Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 648,505
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Gelecekte birgün gelecek:smiley:

SDC11651.jpg

IMG_0103.jpg

Etiketler

Çağın efendi hayatında daha 3 kişiyle bir araya gelememişsindir:smiley:13 jeeple sana doğumgünü yapmıştım hatırladınmı?Şimdi pencereden bakıyorsun.hayırdır ne izliyorsun?guruptan ayrılmamışmıydın?son tel görüşmemizde utancından mahçubiyetinden bahsediyordun.Allah hep o utançla yaşatsın.Ne diyim!

08numan08' Alıntı:
Savaş abi tamponsuz dolaşmak olmaz en kısa zamanda yapalım bi tampon :smiley:
Numan dostum gurup gurup dedik, dostlarımız kardeşlerimiz dedik işi gücü savdık 8-10 aydır.Adamları dağ taş gezdirecez diye işimizi savdık.Şimdi iş zamanı.Gerçek dost ekmeğimizmiş meğer.İnan bana son 2 aydır jeep e sadece hafta sonları biniyorum.2-3 ay daha yoğunum.Sonra jant tampon lastik yapma planım var.Hayırlı ramazanlar arkadaş...

Savaş Cherokee' Alıntı:
Mustafa sever ayrılmadınmı guruptan pencerede ne izliyorsun.koç gibi ayrılsana!ama yok, yapı bu diyorsun.şimdi telefonuma çıkamıyorsun.20 gün önce beni arayıp söylediklerini yazayımmı burdan???

Savaş tanır aylar öncede bu guruba girerken söylediğiniz bir şey vardı
Bir buluşmamıza gel seni tanıyalım eğer uyuşursak gurubumuza
Katılabilirsin demiştin ve böyle başladık mesajla deneyen sen degildin
Sadece bende denedim ve seninle uygun olmadığını düşündüğüm
İçin bu guruptan desteğimi çektiğimi bildirdim mesajla
Senin tabirinle koç gibi
Ben gezebilir üyesiyim her yerde gezme hakkım var
Seçme hakkım var seninle polemiğe girmek istemediğim
İçin telefonunu açmadım açmayıda düşünmüyorum
Kimi ne diye tehtid ediyorsun o seviye ilkokul seviyesi
Koç gibi yazda her kez seninle konuştuklarımızı bilsin
Birdahada benim adımı ağzına alma birdaha
Ben dahil olduğum gurupla beraberim seninle değilim
TERCİH HAKKIMI KULLANDIM GÜZELDEN YANA

Değerli Dostlar,

Değerli Savaş başkan ve grupta aktif olarak bulunan,ayrıldığını ifade eden,ayrılsa da gönlü burada olan, pencereden izleyen,takip eden tüm dostlara sesleniyorum.

Sayın Başkan sende azıcık bir hatırım varsa lütfen buradan kimseye bir mesaj yazma,kimseyle atışma.
Kim ne istemişse tercih hakkını kullanmış,saygı duymak lazım,buraya gelmiş beğenmemiş başka gruba gitmiş.Varsın yolu açık muhabbeti bol olsun...

Herkes gittiğ yerde de kaldığı yerde de huzurlu olmak istiyorsa bu tarz atışmalardan uzak durmalıdır.

Ayrılan,kalan herkese sesleniyorum:

Biz bunca zaman yüzyüze baktık,yan yana yattık,aynı masaya oturduk,aynı tabaktan yemek yedik,aynı lokmayı paylaştık,bunların hiç mi hatırı yok.

Yiğitlik,mertlik adam gibi adamlık böyle günlerde belli olur.Zor ve kötü günlerde takınılacak tavır insanın kalitesini gösterir.Bizim grubumuzda kalitesiz,seviyesiz kimse yoktu,bundan sonra da olmasın,herkes kalitesini,adam gibi adamlığını bu saatten sonra (da) göstersin.

Lütfen lütfen lütfen birbirimize saygısızlık yapmayalım,daha düne kadar can ciğer iken bugün böyle olmayalım,yarın yine yüz yüze bakmamız gerekirse mahçup olmayalım.

Savaş başkan,Bu sayfaya da Offroad grubuna da çok emekler verdin,bunu kimse yadsıyamaz,Doğum günleri,bebek görmeleri,Nişan dı düğündü,Sticker di, Baklavay dı börek di,geziy di,buluşmay dı....Sağol varol,eline, emeğine sağlık...ama yaptığın iyilikleri ve güzellikleri dile getirirsen kıymeti kalmaz,bırak bilen bilsin,bilmeyen kendi bilir...

Gruptan ayrılan arkadaşlarımızın hepsi birbirinden değerliydi ve hala da öyleler,kararlarına saygı duyuyorum.
Burada mutlu olamadılar başka bir alternetif tercih ettiler,hayat hep tercihlerle doludur.
Ayrılış yötemleri,bundan önceki yaşanan güzellikler,diyaloglar,muhabbetler,dostluklar düşünüldüğünde malesef şık olmamıştır.Keşke daha farklı olsaydı...

Bundan sonrası için Savaş başkan,ayrılan ve buradan yazışma yapanlardan isteğim,eğer hatırım varsa bu işi burada sonlandırmaları ve uzatmamalarıdır.
Bizi dışardan izleyen arkadaşlar üzerinde olumsuz etki bırakmamalarıdır.Burası Türkiye nin en büyük portallarından bir tanesi ve en seviyelilerinden biri bunu lütfen düşürmeyelim.

Savaş başkan lütfen lütfen,giden gitsin,kalan kalsın,Pencereden bakan baksın.Kimseye bir şey söyleme.
ama böyle yapılırsa belki geri dönmek isteyen de yeni girmek isteyen de imtina edecek,dönmeyecek veya girmeyecektir.

