mesut kose
Hayat biter CJ bitmez...
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Günaydınnnn
Günaydınnnn
mesut kose' Alıntı:Günaydınnnn
levent7753' Alıntı:Herkese günaydınlar, hayırlı haftalar.
mesut kose' Alıntı:Salihçim bu eskilerden bir foto
Bayramdan sonra bir aksilik olmazsa tuz gölüne gidiyoruz, inanılmaz bir etkinlik olacak detaylarını paylaşacağım ama bir resimle tiyosunu vereyim.
salih yardımcı' Alıntı:Tiyoyu aldım ve fena gaza geldim, yeni 4X4 ü gördün mü Mesut abi,Tuz gölünü tarumar ederiz bununla... ;D
Sabırsızlanıyorum gitmek için.
Selamlar...
Abi selam.Herkese selamlar.Mesut abi nin de dediği gibi geçen cuma memleketten annemler geldi abi.Son dönem ;dost sandıklarımızın dost değil, gezme eğlenme arkadaşı olduğunu gördükten sonra baya sarsılmıştım.Annem gelince 2 gün evde onunla zaman geçirdim,işe dahi gitmedim, ailecek gezdik tozduk.salih yardımcı' Alıntı:Bu arada Savaş başkan nerede?
25 Temmuz dan beri ortalıkta yok,hiç sesi çıkmıyor.
başkanım başınız sağolsun allah mekanını cennet etsinSavaş Cherokee' Alıntı:Abi selam.Herkese selamlar.Mesut abi nin de dediği gibi geçen cuma memleketten annemler geldi abi.Son dönem ;dost sandıklarımızın dost değil, gezme eğlenme arkadaşı olduğunu gördükten sonra baya sarsılmıştım.Annem gelince 2 gün evde onunla zaman geçirdim,işe dahi gitmedim, ailecek gezdik tozduk.
Tam manevi sıkıntıları attık ki; İstanbul'dan acı haber geldi.İstanbul da bulunan amcaoğlu kalp krizi sonucu 3 gün evvel hayatını kaybetti.Evvelki sene yine ramazanın son 10 günü eşi rahmetli olmuştu.Hayat işte.Türkiyenin 4 tarafından bütün sülale ist dayız 3 gündür.
Herkese selamlar saygılar.