outlaw06
2002 WJ 4.7 ( Düplü )
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Gelecekte birgün gelecek
Gelecekte birgün gelecek
Savaş abi tamponsuz dolaşmak olmaz en kısa zamanda yapalım bi tamponSavaş Cherokee' Alıntı:Gelecekte birgün gelecek
Numan dostum gurup gurup dedik, dostlarımız kardeşlerimiz dedik işi gücü savdık 8-10 aydır.Adamları dağ taş gezdirecez diye işimizi savdık.Şimdi iş zamanı.Gerçek dost ekmeğimizmiş meğer.İnan bana son 2 aydır jeep e sadece hafta sonları biniyorum.2-3 ay daha yoğunum.Sonra jant tampon lastik yapma planım var.Hayırlı ramazanlar arkadaş...08numan08' Alıntı:Savaş abi tamponsuz dolaşmak olmaz en kısa zamanda yapalım bi tampon
Hayırlı Ramazanlar Eda.Herkese bereket ve hayırlar getirmesi dileği ile...Rumpelstıltskın' Alıntı:Herkese hayırlı Ramazanlar...
Savaş Cherokee' Alıntı:Mustafa sever ayrılmadınmı guruptan pencerede ne izliyorsun.koç gibi ayrılsana!ama yok, yapı bu diyorsun.şimdi telefonuma çıkamıyorsun.20 gün önce beni arayıp söylediklerini yazayımmı burdan???
Tunjimny' Alıntı:Hatır için adam sevenler senide hatır için sevmedikleri ne belli bu tür yazılarla herkesin kafasında soru işareti bırakıyorsunuz???
Tuncay abi merhaba özlettin kendini.Bir yılda sadece 3-5 kere yazdığın gurup sayfasında şimdi bunamı kafan karıştı? Sorun da ve tespitinde derin iğnelemeler var.O zaman sana şöyle cevap vereyim;Beni sevenler;neyin hatırına sevdilerse ben o hatırı yıkacak kadar basit olmayacağım.Ve hiçbir özelliğim;birileri hatırımı saysın diye oluşmuş yada tarafımdan oluşturulmuş değildir...Bazı arkadaşlar benim yüzüme daha 2 hafta evvel;senin adamlığın karşısında eziliyorum! derken şimdi değiştiyse benim suçum yok.Bu arada başlarken selam verseydin, kapatırken hayırlı günler deseydin iyiydiselamlarTunjimny' Alıntı:Hatır için adam sevenler senide hatır için sevmedikleri ne belli bu tür yazılarla herkesin kafasında soru işareti bırakıyorsunuz???