Bundan sonrası için hepimize, gidene de kalana da bol muhabbet,huzur ve keyif diliyorum.
Hayırlı Ramazanlar.
Selam ve Saygılarımla.

Salih'cim yazdıklarının her cümlesine katılıyorum konuyu çok güzel özetlemiş ve kapatmışssın. Dahada kimse ortalığı karıştıracak bir şey yazmasın, herkesin haklıyken haksız duruma düşmesi bundan sonra yazacaklarıyla ilintili olacaktır biline...

Unutmayalım ki ''Hayat bir sınavdan ibarettir '' ve herkes kendi sınavını veriyor.

Sağlıklı mutlu günler...

Grupta olanları dün gördüm birşeyler yazsam mı yazmasım mı derken yazma gereği hissettim.
Gruba belki de en son katılan kişi olarak çok fazla etkinliğe gelememe rağmen böyle güzel insanlardan
oluşan ve beraber çok şey paylaşan böyle bir grubun dağılması çok üzücü. Daha düne kadar can ciğer
bir ortam vardı...
Facebook hesabım olmadığından detay tartışmaları bilmemekle birlikte sorunun nereden kaynaklandığını biliyorum.
Keşke siyasi, ideolojik fikirlerimiz hobilerimize kadar birliktelikleri etkilemese.
Düzenlenen havuz etkinliği ve hafta sonu Muratın köyünde gerçekleşen spontan etkinlikle buzların
eridiğini sanıyordum meğer ki öyle değilmiş.
Gruptan çekilme kararı nasıl alındı onun hakkında da bir fikrim yok.
İnsanların aynı siyasi ve ideolojik fikirlere sahip insanlarla takılma özgürlüğü tabi ki mevcut
her ne kadar bana bu doğru gelmese de. Ancak şöyle de bir durum var, sürekli siyasi ve ideolojik
fikrini ifade edip bu konuda konuşan kişilerle de aynı ortamı paylaşmak zordur.
Keşke en azından bu grubun etkinliklerinde, gezenbilir ve facebook
sayfasında hiç bu tarz muhabbetler dönmeseydi dönse bile belirli bir seviyeye durabilseydi.
Olan oldu artık, Salih abimin yazdıklarına katılıyorum bu saatten sonra kimse kimseyi daha fazla üzmesin.
Herkes hakkında hayırlısı olsun.
Kısıtlı bilgilerimle objektif değerlendirmeler yapmaya çalıştım umarım
yanlış olmamıştır.
Selamlar.

Salih abi gerçekten de büyük hatrın var.Madem hatırım varsa diyorsun;evet hatırın var ve kimseyle muhatap olmayacam.Ama üstad Necip Fazılın meşhur mısrasını yazmadan da geçemeyecem;Be utanmaz ağlamazsın bari gülmekten utan.
Turgaycım gurup dağılmış falan değil.Sadece ahde vefayı, emeğe saygıyı bilmeyenler gitmiştir.Hemde kavgada dayak yiyen;bari gömleğini yırtayım derya!Aynı o şekil gitmişlerdir.Sağa sola reklam yaparak:smiley:
3 Gündür offroad camiasından beni arıyanlar, kahredenler, yapılanların yanlış olduğunu düşünenler ve ;o arkadaşları senin sayende tanımıştık çoğunu tanımazdık ve senin hatrına sevmiştik diyenlerede sonsuz sevgiler ve destekleri için teşekkürler ederim.İnanın gurubu takip eden hiç tanımadığım insanlar mesaj atıyorlar;nasıl olduda bunca emeğin karşılığında bunu yaptılar diye!
Durum bundan ibarettir.
Bu gurupta siyaset asla olmadı, olmayacakta.Ama özel facebook hesabından herkes dilediğini yazar, çizer, görüşünü belirtir.Kimse de şusun busun diyemez.İdrak edemeyenler için bir kere daha söyleyelim;Burası siyasi parti, ideolojik bir dernek değil.Sadece gönül işi ve arkadaşlık ortamında geziler düzenlenen bir ortamdır:smiley:
Benim için konu kapanmıştır.Mesut ve Salih abi hatrına tabii...

Hatır için adam sevenler senide hatır için sevmedikleri ne belli bu tür yazılarla herkesin kafasında soru işareti bırakıyorsunuz???

Tunjimny' Alıntı:
Hatır için adam sevenler senide hatır için sevmedikleri ne belli bu tür yazılarla herkesin kafasında soru işareti bırakıyorsunuz???
Tuncay abi merhaba özlettin kendini.Bir yılda sadece 3-5 kere yazdığın gurup sayfasında şimdi bunamı kafan karıştı? :smiley:Sorun da ve tespitinde derin iğnelemeler var.O zaman sana şöyle cevap vereyim;Beni sevenler;neyin hatırına sevdilerse ben o hatırı yıkacak kadar basit olmayacağım.Ve hiçbir özelliğim;birileri hatırımı saysın diye oluşmuş yada tarafımdan oluşturulmuş değildir...Bazı arkadaşlar benim yüzüme daha 2 hafta evvel;senin adamlığın karşısında eziliyorum! derken şimdi değiştiyse benim suçum yok.Bu arada başlarken selam verseydin, kapatırken hayırlı günler deseydin iyiydi:smiley:selamlar

Ben sadece hatır için sevenlerin kim olduğunu merak etmiştim iğnelemek gibi bir niyetim yok.Hatır için sevmek çok garip geldi bana.Herkesin ramazanı hayırlı olsun :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.