ::smiley: ;D :eek: :eek: :eek:

guvec_tarifi.jpg

guvec_9729.jpg

f?r?n_güveç.jpg

etli_guvec_(400_x_300).jpg

Sitede toplu iftar oradaki ilişkiler açısından gereklilik ve katılım arz ediyorsa, biz her zaman buluşuruz abi, sadece konuştuk dün akşam.Belki yengemin ve senin senede 1 kere sofraya oturmak arzusu duyduğu kankaları vardır sitede:smiley:Sen makul karar neyse ona uy:smiley:

Turgay Vitara' Alıntı:
İstanbuldan selamlar.

Aleyküm Selam Turgay Kardeş.
Mesut abiye katılıyorum.Ben haftaya İstanbul da olacağım ama herhalde Otelden hiç çıkamam.
Ne yapalım camdan görüntüsü de yeter. ???
Selamlar...

salih yardımcı' Alıntı:
Aleyküm Selam Turgay Kardeş.
Mesut abiye katılıyorum.Ben haftaya İstanbul da olacağım ama herhalde Otelden hiç çıkamam.
Ne yapalım camdan görüntüsü de yeter. ???
Selamlar...
istanbula gelirseniz mutlaka iftara beklerim abi.

08numan08' Alıntı:
istanbula gelirseniz mutlaka iftara beklerim abi.

Numan bey,
Nazik davetiniz için çok teşekkür ederim.Biz yaklaşık bir hafta Bostancı Green Park Otelde eğitim toplantısında olacağız.
Bizim toplantılar son derece yorucu ve yoğun geçiyor,her akşamına da bir program koyuyorlar.
Fırsat bulabilirsem sizinle tanışmaktan mutluluk duyarım.
Görüşmek ümidiyle.
Selamlar,saygılar.

mesut kose' Alıntı:
Salih o resimler ne simdi yaa oldumu simdi nasil karar verecez inssn hic bu ksdar zor durumda birakilirmi be kardesim ;D ;D ;D

Pardon Mesut abi,Açlığın getirmiş olduğu psikoloji ile ne yaptığımı bilemedim,onümde olsalar belki hepsini yiyebilirdim.(iftarda yani) ;D
Ama çok güzeller değil mi? ::smiley: ::smiley:

mesut kose' Alıntı:
Pilavdan donenin kasigi kirilsin cumartesi dediysek cumartesi gidecegiz o kadar :smiley:

Mesut abi Pilavdan dönenin kaşığı da kırılsın,çatalı da lakin bu sitede ki geleneksel iftar buluşması beni zor duruma soktu.
Sitedeki yılda 1 kez yapılıyor imece usulu herkes birşeyler hazırlayıp bahçede iftar yapıyoruz,sosyal yönden iyi oluyor malumçağımızda komşuluk ilişkileri çok zayıf.
Diğer yandan size sözüm var,dönmek istemiyorum.
Bana siz bir akıl verin Savaş abiyle beraber.
Ne yapayım?
Dostlarıma mı geleyim komşularıma mı gideyim? ??? ??? ???
Fena arada kaldım.
Selamlar...

Salih biz haftaya da gideriz başka zaman da gideriz kardeşim nasıl istiyorsanız öyle yapalım, senin dert ettiğin şeye bak ;)

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,688
Kaydolan Son Üyemiz
turansezer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR