Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 648,533

Etiketler
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

salih yardımcı' Alıntı:
Değerli Dostlar,

Değerli Savaş başkan ve grupta aktif olarak bulunan,ayrıldığını ifade eden,ayrılsa da gönlü burada olan, pencereden izleyen,takip eden tüm dostlara sesleniyorum.

Sayın Başkan sende azıcık bir hatırım varsa lütfen buradan kimseye bir mesaj yazma,kimseyle atışma.
Kim ne istemişse tercih hakkını kullanmış,saygı duymak lazım,buraya gelmiş beğenmemiş başka gruba gitmiş.Varsın yolu açık muhabbeti bol olsun...

Herkes gittiğ yerde de kaldığı yerde de huzurlu olmak istiyorsa bu tarz atışmalardan uzak durmalıdır.

Ayrılan,kalan herkese sesleniyorum:

Biz bunca zaman yüzyüze baktık,yan yana yattık,aynı masaya oturduk,aynı tabaktan yemek yedik,aynı lokmayı paylaştık,bunların hiç mi hatırı yok.

Yiğitlik,mertlik adam gibi adamlık böyle günlerde belli olur.Zor ve kötü günlerde takınılacak tavır insanın kalitesini gösterir.Bizim grubumuzda kalitesiz,seviyesiz kimse yoktu,bundan sonra da olmasın,herkes kalitesini,adam gibi adamlığını bu saatten sonra (da) göstersin.

Lütfen lütfen lütfen birbirimize saygısızlık yapmayalım,daha düne kadar can ciğer iken bugün böyle olmayalım,yarın yine yüz yüze bakmamız gerekirse mahçup olmayalım.

Savaş başkan,Bu sayfaya da Offroad grubuna da çok emekler verdin,bunu kimse yadsıyamaz,Doğum günleri,bebek görmeleri,Nişan dı düğündü,Sticker di, Baklavay dı börek di,geziy di,buluşmay dı....Sağol varol,eline, emeğine sağlık...ama yaptığın iyilikleri ve güzellikleri dile getirirsen kıymeti kalmaz,bırak bilen bilsin,bilmeyen kendi bilir...

Gruptan ayrılan arkadaşlarımızın hepsi birbirinden değerliydi ve hala da öyleler,kararlarına saygı duyuyorum.
Burada mutlu olamadılar başka bir alternetif tercih ettiler,hayat hep tercihlerle doludur.
Ayrılış yötemleri,bundan önceki yaşanan güzellikler,diyaloglar,muhabbetler,dostluklar düşünüldüğünde malesef şık olmamıştır.Keşke daha farklı olsaydı...

Bundan sonrası için Savaş başkan,ayrılan ve buradan yazışma yapanlardan isteğim,eğer hatırım varsa bu işi burada sonlandırmaları ve uzatmamalarıdır.
Bizi dışardan izleyen arkadaşlar üzerinde olumsuz etki bırakmamalarıdır.Burası Türkiye nin en büyük portallarından bir tanesi ve en seviyelilerinden biri bunu lütfen düşürmeyelim.

Savaş başkan lütfen lütfen,giden gitsin,kalan kalsın,Pencereden bakan baksın.Kimseye bir şey söyleme.
ama böyle yapılırsa belki geri dönmek isteyen de yeni girmek isteyen de imtina edecek,dönmeyecek veya girmeyecektir.

Bundan sonrası için hepimize, gidene de kalana da bol muhabbet,huzur ve keyif diliyorum.
Hayırlı Ramazanlar.
Selam ve Saygılarımla.
Değerli ANOFF Ailesi!!!!
Ancak 2-3 kez bulunabildiğim organizasyonlar ve ortam çok güzeldi.Ne olup bittiğini anlayabilmiş değilim ancak gelinen noktadan dolayı derin üzüntülerimi belirtmek isterim.Salih beyin hissiyatına tamamen katılıyorum.
Selam ve saygılar ...

