Değerli Dostlar,
Değerli Savaş başkan ve grupta aktif olarak bulunan,ayrıldığını ifade eden,ayrılsa da gönlü burada olan, pencereden izleyen,takip eden tüm dostlara sesleniyorum.
Sayın Başkan sende azıcık bir hatırım varsa lütfen buradan kimseye bir mesaj yazma,kimseyle atışma.
Kim ne istemişse tercih hakkını kullanmış,saygı duymak lazım,buraya gelmiş beğenmemiş başka gruba gitmiş.Varsın yolu açık muhabbeti bol olsun...
Herkes gittiğ yerde de kaldığı yerde de huzurlu olmak istiyorsa bu tarz atışmalardan uzak durmalıdır.
Ayrılan,kalan herkese sesleniyorum:
Biz bunca zaman yüzyüze baktık,yan yana yattık,aynı masaya oturduk,aynı tabaktan yemek yedik,aynı lokmayı paylaştık,bunların hiç mi hatırı yok.
Yiğitlik,mertlik adam gibi adamlık böyle günlerde belli olur.Zor ve kötü günlerde takınılacak tavır insanın kalitesini gösterir.Bizim grubumuzda kalitesiz,seviyesiz kimse yoktu,bundan sonra da olmasın,herkes kalitesini,adam gibi adamlığını bu saatten sonra (da) göstersin.
Lütfen lütfen lütfen birbirimize saygısızlık yapmayalım,daha düne kadar can ciğer iken bugün böyle olmayalım,yarın yine yüz yüze bakmamız gerekirse mahçup olmayalım.
Savaş başkan,Bu sayfaya da Offroad grubuna da çok emekler verdin,bunu kimse yadsıyamaz,Doğum günleri,bebek görmeleri,Nişan dı düğündü,Sticker di, Baklavay dı börek di,geziy di,buluşmay dı....Sağol varol,eline, emeğine sağlık...ama yaptığın iyilikleri ve güzellikleri dile getirirsen kıymeti kalmaz,bırak bilen bilsin,bilmeyen kendi bilir...
Gruptan ayrılan arkadaşlarımızın hepsi birbirinden değerliydi ve hala da öyleler,kararlarına saygı duyuyorum.
Burada mutlu olamadılar başka bir alternetif tercih ettiler,hayat hep tercihlerle doludur.
Ayrılış yötemleri,bundan önceki yaşanan güzellikler,diyaloglar,muhabbetler,dostluklar düşünüldüğünde malesef şık olmamıştır.Keşke daha farklı olsaydı...
Bundan sonrası için Savaş başkan,ayrılan ve buradan yazışma yapanlardan isteğim,eğer hatırım varsa bu işi burada sonlandırmaları ve uzatmamalarıdır.
Bizi dışardan izleyen arkadaşlar üzerinde olumsuz etki bırakmamalarıdır.Burası Türkiye nin en büyük portallarından bir tanesi ve en seviyelilerinden biri bunu lütfen düşürmeyelim.
Savaş başkan lütfen lütfen,giden gitsin,kalan kalsın,Pencereden bakan baksın.Kimseye bir şey söyleme.
ama böyle yapılırsa belki geri dönmek isteyen de yeni girmek isteyen de imtina edecek,dönmeyecek veya girmeyecektir.
Bundan sonrası için hepimize, gidene de kalana da bol muhabbet,huzur ve keyif diliyorum.
Hayırlı Ramazanlar.
Selam ve Saygılarımla.