Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 649,736
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Günaydınnnn :smiley:

44.jpg

Etiketler

mesut kose' Alıntı:

Günaydın Mesut abi,
Tüm Dostlara günaydın.Güzel bir hafta diliyorum.
Yeni imajın hayırlı olsun.
Süper bir foto.....
Bayramdan sonra mutlaka bir aksiyon yapalım,ben bunaldım...
Selamlar.

Salihçim bu eskilerden bir foto ;)

Bayramdan sonra bir aksilik olmazsa tuz gölüne gidiyoruz, inanılmaz bir etkinlik olacak detaylarını paylaşacağım ama bir resimle tiyosunu vereyim.

IMG_9115.JPG

Suzuki yi satacam bunu alacam....
Vinç,Şınorkel,Yükseltme,Ayna Mahruti,Spacer,A/T lastik vs ne varsa tüm aksesuarlara elveda...
Nasıl ama? ::smiley: ;D

picture_00087.jpg

mesut kose' Alıntı:
Salihçim bu eskilerden bir foto ;)

Bayramdan sonra bir aksilik olmazsa tuz gölüne gidiyoruz, inanılmaz bir etkinlik olacak detaylarını paylaşacağım ama bir resimle tiyosunu vereyim.

Tiyoyu aldım ve fena gaza geldim, yeni 4X4 ü gördün mü Mesut abi,Tuz gölünü tarumar ederiz bununla... ;D
Sabırsızlanıyorum gitmek için.
Selamlar...

Bu arada Savaş başkan nerede?
25 Temmuz dan beri ortalıkta yok,hiç sesi çıkmıyor.

salih yardımcı' Alıntı:
Tiyoyu aldım ve fena gaza geldim, yeni 4X4 ü gördün mü Mesut abi,Tuz gölünü tarumar ederiz bununla... ;D
Sabırsızlanıyorum gitmek için.
Selamlar...

Gördüm gördüm çok iyi artık korkusuzca ilerleyebiliriz tuz gölünde :D :D :D

Cumartesi telle görüştük annesi ve babası gelmiş memleketten sanırım onun yoğunluğu var biraz.

salih yardımcı' Alıntı:
Bu arada Savaş başkan nerede?
25 Temmuz dan beri ortalıkta yok,hiç sesi çıkmıyor.
Abi selam.Herkese selamlar.Mesut abi nin de dediği gibi geçen cuma memleketten annemler geldi abi.Son dönem ;dost sandıklarımızın dost değil, gezme eğlenme arkadaşı olduğunu gördükten sonra baya sarsılmıştım.Annem gelince 2 gün evde onunla zaman geçirdim,işe dahi gitmedim, ailecek gezdik tozduk.
Tam manevi sıkıntıları attık ki; İstanbul'dan acı haber geldi.İstanbul da bulunan amcaoğlu kalp krizi sonucu 3 gün evvel hayatını kaybetti.Evvelki sene yine ramazanın son 10 günü eşi rahmetli olmuştu.Hayat işte.Türkiyenin 4 tarafından bütün sülale ist dayız 3 gündür.
Herkese selamlar saygılar.

Savaş Cherokee' Alıntı:
Abi selam.Herkese selamlar.Mesut abi nin de dediği gibi geçen cuma memleketten annemler geldi abi.Son dönem ;dost sandıklarımızın dost değil, gezme eğlenme arkadaşı olduğunu gördükten sonra baya sarsılmıştım.Annem gelince 2 gün evde onunla zaman geçirdim,işe dahi gitmedim, ailecek gezdik tozduk.
Tam manevi sıkıntıları attık ki; İstanbul'dan acı haber geldi.İstanbul da bulunan amcaoğlu kalp krizi sonucu 3 gün evvel hayatını kaybetti.Evvelki sene yine ramazanın son 10 günü eşi rahmetli olmuştu.Hayat işte.Türkiyenin 4 tarafından bütün sülale ist dayız 3 gündür.
Herkese selamlar saygılar.
başkanım başınız sağolsun allah mekanını cennet etsin

Savaş Abi başın sağolsun, Allah kalanlara sabır versin, Allah rahmet eylesin.

Mesut Abi nasıl kıydın o güzelim saçlara:smiley: Abi yeni imajınla da ortalığı yakıyorsun yakışır.

Şimdiden Anoff ve tüm gezenbilir camiasına iyi haftalar olsun.

Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR