Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 653,481
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Günaydınnnnnnnnnnn Herkese Hayırlı İşler....

481670_4849679920808_1858442925_n.jpg

Etiketler

frontera58' Alıntı:
Günaydınnnnnnnnnnn Herkese Hayırlı İşler....

Vay beee ne manalı bir resim olmuş, derler ya bekle de sonunu gör diye tam isabet, Savaş demişti ya malum arkadaşlar için, beraber yola çıkanlar yola çıktıklarını yolda bulduklarına değiştiler diye bu resimde, geri kalanların hala yola çıktıklarıyla aynı yolda devam ettiklerinin ispatı ve kapak niteliğnde bir fotoğraf olmuş Gökhan'ım eline sağlık.

salih yardımcı' Alıntı:
Mesut abi Pilavdan dönenin kaşığı da kırılsın,çatalı da lakin bu sitede ki geleneksel iftar buluşması beni zor duruma soktu.
Sitedeki yılda 1 kez yapılıyor imece usulu herkes birşeyler hazırlayıp bahçede iftar yapıyoruz,sosyal yönden iyi oluyor malumçağımızda komşuluk ilişkileri çok zayıf.
Diğer yandan size sözüm var,dönmek istemiyorum.
Bana siz bir akıl verin Savaş abiyle beraber.
Ne yapayım?
Dostlarıma mı geleyim komşularıma mı gideyim? ??? ??? ???
Fena arada kaldım.
Selamlar...
Abi sen bana sorarsan kesinlikle site iftarına git.Neden dersen; Biz Allahın izni ile her zaman buluşuruz, görüşürüz,lakin komşularınla sadece senede 1 kere böyle bir imkan var.Bu arada çevrendeki 40 evden sorumlu olduğunu da unutma:smiley:Hayırlısı komşularının içinde olman.Gitmesen 1 sene geri dönüşü yok!Şimdiden hayırlı iftarlar
(hatta geleyim masanın altına saklanayım banada arada tasta yemek ver ekmek kopar verde bende iftarı orda açayım):smiley:)))

mesut kose' Alıntı:
Salih biz haftaya da gideriz başka zaman da gideriz kardeşim nasıl istiyorsanız öyle yapalım, senin dert ettiğin şeye bak ;)
Aha bak Mesut abi de aynı düşüncede:smiley:
Şükür ramazanlarım çok renkli geçiyor.Bizim hemşehrilerin ramazanın 15 inden sonra her yıl iftar programları oluyor.6-7 gün değişik günlerde değişik yerlerde bir Ağrılı iftar veriyor.Sahura kadar sohbet muhabbbet...Bu arada her yıl ramazanda en az 1 iftar çadırda, 1-2 iftarda kocatepede açıyorum.Lütfen fırsat bulan arkadaşlar da denesinler.Çadır iftarı farklı duygular yaşatıyor.
Geçen hafta sizin gibi abilerle iftar,evvelki gece de Murat Ünverle geç saate kadar ailecek semaver sohbeti iyiydi tivmaşta..Yine yapacaz:smiley:

Turgay Vitara' Alıntı:
İstanbuldan selamlar.
Turgay geçen sene bu günlerde 4 amcaoğlu İst da buluşup 5-6 gün hasret gidermiştik.Ana gibi yar olmaz İstanbul gibi diyar demiş ya şair.Yaşamak için değil ama gezmek için bayılıyorum ve şu an ist da olmak için neler vermezdim:(
İyi eğlenceler ,selamlar kardeş:smiley:

Savaş Cherokee' Alıntı:
Abi sen bana sorarsan kesinlikle site iftarına git.Neden dersen; Biz Allahın izni ile her zaman buluşuruz, görüşürüz,lakin komşularınla sadece senede 1 kere böyle bir imkan var.Bu arada çevrendeki 40 evden sorumlu olduğunu da unutma:smiley:Hayırlısı komşularının içinde olman.Gitmesen 1 sene geri dönüşü yok!Şimdiden hayırlı iftarlar
(hatta geleyim masanın altına saklanayım banada arada tasta yemek ver ekmek kopar verde bende iftarı orda açayım):smiley:)))
Abiler o zaman müsadenizle ben Cumartesi günü Sitenin iftarına katılayım.
Haftaya Cumartesi-Pazar istanbul da olacağım.Bayramdan sonra kısmetse buluşur ufak bir organizasyon yapar,yer içer muhabbet eder,imkan olursa offroad yaparız.Savaş abi de müsait olursa ;)
Ya da Mesut abi bir kamp iyi gider gibi sanki...
Selamlar.

Geçen hafta Suzinin Tamponunu boyattım,ufak tefek çizik,çatlak vs. vardı.
Şimdi güzel oldu.
Suzi de tamponsuz çok çirkin oluyormuş yahu...

Yemeğin salçalısı,Suzi nin tamponlusu makbul...

IMG_0025.JPG

IMG_0026.JPG

IMG_0027.JPG

Savaş Cherokee' Alıntı:
Tasta yemek vermek ne demek abi,soframın en baş köşesinde en güzel tabaklardan en lezzetli yemekleri sunarım ben sana,size...

İzinde Kastamonu gezimizden.
Devrekani üzerinden Sahile Bozkurt ve Abana ya geçtik.
Görseller.
Papatyalar çok güzeller...

IMG_0006.JPG

Burası Bozkurt Abana yolu üzerinde yazın yemyeşil doğasıyla çok güzel manzaralar sunup Sonbahar ve İlk baharda çok yoğun Sis (yolda gözleriniz uyuşur),kışınsa aman vermez karıyla meşhur Yaralıgöz dağları...

Bozkurt tan sonra çok dik bir rampaya sararak 15 dk içinde 1500 m rakıma çıkınca hava çok fena değişir...

IMG_0002.JPG

IMG_0003.JPG

IMG_0004.JPG

IMG_0005.JPG

Dün Kayseriye gittim,Kırıkkale,Kırşehir aman yarabbi her yer sapsarı ot dahi yok.
İnsanın içi daralıyor.
Gözünü seveyim Karadeniz doğasına,yeşiline kurban,oradayken bilememişim kıymetini o güzel doğanın,şimdi uzak kalınca anlıyorum...
Burası Bozkurt Hanımın köyü Bayramgazi...

IMG_0023.JPG

IMG_0022.JPG

IMG_0021.JPG

IMG_0020.JPG

IMG_0024.JPG

Bizim kız makineyi görünce ne yapacağını şaşırıyor bir tane düzgün foto su yok ya gözü kapalı ya ağzı eğri... 8)
Bunlar biraz iyi sanki.
Papatyalar arasında bir Gelincik...

IMG_0016.JPG

IMG_0017.JPG

IMG_0019.JPG

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Salih abim fotograflar çok güzel. Türkiye'yi karış karış geziyorsun vallahi. Biz bozkır fotografları da istiyoruz hepsinin ayrı bir güzelliği var...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.