TOPUZ19' Alıntı:
Değerli ANOFF Ailesi!!!!
Ancak 2-3 kez bulunabildiğim organizasyonlar ve ortam çok güzeldi.Ne olup bittiğini anlayabilmiş değilim ancak gelinen noktadan dolayı derin üzüntülerimi belirtmek isterim.Salih beyin hissiyatına tamamen katılıyorum.
Selam ve saygılar ...
Hüseyin abi bu gurupta yaptıklarımı da gezilerimizi de neler başardığımızı da gördünüz.Giden gider kalan kalır.Bu guruba siyaset girmedi giremeyecek te.Arkadaşlar istediği eylemi desteklesin, dilediği tarafa gitsin.Biz bu guruba siyaset sokmadık sokmayacaz da.Burada; cumhuriyetçisi, muhafazakarı,Atatürkçü'sü,akplisi,sunnisi,alevisi,gayrimüslimi,demokratı,chplisi hatta gayrimüslimi dilediği gibi gezilere katılabilir, genel geçer ahlak kuralları çerçevesinde ortamımıza girebilir diye her fırsatta yazdık.Kimsenin dini,siyasi görüşü ile alakamız olamaz.Kimseyi köleleştiremeyiz de.İnanca saygı demokrasinin ilk kuralıdır.Yaşam tarzına da inancada asla karışamayız.Lakin her zaman yazdım;bu guruba sadece terör yanlısı giremez diye.Ama arkadaşlar bu gurupta oldukları için herkesi gezi eylemlerine destek vermeye mecbur görüyorsa yanılıyorlar.Yolları açıktır gidebilirler.Eylemleri tasnif edende etmeyende bu gurupla gelir gezer pikniğini yapar evine döner.Kimse neden destekliyorsun da neden desteklemiyorsun da diyemez.Durum budur.

Tunjimny' Alıntı:
Ben sadece hatır için sevenlerin kim olduğunu merak etmiştim iğnelemek gibi bir niyetim yok.Hatır için sevmek çok garip geldi bana.Herkesin ramazanı hayırlı olsun :smiley:
Tuncay abi artık işin o noktaları sadece teferruat.Bildiğim tek şey var;daha düne kadar;adamlığın karşısında eziliyorum diyenler, daha geçen hafta elinde yaşpasta ile büroma gelenler, haftada 1-2 gelip çayımı kahvemi içip timurun filleri misali şahsi konuşmalarımızda helal sana neler başardın,cansın diyenler bunları nasıl bir akşam toplantı yaparak unuttu anlamıyorum:smiley:Kime dost diyecez?Ben 1 hafta evvel bir düzine can dostum var diyordum, yüzümü de sırtımı da dönebileceğim:smiley:Ertesi sabah neti açıyorum;liste yapmışlar guruptan ayrıldık diye.E ayrılın listeye ne hacet?Karalamaya ne hacet:smiley:İşin en ayıbıda bu aklı veren kişi 3-4 aydır guruba uğramayan bir şahıs:smiley:))Yolları kendi meşreplerinde açık olsun.İnşallah ömürleri boyunca onların emeğinede saygı duyan olmaz:smiley:Bir insanın emeklerini ve itibarını düşürmeye karalamaya çalışmak;ancak basit insanların işidir.

Sevgili ANOFF üyeleri ve pencereden misafir olarak izleyenler:smiley:))
Gurup kasasında 170-180 tl civarı para vardır.157 tlsi ile Serkan kardeşimizin bebeğine altın almıştım geçen ay,gitmek nasip olmadı.Bugüne kadar doğumgünü,spontan,bebek görmesi,düğün vs için kim kaç kuruş verdiyse bende yazılıdır.Dileyende dilediği zaman gelip 5 tl 10 tl ne katkıda bulunduysa istediği zaman arkadaşına aldığı hediyenin parasını geri alabilir.Ben guruptaki arkadaşlarıma hediye olayını kendim başlatmıştım, sizler dileyerek katılmıştınız.Ondanda pişman olduysanız:smiley: gelip paranızı alın.Yarın yeni bir liste yayınlamayın:smiley:Bugüne kadar stickerları cebimden bastırmıştım zaten.Bu gurupta kim beni bir kere yemeğe götürdüyse benim onu 2 kere götürdüğümü, birçok etkinlikte alışveriş yapıp arkadaşlardan parasını talep etmediğimi de ,abi bu hafta gelemeyecem sıkışığım diyene gazını masrafını verdiğimide bilen biliyor:smiley:))Herkese selamlar

Tunjimny' Alıntı:
Eksiklerimi tamamlayınız :smiley:

Eksikliği ben tamamladıktan sonra ne kıymeti var ne güzel yazmışşsınız işte ;), ama sonraki yazdıklarınızdan da yorum bu kadar demek istemişsiniz sanırım neyse sağlık olsun selamlar :smiley:

Savaş Cherokee' Alıntı:
Sevgili ANOFF üyeleri ve pencereden misafir olarak izleyenler:smiley:))
Gurup kasasında 170-180 tl civarı para vardır.157 tlsi ile Serkan kardeşimizin bebeğine altın almıştım geçen ay,gitmek nasip olmadı.Bugüne kadar doğumgünü,spontan,bebek görmesi,düğün vs için kim kaç kuruş verdiyse bende yazılıdır.Dileyende dilediği zaman gelip 5 tl 10 tl ne katkıda bulunduysa istediği zaman arkadaşına aldığı hediyenin parasını geri alabilir.Ben guruptaki arkadaşlarıma hediye olayını kendim başlatmıştım, sizler dileyerek katılmıştınız.Ondanda pişman olduysanız:smiley: gelip paranızı alın.Yarın yeni bir liste yayınlamayın:smiley:Bugüne kadar stickerları cebimden bastırmıştım zaten.Bu gurupta kim beni bir kere yemeğe götürdüyse benim onu 2 kere götürdüğümü, birçok etkinlikte alışveriş yapıp arkadaşlardan parasını talep etmediğimi de ,abi bu hafta gelemeyecem sıkışığım diyene gazını masrafını verdiğimide bilen biliyor:smiley:))Herkese selamlar

Başkan alem adamsın vesselam, kimsenin böyle bir isteği olmaz, arkadaşlar yollarını ayırsa da hiç birinin bu tip bir hesap yapacağını zannetmiyorum, yaşanan herşey yaşanmış ve bitmişitir biz sonrasına bakalım, mesela bana hiç yemek ısmarlamadın, çayla geçiştirdin hep :smiley: bir iftar yapalım da ben de senin bir yemeğini yemiş olayım :D :D :D

mesut kose' Alıntı:
Bakarsın bu iftar yemeğine katılmak isteyen arkadaşlar da olur hazır başkan yemek ısmarlarken ;D
Mesut abi az evvel Salih abi buradaydı,keşke az evvvel okusaydım yazını.Evet bence de bir iftar harika olur.Sizi kocatepe ye diyanetin iftar çadırına götürecem:smiley:))Şaka bir yana ayarlayalım da iftar edelim.

mesut kose' Alıntı:
Başkan alem adamsın vesselam, kimsenin böyle bir isteği olmaz, arkadaşlar yollarını ayırsa da hiç birinin bu tip bir hesap yapacağını zannetmiyorum, yaşanan herşey yaşanmış ve bitmişitir biz sonrasına bakalım, mesela bana hiç yemek ısmarlamadın, çayla geçiştirdin hep :smiley: bir iftar yapalım da ben de senin bir yemeğini yemiş olayım :D :D :D
Yüzüne vurandan korkma sırtına vurandan kork.Hemde bunu reklam edenden daha da kork.Sırttan vurup giden,o karakteri taşıyan,fırsat buldukça her türlü vurur.Allah fırsat vermesin.
Arkamdan konuşulanları bir bilsen:smiley:))Keşke her söylenene inanmasaydı can dediklerimiz.Son duyduklarımdan sonra artık birine dost demem çok zaman alacak:smiley:

Hiç sorma gereği dahi duymadan her gezide listeye adını yazdığım Veysel kardeş! :smiley:)) Beni aşağılamaya ve reklam etmeye yönelik Liste yayınlandığında ilk imzayı sen atmışsın tebrikler...Aynen katılıyorum diye ilk darbeyi sen vurmuşsun.Gidiyorsak gidelim reklama ne gerek var deseydin keşke...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

SON KONULAR

Geri